| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Skandaloznije od Bohemian Rhapsody (19.02.2019.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Skandaloznije od Bohemian Rhapsody (19.02.2019.)Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2019 u 23:42 |
|
|
It's a same ol' situation,same ol' ball n chain. Volim ove glam rock bendove 80's,barem ce biti zestoko,takvi su i koncerti bili.
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:09 |
|
|
Nek' mi žene oproste, ali meni je taj američki glam metal uvijek bio metal za cure...
![]() Motley Crue, Skid Row, pa i Bon Jovie donekle, koji je kasnije postao više rock (što je možda dobro, bar se meni sviđa)... Kiss je nešto drugo... To je nastalo kad su neke vrste metala postale main-stream. Nije da nisam slušao, ali to je više ono, imaš ploču kad ti dođe cura da pustiš... ![]() A porediti njih i Queen... Šta znam... Glupo mi... Sam Queen ima mnogo veću težinu...
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:17 |
|
|
Bilo je i tu ispada u solidan zvuk, ali se to svodilo na poneki singl, što u čitavoj deceniji i nije baš mnogo. Mislim na glam metalce, ne na Motley Crue. Cela ta glam scena osamdesetih, za koju je neko smislio super naziv hair metal , mi je uvek nekako bila više orijentisana na imidž nego na samu muziku. Oni i black metal su jedini podžanrovi metala koji uspevaju da me iznerviraju kad ih čujem i vidim. Iako deluju potpuno suprotno, oba boluju od istih boljki.Čekam da vidim film, možda i bude bolje odrađen od Bohemian Rhapsody, pogotovo što su ovi likovi vodili porilično neobičan život, ili barem tako tvrde. Slažem se da je glupo porediti njih i Queen.
Ažurirao Hogar Strašni - 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:24 |
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 00:41 |
|
Baš tako. Isfeminizirani plavušani, treća liga.
|
||
|
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:04 |
|
|
A nekako sam kod čvrstog zvuka, bilo hard, bilo heavy, uvijek više cijenio Britance... A i sad je to slučaj...
A valjda je Metallica neki izuzetak. A tu je donekle Aerosmith, mada su meni 2. liga u odnosu na britanske bandove sličnog pravca. Oni su nešto između... više hard, nego heavy i valjda su najstariji američki band (najduže postoje). Imaju još nekii speed i trash metal bandovi, koji bi se mogli možda pomenuti. Gunsi su za kratko vrijeme ostavili nekog traga (a pojavili su se u vrijeme ovakvih). I to je to otprilike to što se tiče američkog metala. A kad čuješ kakve pjesme su ti glam metalci pjevali, odmah ti je jasno. Motley Crue, odmah mi pada na pamet ta Kickstart My Heart. Skid Row - 18 and life. Dalje se ne sjećam, ali to je otprilike tako. A taj neki njihov nazovi "raskalašeni život"... uglavnom je to bilo sredstvo za dobijanje publiciteta. Sad kad ga nema, haj'mo praviti film... Prodati filmska prava. Mislim, ne sumnjam da su pri tome radili te neke stvari, droga i raznorazne perverzije. Ali to je sve bilo sredstvo za dobijanje pažnje. Za Stonese, npr, se krilo šta su sve radili, jer je muzika bila u prvom planu. Ili, recimo, James Hetfield je dugo imao problem s alkoholizmom i tek kad se izborio s tim priznao je. Mustainea (kasnije Megadeath) su izbacili iz Metallice (na početku) radi droge.
Ažurirao baho - 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:15 |
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57014 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:17 |
|
|
Mastejna su izbacili jer je bio kreten. Ali je i pored toga genijalan muzičar.Pazi, Britanci dok su bili Hard i Heavy su bili bez premca, ali oni već negde od sredine osamdesetih nisu više takvi. Oni već decenijama nisu izbacili vrhunski bend sa teškim zvukom. Taj period mahom drže Ameri. Velika četvorka treša (Metallica, Megadeth, Slayer i Anthrax) i Pantera od onih težih. Imaju sjajne progresivce bilo da su klasičniji tipa Dream Theater ili malo alternativniji kao Tool. Grandž (Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden...) Rage Against the Machine sa političkim primesama. I naravno cela hardcore punk scena i brojni drugi... Meni je čak draga i njihova nesrećno imenovana nu metal scena devedesetih i dvehiljaditih (ne svi, pojedini), ali cenim da je to više zbog toga što je to bilo aktuelno kada sam bio klinac. Šteta je što se njihova scena tvrđeg zvuka uglavnom vezuje za ove našminkane, pošto zapravo imaju dosta toga da ponude. Ne bi ih ubilo ni da naprave neki propisan biopic o Iggy Popu npr. Ažurirao Hogar Strašni - 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:38 |
||
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:40 |
|
|
Da, tačno... mada još uvijek drmaju britanske "starkelje"...
![]() A grunge mi je nekako "baška"... ja ga doživljavam kao povratak na rock (mada jeste barem hard ili blizu), koji je dodatno evoulirao... Nešto pozitivno nastalo u Americi... I volim generalno moderni američki rock (jasno ne sve, ali ima tu jako puno toga zanimljivog)...
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 01:56 |
|
|
Drmaju vrhunski. Uživo iskusio Iron Maiden i Judas Priest i australijske "starkelje" AC/DC. Razbijaju. I taj grandž je više bio opšti termin koji opisuje tematiku, modu i pre svega lokalnu scenu. Maltene svi bitniji su bili iz Sijetla. I tu je bilo stilskih mini razlika koje su posle nekoliko godina evoluirale u primetnije razlike. Nirvana je više vukla na pank i alternativu (Kad sam već kod toga, američka alt scena osamdesetih, iako nije baš preterano hard, je sjajna. Bez nje ne bi bilo ni grandža), Pearl Jam je više vukao na klasični i hard rok dok su Alice in Chains i Soundgarden imali primese metala i hard roka. Npr. od života Lejna Stejlija, zapravo od života skoro svih grandž pevača bi mogla da se napravi jaka tragedija. Samo je Edi Veder ostao među nama. Da, moderni američki rok je dobar. Ima tu i pregršt drugih podžanrova tokom decenija, poput južnjačkog roka i sl. U svakom slučaju ima svega i svačega. Valjda će nakon što ispucaju ove komercijalne kao Crue, da pređu i na one bolje. Mada, meni su ovi biografski filmovi o muzičarima uglavnom bezveze. Nije ni čudo što su mi omiljeni filmovi "tog tipa" This Is Spınal Tap i Walk Hard: The Dewey Cox Story.
![]() Ažurirao Hogar Strašni - 20.Veljaca/Feb.2019 u 02:02 |
||
|
|
||
![]() |
||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 08:29 |
|
Ja sam gledao Bon Jovi uzivo. Zelja mi je bila i da pogledam AC/DC ali sa Axelom kao frontmenom,no way. Radije cu otici na koncert Kice Slabinca i dici ruke u zrak Baho: Sto se tice Glam Metala,Rocka,ja obozavam tu muziku,pokrivam ja sve sve vrste muzike ali sam se najvise posvetio toj. Furao sam nekad duge kose,marame i to. Bon Jovi mi je omiljeni bend. Ovo gore sto si napisao,nisi puno ni pogrijesio,mada bi ja to okrenuo,jer oni vise izgledaju kao curice nego sto zvuce
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
adm1r
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2015 Lokacija: Gradiška Status: Offline Points: 2853 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 09:05 |
|
|
Toliko loših (uz izuzetak Nirvane i Prlj Džema) bendova u jednoj temi, da je to strašno. Ja ne znam kako server ne rikne ili se internet ne pokvari. Uh, prolazi me jeza. Imaću dnevne more danas kad budem spavao.
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 13:38 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 13:45 |
|
Meni je želja s Bon Scottom, ali to ne mogu u ovozemaljskom životu (više ne)...
![]() |
||
![]() |
||
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 13:48 |
|
|
Vreme je da se konačno nabavi/napravi jedan ovakav. ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:07 |
|
|
Obožavam glam rock - onaj oriđiđi s T. Rexom, Bowiem iz Ziggy Stardust perioda itd., ali američki glam metal mi nikad nije bio nešto. Tu i tamo poneka pjesma.
Uostalom, pravi metalhead nikad ne priznaje te bendove pod metal. Oni su oduvijek bili "hairbangeri", a ne "headbangeri" - uostalom, iu igri Brütal Legend glavni neprijatelji su upravo oni - hairbangeri. Oni su pop muzika 80-ih, a svi znamo da je pop uglavnom teško smeće, čast izuzecima.
|
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14940 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:09 |
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:15 |
|
|
Tooooo Tihi
|
||
|
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:17 |
|
|
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:20 |
|
|
|
||
|
|
||
![]() |
||
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 14:59 |
|
|
Gde me nađe! ![]() |
||
It's better to burn out, than to fade away!
|
||
![]() |
||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2019 u 15:05 |
|
To je garant onda kad su dolazili u Bg ? Tad ja nisam imao para za kartu Mogu zamisliti atmosferu i energiju na koncertu. Ponekad upalim Live from River Plate pa pojacam da malter spada sa zidova.. ko mu jebe mater,jednom se zivi..
|
||
![]()
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |