Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molba prevodiocima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molba prevodiocima

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molba prevodiocima
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2012 u 22:38

Kao sto i sami primecujete na Listi Prevoda koji  ce se uskoro pojaviti stoje pojedini naslovi vec poduze (godinu-dve).Iz tog razloga,da ne bih svima upucivao pojedinacno PM (istina neki od njih nisu na forumu mesecima) Zamolio bih sve kolege/nice koji su odavno najavili neke prevode (npr. prvih 50-tak na spisku) a za koje su odustali da ovde to prijave kako bih ih izbrisao sa spiska a kako bih nas sajt sto efikasnije funcionisao.

P.S Ukoliko se ne prijavite narednih 15-tak dana isti ce automatski biti izbrisani

Hvala....

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2012 u 22:49
Ne znam zašto pitaš. Uvedite pravilo da se sve briše nakon 10 mjeseci. Samo odsad počnite pisati datume, kad je 'ko najavio.
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2012 u 02:14
Ne mogu baš da kažem da sam odustala, ali možeš da brišeš Apache Uprising i The Roots of Heaven. Tačnije otkako mi je crkao hard nemam pojma imam li negde te filmove, pa dok ih ne nađem (a ko zna kada će to biti) izbriši pa ako treba ja ću ponovo najaviti. Ionako sumnjam da će ih neko umesto mene prevesti Smile

Lucrecia Borgia neka je za sada, kao i ostali.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2012 u 02:41
I meni je par filmova ostalo na starom kompu, koji je crkao. Ne bih odustala od filmova koje sam najavila, ali proći će malo vremena pre nego što povratim započete prevode.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2012 u 09:04
The awful trhth (1999) - prevedeno malo više od pola prve sezone. Ide sporo da sporije ne može.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2012 u 13:21
Što se mene tiče, najave i dalje važe, ali Doco, ako želiš, možeš izbrisati pa ja kad dodam, dodam Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2012 u 21:20

Sa spiska serija se može brisati: Friends with Benefits i Ringer. Prevođenje je kompletirano Smile

Sredjeno Wink

Ažurirao Dr Dragan - 07.Srpanj/Jul.2012 u 21:23
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2012 u 03:27

Da vidimo......prevodioc nisam - ali najava je u prvih pedeset. 

Dakle, cim se film skine do kraja, bice uradjen, da ne radim po tv ripu.

Inace, jedna zanimljivost u vezi tog filma koji je najavljen, prevod postoji dosta dugo na sajtu, problem je sto se tesko dolazi do njega pretragom.

Tako da u momentu najave ni ja ni jedan admin nismo znali da titla ima... ili mozda gresim? Svejedno, kad sam skoro sve uradio, kad samo vremena treba da odradim, zavrsicu i to.

U narednih par dana

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 18:34
Auuu, ovo nece biti nazalost, trenutno imam ogromne obaveze:

5 Days of War aka 5 Days Of August (2011) makedonski prevod - icemaher
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 19:46
Ja se vraćam prevođenju nakon duže pauze i ostajem pri svojim naslovima - iako onaj Scavengers Hunt stvarno ne znam kad ću dovršiti - grozomorni VHSrip koji jedini postoji na netu je tako loš da za svaku rečenicu potrošim po 15 minuta, a to čovjeku ubija volju za bilo čim...
Potrudit ću se da ga ipak prevedem prije kraja svijeta - znači 20. 12. je zadnji rok...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 22:08
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Ja se vraćam prevođenju nakon duže pauze i ostajem pri svojim naslovima - iako onaj Scavengers Hunt stvarno ne znam kad ću dovršiti - grozomorni VHSrip koji jedini postoji na netu je tako loš da za svaku rečenicu potrošim po 15 minuta, a to čovjeku ubija volju za bilo čim...
Potrudit ću se da ga ipak prevedem prije kraja svijeta - znači 20. 12. je zadnji rok...

Lijepo je vidjeti da si se vratio, Tihi putniče Smile Dobro došao nazad Wink
What can change the nature of a man?

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 23:22
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Pretpostavljam da je Madhouse (1974) u pitanju,sto mi je vrlo drago zbog jake glumacke ekipe.Clap

P.S Za ovaj film se pojavio i ENG titl u medjuvremenu radjen na sluh,pa moze i on da ti pomogne

Drago mi je sto je sad koliko sam shvatio sve OK,i sto si se vratio prevodjenju....sve najbolje kolega

Ažurirao Dr Dragan - 09.Srpanj/Jul.2012 u 23:24
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2012 u 15:43
Hvala Doci i Bezimenom na pozdravima...
Inače, skinuo sam engleski titl za Madhouse - pa ako mi zatreba negdje gdje je audio filma slabiji, iskoristit ću...
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2012 u 20:35

Eto, jos samo da neko odobri, posto ja to jos ne mogu....kad mi neko skine ove zute sirite mozda nece biti potrebe za time, zasad je potrebno da neko pogleda titl.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2012 u 11:05
U toku decembra cu obrisati prvih 30-tak naslova prevoda na spisku koji su najavljeni a jos uvek nisu prevedeni.(najave su od pre vise meseci tj.godina)Ako je ko odustao nek mi javi ovde ili na PM a sve radi bolje preglednosti liste.(i ako ih obrisem to ne znaci da ne racunamo na njih) Hvala Wink
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2012 u 11:50
Originalno postovano od strane Dr Dragan Dr Dragan piše:

U toku decembra cu obrisati prvih 30-tak naslova prevoda na spisku koji su najavljeni a jos uvek nisu prevedeni.(najave su od pre vise meseci tj.godina)Ako je ko odustao nek mi javi ovde ili na PM a sve radi bolje preglednosti liste.(i ako ih obrisem to ne znaci da ne racunamo na njih) Hvala Wink

Ja sam od Chronicle odavno odustao što sam i prijavio, dok je Battleship preveden i postavljen septembra.

OK Wink

Ažurirao Dr Dragan - 08.Prosinac/Dec.2012 u 11:57
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2012 u 12:00
Uf. Na početku su svi moji najavljeni prevodi LOL
Ovako doco, Moss sam uradila do pola, Eye for Eye isto do pola, dva dijela Flower and Snake ću da završim. Kiseki sam isto počela, znači od mojih briši samo Bedazzled, pošto sam prije nekih 2 mjeseca uradila skoro čitav prevod pa mi je pao sistem i ne da mi se sad ispočetka raditi. Možda ga nekad najavim kada ovo završim što imam.

bubba2

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2012 u 12:10
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Uf. Na početku su svi moji najavljeni prevodi LOL
Ovako doco, Moss sam uradila do pola, Eye for Eye isto do pola, dva dijela Flower and Snake ću da završim. Kiseki sam isto počela, znači od mojih briši samo Bedazzled, pošto sam prije nekih 2 mjeseca uradila skoro čitav prevod pa mi je pao sistem i ne da mi se sad ispočetka raditi. Možda ga nekad najavim kada ovo završim što imam.

bubba2

Vazi Wink

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2012 u 12:32
Do kraja godine planiram postaviti prvu sezonu serije "Awful truth".
Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 17:59
Kako me na forumu nije bilo preko 6 mjeseci vidim da se puno toga novoga desilo (i neka je). Pošto je traženo da se izjasnimo oko svojih najava evo da kažem da se sa spiska može brisati:  Animal's Guide To Survival (2009) - ExtraJa.  U ovom serijalu je ostala ne prevedena samo zadnja epizoda ali pošto sam to radio na sluh a još ostao i bez snimka to otpada jer me prošlo što se ono narodski kaže. Ova druga najava će biti čim taj titl pronađem, zapravo je on bio davno gotov ali budući da sam u ovih 6 mjeseci imao toliko negativnih stvari i na kraju me još dotukla i prerana smrt prijatelja koji je imao samo 19 godina nisam imao volje nizašta a kamoli za prevođenje. Sad sam opet tu pa ćemo vidjeti kako dalje. Pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,158 sekundi.