| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Big Bad Wolves (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Big Bad Wolves (2013)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 13:18 |
|
Big Bad Wolves (2013) ![]() IMDb Režija: Aharon Keshales, Navot Papushado Scenarij: Aharon Keshales, Navot Papushado Žanr: Komedija, Krimi, Triler Jezik: Hebrejski Država: Izrael Trajanje: 110 min Lior Ashkenazi ... Micki Rotem Keinan ... Dror Tzahi Grad ... Gidi Doval'e Glickman ... Yoram Menashe Noy ... Rami Dvir Benedek ... Tsvika Kais Nashif ... Man on horse Nati Kluger ... Eti Ami Weinberg ... Principal Meir Guy Adler ... Eli Arthur Perry ... Ofer Gur Bentwich ... Shauli Izraelski film, mješavina crnog humora i trilera serijom brutalnih ubistava spoji trojicu muškaraca, koji su bez ikakvog moralnog kompasa. Tri potencijalna vuka maskirana u ovčije kože: prvi je otac poslednje žrtve koji je gladan osvete, drugi je osvetnički detektiv koji radi izvan okvira zakona, i treći profesor na religijskim studijama koji je bio osumnjičen i uhapšen, zbog serije zločina nad maloljetnim djevojkama, čija su tijela nađena obezglavljena. ali je ubrzo pušten, sretnu se u krvavom okruženju podruma u kojem primjene fizičko i psihičko nasilje. NAGRADE: 2013 - Fant-Asia Film Festival 2013 Film je dobitnik nagrade Jury Prize za najbolji film 2013 - Awards of the Israeli Film Academy Fim je dobitnik sedam nagrada i četiri nominacija Prevod je najavio Bambula |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 11:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Grof
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
aka Grof Dracula Pridružen: 25.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 150 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 22:25 |
|
Tarantino je izjavio jednu prostu rečenicu koja me privukla i naterala da pogledam film.
![]() Veliko hvala kolegi Bambulatoru na prevodu! |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2024 u 13:04 |
|
Izraelski dvojac režisera koji nam je znan po ponečemu
inovantnom slasheru Rabies (2010), vratio se ovom brutalnom pričom u jos
produkcijski ispeglanijem filmiću.
Moram se suzdržati od mnogih komentara/utisaka jer bih lako uleteo u zamku
spoilera. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |