Biutiful (2010)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=33662
Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 20:32 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Biutiful (2010)
Objavio: luka0037
Tema: Biutiful (2010)
Datum objave: 16.Svibanj/May.2010 u 22:59
|

Žanr: Drama
Scenario: Alejandro González Iñárritu, Armando Bo, Nicolás Giacobone
Režija: Alejandro González Ińárritu (Babel, 2006.)
Glavne uloge: Javier Bardem, Maricel Alvarez, Blanca Portillo, Ruben Ochandiano, Felix Cubero, Martina Garcia, Manolo Solo, Eduardo Fernández, Karra Elejalde, Ana Wagener
Godina proizvodnje: 2010
Zemlja porekla: Španija / Meksiko
Trajanje: 138 min
Sinopsis: Biutiful je priča o Uxbalu. Posvećenom ocu. Izmučenom ljubavniku. Biznismenu podzemlja. Tragaču za duhovima. Preživelom na nevidljivim granicama današnje Barselone. Uxbal, predosetivši opasnost od smrti, pokušava da se pomiri sa ljubavlju i spasi svoju decu, spašavajući istovremeno i sebe. Uxbalova priča je jednostavna: samo jedna od složenih realnosti u kojima svi živimo danas.
Datum svetske premijere: 17. maj 2010. (Francuska: Cannes Film Festival)
-------------

|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 17.Svibanj/May.2010 u 13:07
Javier Bardem u ovakvoj jednoj priči nema šanse da omane!
-------------
|
Objavio: Bardem
Datum objave: 23.Svibanj/May.2010 u 03:54
|
ovo bi trebao biti odlican film
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 01.Svibanj/May.2011 u 18:58
|
VBojana je najavila prevod Hvala unapred za ovaj dugo ocekivani filmski uzitak  
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: Kneginja
Datum objave: 03.Svibanj/May.2011 u 01:12
|
Ovo se zove brzina Hvala VBojana  Titl mozete preuzeti http://titlovi.com/titlovi/biutiful-125398/ - OVDJE
-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
Objavio: VBojana
Datum objave: 03.Svibanj/May.2011 u 01:23
Pa, imala sam dosta slobodnog vremena i juče i danas. 
Film je, inače, jako potresan, posebno sa stanovišta nekoga ko je nedavno izgubio oca. Film ima mnogo dimenzija, ali ja lično nisam mogla da se otrgnem od ove koju sam navela. Na Bardema ne vredi trošiti reči, on je uvek izvanredan. Ali, pravo otkrovenje je glumica Maricel Alvarez - ostavila me je bez teksta.
------------- https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow - You find a way
|
Objavio: A2D2
Datum objave: 03.Svibanj/May.2011 u 08:46
Hvala Boksi za ovaj dugo iščekivani film.
------------- Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2012 u 19:48
Najpre da kažem da je Bojana perfektno prevela film, hvala! Takođe, počeću od toga da je film užasno spor, jedva sam ga odgledala do kraja... Znači baš sam se namučila da ne počnem sa premotavanjem ili da prekinem sa gledanjem, pošto film traje preko 2 sata, a imala sam osećaj da ga gledam čitav dan... I, bolje da sam odustala... Daleko od toga da je film loš i glup, to zaista ne mogu da kažem, glumci su odlični, scenario originalan, film realističan, ispunjen očajem, prikazuje (ne)ljudskost u krupnom kadru, ali za razliku od Injarituovih prethodnih filmova nije me vezao za likove i prikovao za ekran... Nisam osetila tu patnju koju preživljavaju likovi, njihovu bol i "pucanje po šavovima"... Nije bio onoliko težak za gledanje koliko su to bili Amores perros, 21 gram i delimično Babel... Ostala sam ravnodušna, isto kao da nisam gledala film... Ocenu neću da dajem, pošto bi se drastično razlikovale moja subjektivna i zaslužena objektivna ocena...
-------------
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
Objavio: srkis
Datum objave: 11.Kolovoz/Aug.2012 u 20:38
|
@ CSI
Opravdana distinkcija: "moja subjektivna i zaslužena objektivna ocena..."
Sasvim je OK da tebi (ili bilo kome) film nije legao. Na primer, nas ga je gledalo četvoro (jednog popodneva, prošlog leta, u Turskoj na moru), imamo dosta različite filmske ukuse i svi smo bili oduševljeni. Meni lično, bitno bolji od Babela i za nijansu ispod 21 grams.
Anyway,
9.5/10.
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
Objavio: beogradski
Datum objave: 26.Lipanj/Jun.2020 u 14:59
|
Odličan film a Bardem je glumčina
|
Objavio: Danilo-Naissus
Datum objave: 25.Studeni/Nov.2020 u 16:56
Mislio sam da sam već gledao ovaj film pre 9-10 godina,... ali sam izgleda počeo pa prekinuo... (mudar izbor).
Ovo je da prostite kurton od filma i klasičan primer da ni vrhunski glumac poput Bardema ne može izvući loš scenario... a može se reći i da jedna filmska legenda može izabrati njesra od filma da glumi....
Ukratko, ceo film bi se dao prepričati u jednoj rečenici od 3 reči... od 1 glagola, 1 objekta i 1 predlog.
Ulogu kineza bih sveo na 1 scenu i skratio film za sat vremena. I izbacio gay par koji je tu fikus.
IMDB: 7,5 Lična ocena: 1,0 (zbog glume)
------------- https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">
|
|