Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proshchay, Lyubimaya... (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Proshchay, Lyubimaya... (2014)

Proshchay, lyubimaya!

Proshchay, lyubimaya! (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zbogom, draga...

Godina:

2014

Žanr:

drama, misterij, triler

Glavne uloge:

Lidiya Bayrashevskaya
  >  mat Olgi Trefilovoy (2014)
Konstantin Lavronenko
  >  Vladimir Sotnikov (2014)
Polina Agureeva
  >  Margarita Sotnikova (2014)
Vladimir Laptev
  >  Ded-snayper (2014)
Aleksandra Ursulyak
  >  Olga Trefilova (2014)
Igor Gordin
  >  Sergey Rymarev (2014)
Sergey Belyaev
  >  Oleg Valentinovich (2014)
Evgeniya Dmitrieva
  >  Danuta Edgarovna (2014)
Evgeniy Antropov
  >  Egor Troparyov (2014)
Dmitriy Kulichkov
  >  Aleksey Mishkutenok (2014)
Timur Bazinskiy
  >  Polunin (2014)
Aleksandr Grishin
  >  Andrey Troyanov (2014)
Roza Khayrullina
  >  Ulyana Troparyova (2014)
Aglaya Shilovskaya
  >  Katya (2014)
Gleb Podgorodinskiy
  >  Anton, muzh Danuti (2014)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jevstatije View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jevstatije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Proshchay, Lyubimaya... (2014)
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 17:20
Zbogom, draga...
Прощай, любимая...

Režija i scenario: Alena Zvanceva
Žanr: dekteviski, krimi
Jezik: Ruski
Država: Rusija
Trajanje: 8 epizoda (400 minuta)

Konstantin Lavronenko   ...   Vladimir Sotnjikov
Polina Agurejeva   ...   Margarita Sotnjikov
Aleksandra Uruljak   ...   Olga Trofilova
Aleksandar Grišin   ...   Andrej Trojanov

U jednom od moskovskih parkova nađeno je telo četrdesetogodišnje žene. Po mišljenju policije, njena smrt je nastupila prirodnim putem, stoga nema razloga za otvaranje istrage. Sa druge strane, muž preminule, bankarski analitičar i matematičar Sotnjikov, je siguran da je njegova žena ubijena.

Ne naišavši na podršku policije, on počinje sopstvenu istragu. Ne vlada ni medicinom, ni poznavanjem prava, ali poseduje izvanredan analitički um. Uskoro dolazi do dva zaključka. Prvi - njegova žena je zaista ubijena. Drugi - žena, sa kojom je živeo 19 godina, je imala ljubavnika.

Ko je i zašto ubio Margaritu Sotnjikov?

Prevod: Jevstatije
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 23:01

Ovo cu obavezno pogledati. Hvala prevodiocu na seriji.

Javljam utiske i ocenu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 23:06

Zaboravih najvazniju stvar, gledacu seriju zbog Konstantina Lavrovenko,

veoma dobrog glumca, koji je bio profesionalan vojnik, pre negosto sem posvetio glumi. Preporucujem 

svima njegov fenomenalni triler snimljen u Ceskoj po nazivu Kajinek. Film je nenormalno dobar, zeznuo 

je masu Americkih filmova tog tipa.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2016 u 00:20
       Odgledao sam prvu epizodu. 

Veoma sam iznenadjen , jednom recju, veoma dobro, iznad svakog proseka.

Jedva cekam , da gledam dalje

Dao bih jaku 8/10

P.S. Hvala prevodiocu, na odlicnom prevodu!
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jevstatije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2016 u 17:37
Ja bih dodao koju reč o režiserki (i scenaristkinji) Aljoni Zvancovoj, koja režirala i (već kultnu) mini-seriju Nebeski sud (Nebesniy sud) iz 2011. i njen nastavak u 2014. A kao scenarista je ostavila i traga u filmu Ja ostajem (Ya ostayus) (preveden), serijama Doktor Tirsa, Ottepel, Ladoga (prevedena).

Nadam se da će se u neko skorije vreme prevesti i divan miniserijal Nebeski sud, gde su glavne uloge igraju Konstantin Habenski i Mihail Porečenkov.

Ažurirao jevstatije - 27.Ožujak/Mar.2016 u 17:48
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2016 u 22:12

Za serijui Nebeski sud nisam cuo. Ima li sanse da je vi mozda prevedete....?
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2016 u 23:51

Druga epizoda je vrh!

Jos bolja od prve. Dao bih  9/10.

Da li ce serija  u ovakvom tempu dalje izdrzati , videcemo.....
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 16:19

Treca epizoda je kao i druga vrh. Jedva cekam cetvrtu!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2016 u 16:20
     Neverovatno cetvrta jos bolja od trece.

Jedva cekam petu. Ovo je jedna od boljih serija zadnjih godina.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2016 u 01:05
     Odgledao i petu i sestu. Jedva cekam sedmu.

Neverovatno je da tenzija, misterija , ne popusta ni posle 6 epizoda!?
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj jevstatije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2016 u 07:43
Prevođenje serije završeno.

Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2016 u 14:33
 Hvala na ovojoj seriji.Se.rija je vrh,bolja od svega sto sam gledao zadnjih godina, a bogami gledao sam ih dosta

Razmisljam da joj dam 9 ili 10. Serija je vrh, a rasplet  je neverovatan pomalo cak genijalan...Inteligentan scenario, odlicna gluma, atmosfera, muzika , fotografija, produkcija....Bio sam prikovan za tv, a poslednje dve epizode sam odgledao u jednom dahu.

Ovo je  meni najbolja serija u poslednjih par godina iz krime, mystery zanra, pored svedske serije Wallander ,i narocito uz bugarsku seriju Pod prikritie, koja je meni licno remek delo i nabolja krimi serija u poslednjih  30 godina.
 Rusi su zadali domaci, skandinavcima, dancima , islandjanima, cije krime serije veoma dobro poznajem.

Hvala prevodicu, na odlicnim prevodima!

Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2016 u 08:52
Evo i ja sam odgledao ovu mini seriju i mogu reći da je scenario dosta dobar, međutim radnja koja je realno trebala biti smeštena u 4 epizode, razvučena je u 8, što u pojedinim delovima prerasta u dosadu. Sve u svem, imajući u vidu ostale ruske serije koje sam gledao, ovoj bih dao ocenu 3 (od 5).
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2024 u 11:25
Pa imam podeljene utiske o datoj seriji. 

Opis je super, žanrovi pogođeni.

Mogla je kraće da traje, neke scene kao i dužine trajanja su  bespotrebne i lično su mi bile dosadne.

Lepo započeta i završena, ok sviđa mi se, iznenadilo me je ,  međutim u sredini su podeljeni utisci, teško pisati bez nagoveštaja, ali neka rešenja u scenariu, načini ponašanja,  su mi neozbiljni,  a nisu morali tako, i to mi je baš smetalo, 
Dakle ubace nešto dobro ali  način na koji to urade i razviju, povežu mi se ne sviđa, glavni lik mi je tu opšteno sporan, i još jedna osoba. 

Ima dosta finih stvari, Aleksa je naveo pa jeste atmosfera, muzika, fotografija, odlično je sve to, gluma je dobra, lepo su i zakomplikovali postoji ali...

Dakle vuklo me je da gledam, ima tu dosta dobrih stvari, ali neke odluke, nekako ne ide mi to tako, i to što mi je bilo dosadno u pojednim delovima svake epizode to mi baca senku.

Hvala za prevode!

Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2024 u 09:38
Originalno postovano od strane jevstatije jevstatije piše:

Ja bih dodao koju reč o režiserki (i scenaristkinji) Aljoni Zvancovoj, koja režirala i (već kultnu) mini-seriju Nebeski sud (Nebesniy sud) iz 2011. i njen nastavak u 2014. A kao scenarista je ostavila i traga u filmu Ja ostajem (Ya ostayus) (preveden), serijama Doktor Tirsa, Ottepel, Ladoga (prevedena).

Nadam se da će se u neko skorije vreme prevesti i divan miniserijal Nebeski sud, gde su glavne uloge igraju Konstantin Habenski i Mihail Porečenkov.

Hvala najlepše jevstatiju na skretanju pažnje na Aljonu Zvacovu i serije i filmove na kojima je ona radila. Veoma interesantan autorski rad.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2025 u 20:26
@Kumek Evo i ja sam odgledao ovu mini seriju i mogu reći da je scenario dosta dobar, međutim radnja koja je realno trebala biti smeštena u 4 epizode, razvučena je u 8, što u pojedinim delovima prerasta u dosadu. Sve u svem, imajući u vidu ostale ruske serije koje sam gledao, ovoj bih dao ocenu 3 (od 5).......pa daj nesto bolje od ovoga sto kazes da si gledao posto je ovo razvuceno malo vise a ti kao vrhunski prevodioc i znalac znas sta da preporucis( samo da nije istorija, rat , horor i neke romanticne baljezgarije,) hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.