| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Bible (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Bible (2013)Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 12:38 |
|
The Bible
Žanr: Drama Radnja: 'The Bible' je 10 časovna mini serija, čije su priče kao što su Noeva barka, Exodus, bazirane na najčitanijoj knjizi ljudske istorije. Trailer: Ažurirao Gajtana - 06.Travanj/Apr.2013 u 14:55 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Salvador
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač Pridružen: 27.Srpanj/Jul.2010 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 8210 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 13:44 |
|
Upravo pogledao prve dve epizode. Sve je to već viđeno, ali ipak mi je serija sasvim ok. Nije odlična, ali dobro mi je došla za odmor od svakidašnjih filmova i serija.
P.S. Mladi Mojsije mi je totalno antipatičan. Ažurirao Salvador - 22.Ožujak/Mar.2013 u 13:47 |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2013 u 21:55 |
|
NaEdenCovekBratMu, hvala na makedonskim prevodima
![]() |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2013 u 22:12 |
|
Nema na čemu, bilo mi je zadovoljstvo.
|
|
![]() |
|
Jaganjac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 43 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 12:49 |
|
Pozdrav. Mozda ce nekome biti glupo ali moram da pitam, a tice se prevoda za ovu seriju. Prevodi koji su radjeni za epizode koje su spojene (part 1-part 2, part 3-part 4 etc.) i oni koji su radjeni za svaku posebno nemaju nikakve veze. Ne govorim o neslaganju vremena nego o kompletnom prevodu. Uporedjivao sam par epizoda i ne mogu da se snadjem. Npr. prevod za part 1-part 2 ne znam gde pocinje druga epizoda, ne mogu da nadjem. Napominjem da seriju imam u formatu od 10 epizoda. Prevodi koji postoje su savrseni, ali par epizoda fali. Hteo sam da od ovih duplih prevoda isecem deo koji mi treba pomocu SW-a ali to je nemoguca misija. Nadam se da nisam bio preopsiran. Hvala
|
|
|
In the Flesh!
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2015 u 21:58 |
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |