| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica 123 58> |
| Korisnik | |
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Tema: 97. Napad na policijsku stanicu u Titluši DonjojObjavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:34 |
|
Bio je to relativno miran dan u Titluši Donjoj i maloj
policijskoj stanici. Snijeg je padao već danima i svi putevi u i iz Titluše
Donje prema Titl Vakufu i Titlovcima bili su odsječeni. Tim veće je bilo
iznenađenje šerifa Bahe Degeneka, koji je upravo srkao prevruću kavu u društvu
svog zamjenika Edena Rookijevskog, kad su u stanicu, baš pred njihovu
recepciju, upali muškarac i žena u odijelima i sunčanim naočalama na očima.
Između njih dvoje stajao je tip, gotovo dvometraš, u debelom džemperu s Pajom
Patkom na prsima, a lisicama na rukama i nogama, koje su mu ograničavale
kretanje. Agentica, jer to je bez sumnje bila, izvadila je svoju značku.
- Agentica Ljubica Skulić, moj partner, agent Riči Mulderić,
TBI (Titlovački biro za istrage). Pokvario nam se auto dok smo prevozili
zatvorenika Titlovce. Treba nam prenoćište i ćelija za njega. – tu je glavom
mahnula u smjeru zatvorenika. - Edene, ajde pozovi stražare da preuzmu zatvorenika. –
poslao je Baho svoga zamjenika koji je već nestao u hodniku koji je vodio do
ćelija za pritvor. - A što je učinio? – upitao je agente. - Strogo pov. – promrmljao je agent Riči Mulderić – Mogu vam
samo reći da je zatvorenik Klen Badassić počinio više kaznenih djela, a
ulovljen je nakon serije drskih napada po restoranima i kafićima u Titlovcima
gdje je u skoro svakom WC-u preokrenuo role toalet papira naopačke. - Issati! – procijedio je kroz zube šokirani šerif. - Alo! Evo stražara! – začuli su Edena. Ana Cajić i Iso Krafna, stražari i jedini policajci ove male
stanice uz šerifa i zamjenika, dolazili su iza Edena. - Povedite zatvorenika za nama. Imamo ćeliju za njega. –
mahnula je Ana rukom dajući do znanja da ju prate. Ušli su u hodnik dok se Klen sporo kretao zbog lisica na
nogama. - Dosta vam je popunjen pritvor za ovako malo mjesto. –
komentirala je Ljubica ugledavši odmah dvije zauzete ćelije na početku hodnika. - To je Bonita Rospijić. Pretukla je muža. Trećeg, čini mi
se. – objasnio je Iso, policajac širok k'o ormar, dok je grickao burek. - Četvrti! Daj me već jednom pustite! Ionako se neće usuditi
podići prijavu protiv mene. - Sutra ideš pred prekršajni sud pa će se vidjeti. –
odmahnula je Ana. - S ove druge strane je Robi Pajser. Još jedan čest gost.
Provalnik. Uhvaćen kako provaljuje u trafiku s 40 kutija kondoma. - Nisam ih ukrao! Ispali su mi iz džepa! – protestirao je
Robi. - A ovo je Alen Klošarević. Njegova ćelija nije zaključana
jer on je ovdje stalan gost kad je loše vrijeme. Nema se gdje drugdje skloniti.
– objasnio je Iso razloge što čovjek u dronjcima leži u ćeliji s otvorenim
vratima. – U ovu ćeliju nasuprot možemo staviti vašeg… Usred rečenice prekinuo ga je Eden koji je otvorio vrata
hodnika. - Brzo! Vratite se! Zbunjeni, krenuli su natrag. U prednjem dijelu stanice, kraj
stola recepcije stajala su dva zadihana čovjeka – Subi Regularac, zaposlen na
benzinskoj pumpi, i Danilo Perec, pekar. - Recite im što ste i nama. – obratio im se šerif. - I-ima ih vi-više od sto… - još uvijek bez daha je počeo Subi. - Ja sam taman punio svoj kombi. Rekli su da traže
zatvorenika. Ako ga dobiju, sve će biti u redu. – nastavio je Danilo. - A-a onda je nastala gužva preko puta u gazda Irinoj
gostinici, „Prljava čaša“. – uključio se opet Subi – Izveli su gazda Iru i
njegovu konobaricu, Cersei, odsjekli glave i nataknuli na kolce. Rekli su da su
im poslužili pivo razrijeđeno vodom. - Dok nisu obraćali pažnju, mi smo pobjegli. – dovršio je
Danilo. - TESTING! TESTING! – začuo se izvana snažan zvuk megafona. Svi su nabili se pred prozore. S druge strane ulice,
stotinjak metara dalje, stajala je golema grupa ljudi nimalo miroljubivog
izgleda na motorima i u terenskim vozilima. Na jednom od terenaca stajao je ogromni
tip s metalnom maskom preko lica i megafonom u rukama. - Vrlo sam razočaran! – začuo se glas iz megafona – Ponovno ste
me natjerali da pustim svoje pse rata! Prvo razvodnjeno pivo, a onda tip s
fudbalerkom! Pa kakav je to osjećaj za modu! Fudbalerka u današnje vrijeme!
