Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kriterijum pretrazivanja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kriterijum pretrazivanja

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
gilopile View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gilopile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kriterijum pretrazivanja
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2015 u 04:10

Jedno pitanjce;

Zbog cega jedan ovako vrh sajt sa titlovima ima jako losu pretragu? Recimo, upisem `Flight (2012)` i corak, a ako upisem samo Flight , ok, izacice neki titlovi...Pogresis jedno slovo, nema nista...Mislim da je to jako lose odradjeno...Ovo mi godinama smeta, ali ajd, rekoh, sada da pitam.

Inace, svaka cast dobrim ljudima koji mukotrpnim radom obezbedjuju nama filmofilima dobar prevod. Jos jednom svaka cast i veliki pozrav svima! 

Ažurirao gilopile - 06.Rujan/Sep.2015 u 04:13
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2015 u 07:24
Meni radi bez problema kad ukucam Flight (2012) (ako sam dobro shvatila da neće kad upišeš godinu a bez godine hoće)

Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2015 u 11:16
Ne kažem da je pretraživač savršen, daleko od toga, ali svakako izbacuje rezultate za upisivanje naslova i godine. Čak, probah sad da upišem Flaght i izbacio mi je sasvim fino sve rezultate:

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2015 u 21:43
Ranije sam imao isti (nazovi) mikro problem(čić), ali sada stvarno SUPER i PERFEKTNO radi pretraživanje.
Svaka čast Darije !!! Ruke ti se pozlatile !!!

Barak :),     Titlovčani :),     Ex YU :)

Na vrh
KarolinaV View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KarolinaV Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2015 u 22:58
Primijetila sam da normalna tražilica, ne ona napredna, sada pronalazi filmove s jednim slovom, bez da izlista 1568 naslova.

Primjer, filmovi Z (1969) i R (2010)

Odlično. Evil Smile
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2015 u 23:00
To je Neša zaposlio Kineze da filtriraju ručno LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2015 u 23:19
Za peticu se mora nešto i znat. LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 08:53
Vidim ja da sam ja vama jaaaako falio, vi sad nadoknađujete sve što me niste spominjali! LOLLOLLOL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2015 u 13:34
Samo se probaj ne javljati kad odeš. Naći ću te preko Google Eartha i onda si naCensoredebao. LOL
Na vrh
azia-eon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj azia-eon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2015 u 22:30
Nova sam clanica,i jos uvek nisam usla u stos foruma,ali bih zelela da podelim problemcic. Cesto me interesuju fimovi koji nisu engleskog govornog podrucija i kada krenem da pretrazujem naziv filma vec posle prvih par slova ja dobijem sta sam trazila u izboru na padajucem menu-u,ali kada to oznacim kiknem jednom,dvaput,stisnem enter,ne dogodi se nista,tj. moram da otkucam ceo naslov,koji uzgred zna biti podugacak i komplikovan. Zanima me da li jedino ja imam taj problem ili je to normalna pojava.
Usput zelim da vas sve komplet pohvalim i izrazim veliku zahvalnost jer ste mi omogucili puno uzitka i edukacije,zaista.Thumbs UpThumbs Up
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2015 u 22:42
Čudno, meni radi. Da opet nemamo neki problem s novim članovima?
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2015 u 22:49
jok nije to samo s novim članovima, meni se to često dešavaCry moram većinom upisat cijeli naziv filma/serije jer mi ne prizna kad označim u padajućem meniju, tj nekad mi priznaje, većinom neConfused
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2015 u 22:50
To bi onda mogao biti problem s preglednikom.

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2015 u 22:55
može možda bit i do ovih stvari što blokiraju sve i svašta na netu, imam ih nekolikoLOL
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2015 u 03:19
FF i samo addblockplus gore, radi sve ok.
Chrome isto.
XP prašnjavi gore.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2015 u 09:03
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

meni se to često dešavaCry

+1
Za sve i serije i filmove. Prevode tražim po principu kopiranja imena sa imdb ili kompa.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2015 u 13:51
Originalno postovano od strane Poskok1965 Poskok1965 piše:

Nešto nije u redu s tražilicom, naime kad upišeš Spectre ne može naći novog Bonda?
samo po podjmom 007: Spectre ga nađe.

Taj problem riješavate sa dodavanjem zvijezdice na početku i kraju naslova

npr.

ako upišete Spectre - nećete dobiti traženi titl
ako upišete *Spectre* rezultat je tu Wink

U programiranju * znači sve i na taj način ste mu rekli da vam pokaže sve naslove koji imaju u sebi riječe Spectre

Ažurirao Gajtana - 27.Prosinac/Dec.2015 u 14:01
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2015 u 14:27
Nadam se da ce sad ostati povezanost titlova i tema na forumu, promenio sam naslov u:
Spectre aka 007: Spectre
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2015 u 14:33
Originalno postovano od strane azia-eon azia-eon piše:

Nova sam clanica,i jos uvek nisam usla u stos foruma,ali bih zelela da podelim problemcic. Cesto me interesuju fimovi koji nisu engleskog govornog podrucija i kada krenem da pretrazujem naziv filma vec posle prvih par slova ja dobijem sta sam trazila u izboru na padajucem menu-u,ali kada to oznacim kiknem jednom,dvaput,stisnem enter,ne dogodi se nista,tj. moram da otkucam ceo naslov,koji uzgred zna biti podugacak i komplikovan. Zanima me da li jedino ja imam taj problem ili je to normalna pojava.
Usput zelim da vas sve komplet pohvalim i izrazim veliku zahvalnost jer ste mi omogucili puno uzitka i edukacije,zaista.Thumbs UpThumbs Up
Probao sam sad napisati
Propri i sa padajuceg menija izabrao pojam Propriété Interdite Aka Forbidden House 
dobio sam jedan prevod za isti film.
Da li dobijas rezultat kad probas ovo ili ne? Bas cudno.

I jos nesto, evo jos jedne probe, napisi:
cronica de una, ne dobijas nista jer o treba da je ó, napisi slobodno crnica de una, dobices u padajucem meniu tacan naslov iako ti fali ono ó - Crónica De Una Fuga Aka Chronicle Of An Escape
i naravno dobices listu sa prevodima.
Verujem da je kod svima ista pretraga, ne bi bilo razloga za pojedine clanove da ne radi tacno...

Ažurirao icemaher - 27.Prosinac/Dec.2015 u 14:38
Na vrh
Georgina View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Georgina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2015 u 17:53
I ja htedoh da pitam za taj padajući meni, nikad ne mogu da kliknem na stavu u njemu iako imam dole ponuđeno što mi treba...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.