Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Potražnja prevoda
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potražnja engleskih titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potražnja engleskih titlova

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potražnja engleskih titlova
    Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2015 u 22:14

Ova tema je otvorena za potraznju engleskih titlova, naime cesto se
tesko nalaze engleski titlovi, pogotovo za starije klasicne filmove.

Molimo sve clanove da pomognu nasim prevodiocima kod potraznje.

Ukoliko nadjete engleski titl, postavite ga na sajt, a ako nadjete
spanski, brazilski i sl, ostavite link do konkretnog titla.

Zbog tajminga i brzeg prevodjenja, prevodiocima dobro dodju i titlovi
na drugim jezicima.

Hvala.

Na vrh
Tangoloo2 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tangoloo2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2015 u 22:29
Evo rek'o,  nek se prvi javim... 
 Ono što meni treba je:

The Prize 1963, 
Wyoming Outlaw 1939,
Hudson's Bay 1941,
Malaya 1949, 
Of Human Hearts 1938,
Rachel And The Stranger 1948, 
Seventh Heaven 1937, 
Showdown at Boothill 1958, 
Sidekicks 1992, 
The Iron Mistress 1952
Top Dog 1995,
Vacanze Col Gangster 1954

Hvala svima na pomoći

Tangoloo2
Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2015 u 23:04
Tražim bilo kakav titl za film
A Man Called Sarge
My name is Legion, for we are many
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2015 u 16:42
Rado bih ovo prevela, ako mi ko nađe engleski transkript.

Originalno postovano od strane blurriness blurriness piše:

Lucifer

- Engleski
- Engleski
Iako je serija zakazana za 2016. godinu, prva epizoda je izašla na torent sajtovima.

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2015 u 16:43
Rado bih ovo prevela, ako mi ko nađe engleski transkript.

Originalno postovano od strane blurriness blurriness piše:

Lucifer

- Engleski
- Engleski
Iako je serija zakazana za 2016. godinu, prva epizoda je izašla na torent sajtovima.

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 02:07
Nema transkipta još uvek, ali serija je poprilčno laka za razumevanje. Odgledao sam prvu epizodu i prilično mi se dopala. Interesantna personalizacija đavola koji je prikazan kao "čovek" engleskog kova sa british akcentom i džentlmen manirima (ima elementa Geteovog Fausta). Videćemo šta će da urade sa ostatkom serije u 2016-oj! Interesantna je činjenica da su skupljane peticije da se serija uopšte ne emituje zbog prikazivanja đavola kao dobrog lika koji brine za ljude i pokazuje neke osobine koje mu do sada nisu pripisivane... Ima materijala da se napravi interesantna serija... ali kako je trend pravljenja loših serija i filmova na vrhuncu, čini mi se da neće izaći na dobro!

Ocena za pilot epizodu 8  (Glavni glumac je odličan!)

Ažurirao Atrahasis - 11.Kolovoz/Aug.2015 u 02:22
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 07:59
I meni se mnogo dopala i deluje mi laka za prevođenje (a s Dominionom sam taman u toj materiji), ali mrzi me raditi od nule. Unhappy

Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 14:52
Bez žurbe. Serija ionako počinje tek sledeće godine.
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
fixup View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj fixup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 16:41
Možda nije loša ideja ako se nađe dobrovoljaca koji vrlo dobro poznaju engleski da osobno izrade transkript. Ne nužno titl s tajmingom, nego obični transkript u Wordu ili Notepadu. Vjerujem da bi se takvih transkriptora našlo, a mogli bi dobiti i posebnu titulu, kao uploaderi npr. Smile
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 17:38
Meni treba s tajmingom. Nije mi problem raditi na sluh, ali me mrziiii raditi sve linije Embarrassed

Na vrh
Cobra1978 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Cobra1978 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 20:00
Davno sam postavio ovaj engleski titl ali ne znam da li ima neki problem jer je još niko nije preveo. U čemu je problom ?

Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 21:51
To što si ti postavio ne znači da je neko dužan i da prevede. Ovdje je sve na dobrovoljnoj osnovi.
My name is Legion, for we are many
Na vrh
prevodilac View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj prevodilac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 22:40
zanimljiva serija. naravno u trendu da se đavo (da ne kažem usa) prikaže kao pozitivan lik. "nisam
ja tako loš, samo volim da je sve na svom mesu." ok. preveo sam pola, ali ide polako zbog hvatanja tajminga. nisam to radio do sada, a ni prevodio na sluh. kada postavim, neka neko ispravi sve greške i onda obriše moj prevod.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2015 u 22:46
Pošto je nekoliko nas skinulo epizodu, slobodno pitajte za delove koje ne razumete u temi A ovo ću prevesti kao...Wink

Na vrh
ameo02 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ameo02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2015 u 16:56
Tražim:

Aloft (2014)

Healing (2014)
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2016 u 12:34
 Comedy Central Roast of William Shatner  Jedino sam našao neke titlove na opensubtitles koje ne odgovaraju. Trebali bi mi za recimo ovu verziju koja ima na primewire-u, ako netko može naći ili prilagoditi ove koje ima, bilo bi lijepo.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2016 u 21:43

Ako neko pronadje engleske titlove za film  All the King's Men (1999) molim  neka ih postavi na sajt. Smile

Na vrh
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2016 u 17:30
Ako neko može da nađe titl za film Mother's day 2016 na bilo kom jeziku.
Unapred hvala.
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2016 u 19:24
http://subtitlesadd.net/mothers-day-2016/
http://moviesubtitlesdownload.com/index.php/2016/03/10/download-mothers-day-2016-english-subtitles-now/
Na vrh
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2016 u 19:34
Hvala Vam na trudu ali ne poklapaju se sa onim sto glumci kažu ( skroz druge reci). Ove sam i ja nasao ali sam se nadao da ce neko naci neki koji odgovara.

Ažurirao Subtitle fan - 27.Lipanj/Jun.2016 u 19:37
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.