Pogledajte što sam morao učiniti vašim sugrađanima! Tu je mahnuo rukom pokazavši na metalne šipke koje su visoko
u zraku držali neki od motociklista s glavama Ire, Cersei, a sada i Hogara,
najpoznatije „fudbalerke“ Titluše Donje. - Pogledajte oko sebe! – nastavio je maskirani – Ovo je
dolina smrti! Ako nam ne predate zatvorenika koji je došao s agentima to čela i
vas! Odavde nitko ne može pobjeći! Tihumungus je ovdje jedini vladar! Pokorite
mi se i preživjet ćete! Imate rok dok ne smrkne! U policijskoj stanici nastala je tišina. - Mislim da ću vam biti korisniji bez lisica. – prvi se
oglasio Klen. - Skini mu lisice. – rekla je Ljubica Ričiju – Šerife,
izvadite sve ljude iz ćelija i podijelite im oružje. Čeka nas duga noć. No, nitko od prisutnih ni ne sluti kako opasnost ne prijeti
samo izvana… 2 vukodlaka, 1 vidovnjak, 1 izdajnik. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:38 |
|
To, lutko, Karpenterijada ❤️
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:41 |
|
Glasanje do sutra u 22, vidovnjak se može javiti.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:41 |
|
Tihi priča je fenomenalna
|
|
|
I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:42 |
|
A si se raspis'o, dobri Tihi ...ccc, da se nisi, daleko bilo, zaljubio? 😊
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:44 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:45 |
|
Ta i ja isto, no opet pokleknem svako malo, i onda pišem kao (čuj, kao) nenormalan 🤭
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:47 |
|
Odgovorio bih sa klipom Šarla, tj "Niko kao ja", no ionako slab signal mi je još i gori večeras, bolje da ne kopam po tube-u ☹️
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:49 |
|
Evo, ja ću umjesto tebe. Samo ne smijemo preopteretiti temu klipovima i slikama...
|
|
|
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:52 |
|
Ja mislio bit će prigodni Halloween 2018, no kako nije bit će da je već bio prije. No dobro, idemo dalje. Opet nisam u toku, no svejedno mi je. Kada mi Silenzio ne dodijeli nikakvu ( fala ti Bože ) ulogu, sve mi je svejedno. Prvo da objesimo Edena, onda partija može početi
![]() |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:54 |
|
Nije loš ovaj hermafrodit Tihana-Mungos. Sjebala Hogara, opakog mješanca vikinga i heavy-neandertalca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:54 |
|
Slike i da hoću ne mogu kačiti na ovom vražijem forumu, ubih se pokušavajući. ☹️
Ne sme se samo porez plaćati (jel tako beše ide? 😄) |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:57 |
|
Ak preživim nataknit ću mu kur....ovaj gumicu na svaki rog i s Helgom proslavit novi dan. Jedino mi malo žao Cersei, nije zaslužila da joj glava bude uz Irinu glavurdaču, koja veličinom i ružnoćom odvlači pažnju s male ljupke plave glavice umrljane krvlju i koječime... |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:08 |
|
Seks, nasilje, krv i ostale telesne izlučevine ❤️
Ovo će biti jedno dobro Selo 🙂 |
|
![]() |
|
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:12 |
|
Genijalna priča
|
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:13 |
|
Bravo, Tihi...
na vrata mi zakucaše Mulderić i Skulić ![]() Moram i ja jedan klip, sry... |
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
|
Tihumungus je jedan opak lik. Po prvi put u novijoj istoriji napada Selo.
Već je potamanio deo Administracije zbog razblaženog piva i demode fudbalerke. Sledeći put se prijavite jer neki će da se vratimo a neki će da nastradaju već u uvodnoj priči. Ali bez brige - Gazda Iro, Cersei i Hogare - osvetiće vas ko treba, ja sam samo pekar. Bravo Tihimunguse, odličan mix: X-files, Mad Max 2 i Assault on Precinct 13. * ako nisam nešto ispustio, valjda nisam. |
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
|
Evo pregled likova:
Baho Degenek - šerif u Titluši Donoj Eden Rookijevski - zamjenik šerifa u istoj toj Titluši donjoj Ljubica Skulić - agentica TBI-ja Riči Mulderić - agent TBI-ja Klen Badasić - zatvorenik Ana Cajić - stražar i policajac Iso Krafna - stražar i policajac Bonita Rospijić - napasnica i serijska udavača Robi Pajser - provalnik Alen Klošarević - stanvnik zatvorske ćelije Subi Regularac - pumpadžija Danilo Perec - pekar |
|
![]() |
|
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:15 |
I ja htjedoh reći, scenario kao crossover X-Filesa i Mad Maxa
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:16 |
|
Dok se stiša uvodno prigodničarsko oduševljenje, onda lijepo objesimo Zelenoga
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 58> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |