| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sanyang (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sanyang (2016)Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2020 u 23:10 |
|
Prijevod je uradio bgvracar 👍
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2020 u 22:37 |
|
Modernizirani western na korejski način. Pa će tu biti pohlepe, puškaranja, obračunavanja i razračunavanja. Prava je šteta što se nije pripazilo na vremensku konzistentnost (npr. ne može ocvali lik nakon nesvijesti skoro pa instant se teleportirati na drugi kraj planine). Uz to da su ograničili da djed priča samo s malom i ni s kim više, pojačalo bi i mističnost (ne bismo znali jesu li to halucinacije od male koje ionako ima), a i western ugođaj (šutljivi revolveraš Clint Eastwood). Film je tako ispao prilično dobar umjesto jako dobar. Svidjet će se definitivno ljubiteljima brda, planina i šuma. Ako ste to vi, pogledajte obavezno. Ostalima... ovisi koliko su spremni analizirati sami sebe i svoje društvo te priznati da bi bar jedan među njima ubio malu s posebnim potrebama ako će za to dobiti pare. U ovom filmu to će biti zlato. Kako ja poznam barem jednu izrazito pohlepnu osobu, od mene znači ide preporuka. -------------------------------------------- bgvracar je napravio odličan posao, titlovi su izvrsni.. ![]() Samo dvije primjedbe... EDIT - više nemam primjedbi. Ažurirao JoxerTM - 30.Kolovoz/Aug.2020 u 14:54 |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2020 u 11:00 |
More, kakav je bio engleski titl, dobro ste i ovo dobili. Bila su dva izuzetno loša engleska prevoda, od kojih sam jedan koristio za osnovu, a drugi sam "konsultovao" ako mi prvi nije bio baš najjasniji. Koliko je nejasnih rečenica i izraza bilo, dobro je i ovo. I ta greška gore, verovatno je posledica konstantnog prešaltavanja sa jednog "prevoda" na drugi. Neki Korejanac koji zna srpski (ako takvi postoje), verovatno bi zatekao noćnu moru od prevoda. ![]() Nego, ne znam kako si ti zamislio ono podešavanje titlova od zadnje linije pa na gore. Meni ta tehnika nije poznata, pa sam morao da idem pešaka, da podešavam setove dijaloga, jedan po jedan. ![]() Čitav ovaj posao, ispao je blago rečeno, katastrofa. Počev od neslaganje titla sa FHDRip verzijama, (moj propust jer sam prevod radio na mkvking verziji), pa preko linkova koji čas hoće da se skinu, čas neće, sve do priučenog engleskog prevoda.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2020 u 14:57 |
|
Istina, eng. titlovi znaju biti božesačuvaj, ne znam jesi li vidio trenutno dostupne titlove za Intruder, užas jedan ne da se gledati film s njima koliko su loši. Poslao sam ti PP, editirao prethodni post.
![]() |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2021 u 20:59 |
|
Ovo je meni bilo dosadno i neoriginalno. Odustao sam na pola filma. Zivela inkvizicija
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |