Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Molba prevodiocima

Web: Titlovi.com
Kategorija: TITLOVI / PREVODI
Ime foruma: Najave, ispravke, obavještenja...
Opis foruma: Razgovori o titlovima, najave, postavljanje, zamjene, ocjene, komentari...
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=47718
Datum ispisa: 21.Srpanj/Jul.2026 u 19:46
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Molba prevodiocima
Objavio: Dr Dragan
Tema: Molba prevodiocima
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2012 u 22:38

Kao sto i sami primecujete na Listi Prevoda koji  ce se uskoro pojaviti stoje pojedini naslovi vec poduze (godinu-dve).Iz tog razloga,da ne bih svima upucivao pojedinacno PM (istina neki od njih nisu na forumu mesecima) Zamolio bih sve kolege/nice koji su odavno najavili neke prevode (npr. prvih 50-tak na spisku) a za koje su odustali da ovde to prijave kako bih ih izbrisao sa spiska a kako bih nas sajt sto efikasnije funcionisao.

P.S Ukoliko se ne prijavite narednih 15-tak dana isti ce automatski biti izbrisani

Hvala....

-------------

Odgovori:
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2012 u 22:49
Ne znam zašto pitaš. Uvedite pravilo da se sve briše nakon 10 mjeseci. Samo odsad počnite pisati datume, kad je 'ko najavio.

Objavio: faithlessmary
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2012 u 02:14
Ne mogu baš da kažem da sam odustala, ali možeš da brišeš Apache Uprising i The Roots of Heaven. Tačnije otkako mi je crkao hard nemam pojma imam li negde te filmove, pa dok ih ne nađem (a ko zna kada će to biti) izbriši pa ako treba ja ću ponovo najaviti. Ionako sumnjam da će ih neko umesto mene prevesti Smile

Lucrecia Borgia neka je za sada, kao i ostali.

-------------
Veži konja gde ti gazda kaže

Objavio: VBojana
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2012 u 02:41
I meni je par filmova ostalo na starom kompu, koji je crkao. Ne bih odustala od filmova koje sam najavila, ali proći će malo vremena pre nego što povratim započete prevode.

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow -
You find a way

Objavio: iromafia111
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2012 u 09:04
the-awful-truth-1999_t43090.html - The awful trhth (1999) - prevedeno malo više od pola prve sezone. Ide sporo da sporije ne može.

-------------

Objavio: Nameless One
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2012 u 13:21
Što se mene tiče, najave i dalje važe, ali Doco, ako želiš, možeš izbrisati pa ja kad dodam, dodam Wink

-------------
What can change the nature of a man?

Objavio: Gor@n88
Datum objave: 07.Srpanj/Jul.2012 u 21:20

Sa spiska serija se može brisati: Friends with Benefits i Ringer. Prevođenje je kompletirano Smile

Sredjeno Wink

Objavio: BELI
Datum objave: 08.Srpanj/Jul.2012 u 03:27

Da vidimo......prevodioc nisam - ali najava je u prvih pedeset. 

Dakle, cim se film skine do kraja, bice uradjen, da ne radim po tv ripu.

Inace, jedna zanimljivost u vezi tog filma koji je najavljen, prevod postoji dosta dugo na sajtu, problem je sto se tesko dolazi do njega pretragom.

Tako da u momentu najave ni ja ni jedan admin nismo znali da titla ima... ili mozda gresim? Svejedno, kad sam skoro sve uradio, kad samo vremena treba da odradim, zavrsicu i to.

U narednih par dana

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Objavio: icemaher
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2012 u 18:34
Auuu, ovo nece biti nazalost, trenutno imam ogromne obaveze:

5-days-of-war-aka-5-days-of-august-2011_t41582.html - 5 Days of War aka 5 Days Of August (2011) makedonski prevod - icemaher

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Objavio: silent_passenger
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2012 u 19:46
Ja se vraćam prevođenju nakon duže pauze i ostajem pri svojim naslovima - iako onaj Scavengers Hunt stvarno ne znam kad ću dovršiti - grozomorni VHSrip koji jedini postoji na netu je tako loš da za svaku rečenicu potrošim po 15 minuta, a to čovjeku ubija volju za bilo čim...
Potrudit ću se da ga ipak prevedem prije kraja svijeta - znači 20. 12. je zadnji rok...

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Objavio: Nameless One
Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2012 u 22:08
Originalno postovano od strane silent_passenger silent_passenger piše:

Ja se vraćam prevođenju nakon duže pauze i ostajem pri svojim naslovima - iako onaj Scavengers Hunt stvarno ne znam kad ću dovršiti - grozomorni VHSrip koji jedini postoji na netu je tako loš da za svaku rečenicu potrošim po 15 minuta, a to čovjeku ubija volju za bilo čim...
Potrudit ću se da ga ipak prevedem prije kraja svijeta - znači 20. 12. je zadnji rok...

Lijepo je vidjeti da si se vratio, Tihi putniče Smile Dobro došao nazad Wink

-------------
What can change the nature of a man?

Datum objave: 09.Srpanj/Jul.2012 u 23:22

Pretpostavljam da je Madhouse (1974) u pitanju,sto mi je vrlo drago zbog jake glumacke ekipe.Clap

P.S Za ovaj film se pojavio i ENG titl u medjuvremenu radjen na sluh,pa moze i on da ti pomogne

Drago mi je sto je sad koliko sam shvatio sve OK,i sto si se vratio prevodjenju....sve najbolje kolega

-------------

Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2012 u 15:43
Hvala Doci i Bezimenom na pozdravima...
Inače, skinuo sam engleski titl za Madhouse - pa ako mi zatreba negdje gdje je audio filma slabiji, iskoristit ću...

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Objavio: BELI
Datum objave: 10.Srpanj/Jul.2012 u 20:35

Eto, jos samo da neko odobri, posto ja to jos ne mogu....kad mi neko skine ove zute sirite mozda nece biti potrebe za time, zasad je potrebno da neko pogleda titl.

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2012 u 11:05
U toku decembra cu obrisati prvih 30-tak naslova prevoda na spisku koji su najavljeni a jos uvek nisu prevedeni.(najave su od pre vise meseci tj.godina)Ako je ko odustao nek mi javi ovde ili na PM a sve radi bolje preglednosti liste.(i ako ih obrisem to ne znaci da ne racunamo na njih) Hvala Wink

-------------

Objavio: Bambula
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2012 u 11:50
Originalno postovano od strane Dr Dragan Dr Dragan piše:

U toku decembra cu obrisati prvih 30-tak naslova prevoda na spisku koji su najavljeni a jos uvek nisu prevedeni.(najave su od pre vise meseci tj.godina)Ako je ko odustao nek mi javi ovde ili na PM a sve radi bolje preglednosti liste.(i ako ih obrisem to ne znaci da ne racunamo na njih) Hvala Wink

Ja sam od Chronicle odavno odustao što sam i prijavio, dok je Battleship preveden i postavljen septembra.

OK Wink

Objavio: Rea
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2012 u 12:00
Uf. Na početku su svi moji najavljeni prevodi LOL
Ovako doco, Moss sam uradila do pola, Eye for Eye isto do pola, dva dijela Flower and Snake ću da završim. Kiseki sam isto počela, znači od mojih briši samo Bedazzled, pošto sam prije nekih 2 mjeseca uradila skoro čitav prevod pa mi je pao sistem i ne da mi se sad ispočetka raditi. Možda ga nekad najavim kada ovo završim što imam.

bubba2

-------------

Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2012 u 12:10
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Uf. Na početku su svi moji najavljeni prevodi LOL
Ovako doco, Moss sam uradila do pola, Eye for Eye isto do pola, dva dijela Flower and Snake ću da završim. Kiseki sam isto počela, znači od mojih briši samo Bedazzled, pošto sam prije nekih 2 mjeseca uradila skoro čitav prevod pa mi je pao sistem i ne da mi se sad ispočetka raditi. Možda ga nekad najavim kada ovo završim što imam.

bubba2

Vazi Wink

-------------

Objavio: iromafia111
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2012 u 12:32
Do kraja godine planiram postaviti prvu sezonu serije "Awful truth".

-------------

Objavio: ExtraJa
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 17:59
Kako me na forumu nije bilo preko 6 mjeseci vidim da se puno toga novoga desilo (i neka je). Pošto je traženo da se izjasnimo oko svojih najava evo da kažem da se sa spiska može brisati:  Animal's Guide To Survival (2009) - ExtraJa.  U ovom serijalu je ostala ne prevedena samo zadnja epizoda ali pošto sam to radio na sluh a još ostao i bez snimka to otpada jer me prošlo što se ono narodski kaže. Ova druga najava će biti čim taj titl pronađem, zapravo je on bio davno gotov ali budući da sam u ovih 6 mjeseci imao toliko negativnih stvari i na kraju me još dotukla i prerana smrt prijatelja koji je imao samo 19 godina nisam imao volje nizašta a kamoli za prevođenje. Sad sam opet tu pa ćemo vidjeti kako dalje. Pozdrav

the-animals-guide-to-survival-2009_t44251.html -

Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 18:18
Originalno postovano od strane ExtraJa ExtraJa piše:

Sad sam opet tu pa ćemo vidjeti kako dalje. Pozdrav

the-animals-guide-to-survival-2009_t44251.html -

Dugo te nije bilo   BojaDocekuje2

Objavio: banisa2006
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2013 u 17:48
zanimljivo je kako svi koji nesto prijave za prevodjenje a ne prevedu mesecima naprasno odjednom ostanu bez harda crkne im sistem i sta ti  ja znam a preveli su vise od pola filma i sad im se kao fol ne da ponovo prevoditi.....danas je 09.02.2013 godina i mislim da se prvih 40 najavljenih filmova treba obrisati jer nikad ili skoro nikad ili malo sutra ce biti prevedeni.

Objavio: Kneginja
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2013 u 18:16

@banisa2006

Naslovi najavljeni za prevodjenje se uglavnom brisu na zelju prevodioca,
a ne zato jer je proslo dugo vremena.

Znas i sam da nada umire zadnja LOLWink

-------------
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2013 u 18:59
Djelimice se osjećam prozvanim jer sam nedavno naveo upravo činjenicu da mi je crknuo hard, a  ne volim da me bilo tko za bilo što proziva bez konkretnih argumenata.
Moji najavljeni prijevodi (3 filma) koje će ionako u prosjeku pogledati oko 100-tinjak ljudi NISU BILI prevedeni napola već je jedan bio gotovo pri kraju, a preostala 2 na nekih 200-tinjak linija - s time da su 2 od 3 rađeni NA SLUH.
Nikad nisam tražio nikakva opravdanja za kašnjenje svojih prijevoda (a imao sam veću pauzu i prošle godine - razloge za to znaju pojedini članovi i admini / modovi ovog foruma) jer NISAM dužan NITI je itko od prevodilaca DUŽAN išta prevoditi.
Ako želim, mogu ovog trena prestati prevoditi i nikome za to neću odgovarati. No, ipak, krećem ISPOČETKA sa sva 3 prijevoda - zato jer volim prevoditi - bez obzira što drugi ne vjeruju u mogućnost da hard otkaže - kao da se radi o vjerovanju u Jetija ili male leteće ružičaste jednoroge...

-------------

Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2013 u 19:06

Upravo tako Clap

I ako te sta "tjesi" Wink, znam kako ti je, prekjuce mi je otisao potpuno nov hardCry

Hard diskovi su nazalost potrosna roba i meni se (ponosna sam vlasnica
nekih 10-tak ili vise, ko bi ih brojao LOL) to non-stop dogajda.

-------------

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2013 u 00:55

Djelimice se osjećam prozvanim jer sam nedavno naveo upravo činjenicu da mi je crknuo hard, a  ne volim da me bilo tko za bilo što proziva bez konkretnih argumenata.
Moji najavljeni prijevodi (3 filma) koje će ionako u prosjeku pogledati oko 100-tinjak ljudi NISU BILI prevedeni napola već je jedan bio gotovo pri kraju, a preostala 2 na nekih 200-tinjak linija - s time da su 2 od 3 rađeni NA SLUH.
Nikad nisam tražio nikakva opravdanja za kašnjenje svojih prijevoda (a imao sam veću pauzu i prošle godine - razloge za to znaju pojedini članovi i admini / modovi ovog foruma) jer NISAM dužan NITI je itko od prevodilaca DUŽAN išta prevoditi.
Ako želim, mogu ovog trena prestati prevoditi i nikome za to neću odgovarati. No, ipak, krećem ISPOČETKA sa sva 3 prijevoda - zato jer volim prevoditi - bez obzira što drugi ne vjeruju u mogućnost da hard otkaže - kao da se radi o vjerovanju u Jetija ili male leteće ružičaste jednoroge...

nikog licno nisam prozvao tako da se ne moras ni pravdati..a ako procitas sve postove videces da vas je dosta navelo kao glavni razlog pucanje sistema i crkavanje hardova....pa to sve u globalu izgleda smesno..

ja kad sam prevodio niti mi je pucao hard niti padao sistem a imao sam krntiju od kompjutera....

a bogami nisam ni trcao pred rudu da najavljujem sto miliona prevoda a da nisam kadar da ih prevedem...

bolje prvo skociti pa reci hop sto bi u nasem prevodilackom zargonu bilo, bolje prvo prevesti pa najaviti prevod.....

i jos jedna stvar....mizerno mi je to decije ponasanje tipa "ako zelim mogu ovog trenutka prestati prevoditi" to je tako bljak....covece ja kad sam prevodio...prevodio sam zato sto sam to ja hteo za sebe a ne zbog drugih, a sa drugima sam hteo da podelim te moje prevode..ja sam zeleo da imam te titlove...a ako ti radis za druge onda si u gadnom problemu...a pretnje deckic zadrzi za sebe....

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2013 u 00:57
Originalno postovano od strane Kneginja Kneginja piše:

Upravo tako Clap

I ako te sta "tjesi" Wink, znam kako ti je, prekjuce mi je otisao potpuno nov hardCry

maco...znamo se...stari smo drugari....zar ne? nadam se da shvatas zasto to kazem...pusa...

Objavio: Mandarinan
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2013 u 00:59
Originalno postovano od strane banisa2006 banisa2006 piše:

Upravo tako Clap

maco...znamo se...stari smo drugari....zar ne? nadam se da shvatas zasto to kazem...pusa...

facepalm

-------------
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2013 u 01:00

@banisa2006

Ne pretjeruj molim te deki2

-------------

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2013 u 01:03

@banisa2006

Ne pretjeruj molim te deki2

Samo sam izneo svoj stav..iskreno meni ni iz dzepa ni u dzep...zar ne? 

Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2013 u 01:37
Originalno postovano od strane banisa2006 banisa2006 piše:

nikog licno nisam prozvao tako da se ne moras ni pravdati..a ako procitas sve postove videces da vas je dosta navelo kao glavni razlog pucanje sistema i crkavanje hardova....pa to sve u globalu izgleda smesno..

ja kad sam prevodio niti mi je pucao hard niti padao sistem a imao sam krntiju od kompjutera....

a bogami nisam ni trcao pred rudu da najavljujem sto miliona prevoda a da nisam kadar da ih prevedem...

bolje prvo skociti pa reci hop sto bi u nasem prevodilackom zargonu bilo, bolje prvo prevesti pa najaviti prevod.....

i jos jedna stvar....mizerno mi je to decije ponasanje tipa "ako zelim mogu ovog trenutka prestati prevoditi" to je tako bljak....covece ja kad sam prevodio...prevodio sam zato sto sam to ja hteo za sebe a ne zbog drugih, a sa drugima sam hteo da podelim te moje prevode..ja sam zeleo da imam te titlove...a ako ti radis za druge onda si u gadnom problemu...a pretnje deckic zadrzi za sebe....

Ti si se najeo bunike, zar ne?
Mislim, to je jedino objašnjenje... Tko ti to prijeti? Prevodi za druuge? Dječje ponašanje?
I što se tebe UOPĆE tiče kad će tko što prevesti???
Čovječe, tebi treba ozbiljna pomoć...

P. S.

Ajde napiši još bar 10-ak puta "kad sam ja prevodio" pa se možeš preimenovati u Metuzalema.

-------------

Objavio: bojanadj
Datum objave: 10.Veljaca/Feb.2013 u 10:59
Kolege, mislim da je dosta. ("Mislim" je ubačeno u rečenicu samo iz čiste kurtoazije)

Svako prevodi kad i koliko može, želi, hoće. Svako ima pravo da najavi 50 prevoda ako želi, ali isto tako ne zadržava apsolutno pravo (svesna sam kako to zvučiLOL) na najavljene naslove, što znači da bilo ko drugi ko želi može da napravi prevod za iste naslove, ako mu je problem da čeka.
Isto tako, svako u svakom momentu može da odustane od bilo kog najavljenog naslova, bez ikakvog pravdanja i izvinjavanja. I niko nema prava da mu zbog toga zamera ili mu tako nešto "nabija na nos".

Bespotrebna rasprava je ovim završena. Svaki naredni post na ovu temu će biti izbrisan.

Hvala svima na doprinosu, kako radu sajta, tako i dobroj atmosferi na forumu.Smile

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk