Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

97. Napad na policijsku stanicu u Titluši Donjoj

Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Selo nadomak Irine kavane
Opis foruma: klaonica za psihotične članove..
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=91108
Datum ispisa: 24.Srpanj/Jul.2026 u 05:52
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: 97. Napad na policijsku stanicu u Titluši Donjoj
Objavio: silent_passenger
Tema: 97. Napad na policijsku stanicu u Titluši Donjoj
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:34
Bio je to relativno miran dan u Titluši Donjoj i maloj policijskoj stanici. Snijeg je padao već danima i svi putevi u i iz Titluše Donje prema Titl Vakufu i Titlovcima bili su odsječeni. Tim veće je bilo iznenađenje šerifa Bahe Degeneka, koji je upravo srkao prevruću kavu u društvu svog zamjenika Edena Rookijevskog, kad su u stanicu, baš pred njihovu recepciju, upali muškarac i žena u odijelima i sunčanim naočalama na očima. Između njih dvoje stajao je tip, gotovo dvometraš, u debelom džemperu s Pajom Patkom na prsima, a lisicama na rukama i nogama, koje su mu ograničavale kretanje. Agentica, jer to je bez sumnje bila, izvadila je svoju značku.

- Agentica Ljubica Skulić, moj partner, agent Riči Mulderić, TBI (Titlovački biro za istrage). Pokvario nam se auto dok smo prevozili zatvorenika Titlovce. Treba nam prenoćište i ćelija za njega. – tu je glavom mahnula u smjeru zatvorenika.

- Edene, ajde pozovi stražare da preuzmu zatvorenika. – poslao je Baho svoga zamjenika koji je već nestao u hodniku koji je vodio do ćelija za pritvor.

- A što je učinio? – upitao je agente.

- Strogo pov. – promrmljao je agent Riči Mulderić – Mogu vam samo reći da je zatvorenik Klen Badassić počinio više kaznenih djela, a ulovljen je nakon serije drskih napada po restoranima i kafićima u Titlovcima gdje je u skoro svakom WC-u preokrenuo role toalet papira naopačke.

- Issati! – procijedio je kroz zube šokirani šerif.

- Alo! Evo stražara! – začuli su Edena.

Ana Cajić i Iso Krafna, stražari i jedini policajci ove male stanice uz šerifa i zamjenika, dolazili su iza Edena.

- Povedite zatvorenika za nama. Imamo ćeliju za njega. – mahnula je Ana rukom dajući do znanja da ju prate.

Ušli su u hodnik dok se Klen sporo kretao zbog lisica na nogama.

- Dosta vam je popunjen pritvor za ovako malo mjesto. – komentirala je Ljubica ugledavši odmah dvije zauzete ćelije na početku hodnika.

- To je Bonita Rospijić. Pretukla je muža. Trećeg, čini mi se. – objasnio je Iso, policajac širok k'o ormar, dok je grickao burek.

- Četvrti! Daj me već jednom pustite! Ionako se neće usuditi podići prijavu protiv mene.

- Sutra ideš pred prekršajni sud pa će se vidjeti. – odmahnula je Ana.

- S ove druge strane je Robi Pajser. Još jedan čest gost. Provalnik. Uhvaćen kako provaljuje u trafiku s 40 kutija kondoma.

- Nisam ih ukrao! Ispali su mi iz džepa! – protestirao je Robi.

- A ovo je Alen Klošarević. Njegova ćelija nije zaključana jer on je ovdje stalan gost kad je loše vrijeme. Nema se gdje drugdje skloniti. – objasnio je Iso razloge što čovjek u dronjcima leži u ćeliji s otvorenim vratima. – U ovu ćeliju nasuprot možemo staviti vašeg…

Usred rečenice prekinuo ga je Eden koji je otvorio vrata hodnika.

- Brzo! Vratite se!

Zbunjeni, krenuli su natrag. U prednjem dijelu stanice, kraj stola recepcije stajala su dva zadihana čovjeka – Subi Regularac, zaposlen na benzinskoj pumpi, i Danilo Perec, pekar.

- Recite im što ste i nama. – obratio im se šerif.

- I-ima ih vi-više od sto… - još uvijek bez daha je počeo Subi.

- Ja sam taman punio svoj kombi. Rekli su da traže zatvorenika. Ako ga dobiju, sve će biti u redu. – nastavio je Danilo.

- A-a onda je nastala gužva preko puta u gazda Irinoj gostinici, „Prljava čaša“. – uključio se opet Subi – Izveli su gazda Iru i njegovu konobaricu, Cersei, odsjekli glave i nataknuli na kolce. Rekli su da su im poslužili pivo razrijeđeno vodom.

- Dok nisu obraćali pažnju, mi smo pobjegli. – dovršio je Danilo.

- TESTING! TESTING! – začuo se izvana snažan zvuk megafona.

Svi su nabili se pred prozore. S druge strane ulice, stotinjak metara dalje, stajala je golema grupa ljudi nimalo miroljubivog izgleda na motorima i u terenskim vozilima. Na jednom od terenaca stajao je ogromni tip s metalnom maskom preko lica i megafonom u rukama.

- Vrlo sam razočaran! – začuo se glas iz megafona – Ponovno ste me natjerali da pustim svoje pse rata! Prvo razvodnjeno pivo, a onda tip s fudbalerkom! Pa kakav je to osjećaj za modu! Fudbalerka u današnje vrijeme! Pogledajte što sam morao učiniti vašim sugrađanima!

Tu je mahnuo rukom pokazavši na metalne šipke koje su visoko u zraku držali neki od motociklista s glavama Ire, Cersei, a sada i Hogara, najpoznatije „fudbalerke“ Titluše Donje.

- Pogledajte oko sebe! – nastavio je maskirani – Ovo je dolina smrti! Ako nam ne predate zatvorenika koji je došao s agentima to čela i vas! Odavde nitko ne može pobjeći! Tihumungus je ovdje jedini vladar! Pokorite mi se i preživjet ćete! Imate rok dok ne smrkne!

U policijskoj stanici nastala je tišina.

- Mislim da ću vam biti korisniji bez lisica. – prvi se oglasio Klen.

- Skini mu lisice. – rekla je Ljubica Ričiju – Šerife, izvadite sve ljude iz ćelija i podijelite im oružje. Čeka nas duga noć.

No, nitko od prisutnih ni ne sluti kako opasnost ne prijeti samo izvana…

2 vukodlaka, 1 vidovnjak, 1 izdajnik.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Odgovori:
Objavio: puppet_master
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:38
To, lutko, Karpenterijada ❤️

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:41
Glasanje do sutra u 22, vidovnjak se može javiti.

-------------
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...

Objavio: Ana Thishpetana
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:41
Tihi priča je fenomenalna

-------------
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE" rel="nofollow - https://youtu.be/jxYtpv6UMmE

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:42
A si se raspis'o, dobri Tihi ...ccc, da se nisi, daleko bilo, zaljubio? 😊

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:44

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:45
Ta i ja isto, no opet pokleknem svako malo, i onda pišem kao (čuj, kao) nenormalan 🤭

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:47
Odgovorio bih sa klipom Šarla, tj "Niko kao ja", no ionako slab signal mi je još i gori večeras, bolje da ne kopam po tube-u ☹️

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:49
Evo, ja ću umjesto tebe. Samo ne smijemo preopteretiti temu klipovima i slikama...

-------------

Objavio: robin12345
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:52
Ja mislio bit će prigodni Halloween 2018, no kako nije bit će da je već bio prije. No dobro, idemo dalje. Opet nisam u toku, no svejedno mi je. Kada mi Silenzio ne dodijeli nikakvu ( fala ti Bože ) ulogu, sve mi je svejedno. Prvo da objesimo Edena, onda partija može početiLOL

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:54
Nije loš ovaj hermafrodit Tihana-Mungos. Sjebala Hogara, opakog mješanca vikinga i heavy-neandertalcaLOLLOL

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:54
Slike i da hoću ne mogu kačiti na ovom vražijem forumu, ubih se pokušavajući. ☹️
Ne sme se samo porez plaćati (jel tako beše ide? 😄)

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 21:57
Ak preživim nataknit ću mu kur....ovaj gumicu na svaki rog i s Helgom proslavit novi dan. Jedino mi malo žao Cersei, nije zaslužila da joj glava bude uz Irinu glavurdaču, koja veličinom i ružnoćom odvlači pažnju s male ljupke plave glavice umrljane krvlju i koječime...

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:08
Seks, nasilje, krv i ostale telesne izlučevine ❤️

Ovo će biti jedno dobro Selo 🙂

Objavio: Subtitle fan
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:12
Genijalna priča

Objavio: baho
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:13
Bravo, Tihi...

na vrata mi zakucaše Mulderić i Skulić Smile

Moram i ja jedan klip, sry...

Objavio: Danilo-Naissus
Tihumungus je jedan opak lik. Po prvi put u novijoj istoriji napada Selo.
Već je potamanio deo Administracije zbog razblaženog piva i demode fudbalerke.    
Sledeći put se prijavite jer neki će da se vratimo a neki će da nastradaju već u uvodnoj priči.    
Ali bez brige - Gazda Iro, Cersei i Hogare - osvetiće vas ko treba, ja sam samo pekar.     

Bravo Tihimunguse, odličan mix: X-files, Mad Max 2 i Assault on Precinct 13.
* ako nisam nešto ispustio, valjda nisam.   

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Evo pregled likova:

Baho Degenek - šerif u Titluši Donoj
Eden Rookijevski - zamjenik šerifa u istoj toj Titluši donjoj
Ljubica Skulić - agentica TBI-ja
Riči Mulderić - agent TBI-ja
Klen Badasić - zatvorenik
Ana Cajić - stražar i policajac
Iso Krafna - stražar i policajac
Bonita Rospijić - napasnica i serijska udavača
Robi Pajser - provalnik
Alen Klošarević - stanvnik zatvorske ćelije
Subi Regularac - pumpadžija
Danilo Perec - pekar

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:15
Originalno postovano od strane Danilo-Naissus Danilo-Naissus piše:

Tihumungus je jedan opak lik. Po prvi put u novijoj istoriji napada Selo.
Već je potamanio deo Administracije zbog razblaženog piva i demode fudbalerke.    
Sledeći put se prijavite jer neki će da se vratimo a neki će da nastradaju već u uvodnoj priči.    
Ali bez brige - Gazda Iro, Cersei i Hogare - osvetiće vas ko treba, ja sam samo pekar.     

Bravo Tihimunguse, odličan mix: X-files, Mad Max 2 i Assault on Precinct 13.
* ako nisam nešto ispustio, valjda nisam.   

I ja htjedoh reći, scenario kao crossover X-Filesa i Mad Maxa

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:16
Dok se stiša uvodno prigodničarsko oduševljenje, onda lijepo objesimo Zelenogarespekt

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:19
A da im damo tog Badasića i odemo spavati... Smile

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:23
Oba predloga su vrlo primamljiva.     

Mada ako im predamo Edena kupićemo malo vremena da razmislimo šta ćemo i kako ćemo.    

Odoh da razvijem kore za burek. Moje kore sam poneo, Bahova puna kaca kozjeg sira, a Ljubica ima sveža jajca za masku za lice.       

-------------
https://forum.titlovi.com/seoske-price-by-silent-passenger_t91473_p1426962.html#1426962" rel="nofollow">

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:31
tihamungosica je lukava, mi budemo ginili za Zloguzića a on nas morti tamani po noći. ironija dostojna Zlog uma, tkz. MiniMe ( evo i jedine poznate fotografije TihiMungosa ukradene iz Dosjea X )LOL

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:37
Ajmo odmah raspaliti po Zloguziću, pa što bude. Ak zagusti predat ćemo im žemske da se izdovolje i nas puste na miruLOLLOL

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:45
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Ak zagusti predat ćemo im žemske da se izdovolje i nas puste na mirulollol

Kad si gladan nisi sav svoj.         Gotov burek... ta-ta-ta-taaaaaaaa....    

Ps.Tihimungus ima jogurt a mi višak bureka, možemo da pregovaramo o razmeni.    

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:48
ak ne prođe s burekom, poslat ćemo im Rospiju, možda zatamani maloga Mungosa?LOL

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:50
Burek ne smiješ dati Ljubi da ga nosi, proždrat će ga putem, njojzi nikada dosta bureka, obljepila je irinu kavanu od poda do stropa s bezbrojnim burecimaBig smile

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:53
Evo jedna tepsija za Robina, samo zato što nam se pridružio na vreme.    
I što ima kreativne ideje.      U pravu si, ako pošaljemo Ljubicu dok stigne do vrata neće ostati ni mrvica bureka za razmenu.    

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:58
Imam brilijantan plan. Ostaviću ovde... ko se ne posluži taj/ta je već večerao/la Gazdu, Cersei i Hogara.   
* ne pitajte odakle nam viršle. Strogo pov.    

https://xdn.tf.rs/2017/05/03/virtle-u-lisnatom-testuX-670x447.jpg" rel="nofollow - Bonus: Viršle u lisnatom testu.     

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 22:58
Burek je majka ❤️

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:04
Ko želi, ima i hot-dog.    

-------------

Objavio: LjubicaSP
Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:06
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Burek je majka ❤️

Normalno, pa viš koliki je Iso LOL
Samo daj, Danilo, ovom mom partneru duša u nosu. Spadaju mu i naočare LOLLOLLOL

Mali hot dogić inlove
Nemoj da ga je iko gricno, imaće posla sa mnom LOLvedder4LOL

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:11
Bolje da ugasimo svetlo. Ovi Tihimungosovi psi rata navalili ko moljac na lampu....

- dete na sladoled,
- mladoženja na mladu,
- baba na pile u Lidlu,
- Ana na Hogara da se prijavi,
- mutav na telefon,
- ...

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:13
Vi baš želite da ja ogladnim...

Ovako je to otprilike izgledalo na početku priče:

ili malo veće https://i.imgur.com/QOCnTJs.jpg" rel="nofollow - OVDJE.

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:13
Eh, to smo ti i ja partneri, Ljubičice? ☺️
Scully je moja tiha patnja još od druge sezone ❤️

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:17
Još malo pa ćemo imati strip uvodnu priču.    
Bravo Baho, svaka ti dala i ruke ti se pozlatile.     
Selo kako napreduje svaki put - novi standardi , Baho svaka čast.     

Lepi su nam i Ljubica i Riči, a i Baho nije za bacanje.    

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:18

Onda slobodno napiši u Slažite nešto... da patiš za mnom LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:20
Vi pucajte na napadače, a ja ću da im bacam burek kroz prozor.   
Svež, vreo. Mekan ko devojačka duša.    

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:27
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Onda slobodno napiši u Slažite nešto... da patiš za mnom lollollol

Tiha patnja kod mene ..well, nije tiha na prvom mestu a nije ni patnja baš. ☺️ Tek je bila njam-njam a meni um, šta će siroma, jurio gde je stigao oko nje. ❤️

Šta ću patiti, pa ko je imun na moj šarm? 🤭😋

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:29
Istina, nisi ti džabe Riči Mulderić WinkLOLLOL

-------------

Datum objave: 31.Listopad/Oct.2018 u 23:43
On je pa postao lepuškast/zgodan (koliko ja uopšte kontam mušku lepotu) tek kasnije. Californication faza 🙂

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 00:59
pih... što utihnu selo... ccc

Edene, jesi li dao onim stražarima zaduženja za večeras? Znaš, oribati podove, očistiti naoružanje...

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 01:43
GLASANJE - 1. DAN

--------------------------------------------------------
Baho Degenek  (0) >> ?
Eden Rookijevski (1) >> ?
Ljubica Skulić (0) >> ?
Riči Mulderić (0) >> ?
Klen Badasić (0) >> Eden Rookijevski
Ana Cajić (0) >> ?
Iso Krafna (0) >> ?
Bonita Rospijić (0) >> ?
Robi Pajser (0) >> ?
Alen Klošarević (0) >> ?
Subi Regularac (0) >> ?
Danilo Perec (0) >> ?
Glasalo: 1/12
Svi imaju kviska
Rok za glasanje: 22:15

Objavio: NaEdenCovekBratMu
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 01:58
Originalno postovano od strane baho baho piše:

pih... što utihnu selo... ccc

Edene, jesi li dao onim stražarima zaduženja za večeras? Znaš, oribati podove, očistiti naoružanje...

Jesam, ali su otišli, šefe. LOL

A sada i ja odem, tako da to ostaje na tebe. LOL
Ili bolje sačekaj do sutra, završiće neko to. LOL

-------------
https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 08:55
Rana je faza, sumnjivi su baš svi, no eto nekoliko stručnih opservacija iskusnoga kriminalca: Zloguzić je vjerovatno lik kome se fudbalerka proteže čitavim rutavim tijelom. No isto tako bar jedno od dvoje FBI agenata je sumnjivo. Mislim da mu ili Ljube ili Riči pokrivaju rutavo dupe. MiniMe zna da bude jedno drugome pokrivalo leđa ni ne znajući da rade u korist Vukodreka i njegova šefa TihogaLOLDaklem Zloguzić -vukodrek, Ljube/Riči-izdajnik?
Danilo ako se metne na stranu uvijek isto oduševljenje početkom partije, osim što je loš pekar ( zna samo radit burek, nema tu kruvaLOL), nije mi jedini sumnjiv. Previše je pričljiv i opušten, da bi imao neku tajnu ulogu. Mislim da je obični seljober, kao i ja.
Eto, za sada su mi na radaru gore spomenuti. Čekam vidovnjaka/kinju da dade signal, mada su šanse da ubode iz prve minijaturne.

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 08:56
I da, čekam Vukodreke da me napadnu da sam izdajnik koji štiti volkopekara Danila, Ajmo, čupavci, suptilno mi podmećiteLOL

Objavio: klen
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 09:34
Dobra priča! Robi... Fina ti je ta teorija, ali ja ću pdmah,iz sentimentalnih razloga da glasam za Edena

-------------
Jest' il' nije!

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 09:59
E jesi providan Klene ZloguzićuLOLTko god se skriva odma na Edena!!LOLCoolNo, dugačak je dan , triba čut i Anči. Valjda ne bude cili dan na LovrincuPokopala je 3 mužakneginja dok to sve obiđeLOLLOL

Objavio: Boni
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:00
Em puštena iz ćelije, em imam oružje....
Odoh tražiti novog dasuvedder4
LOL

Evo pregled likova:

O ovome ćemo da popričamo Luka

-------------
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:11
Bolje i ti neg Anči LovrinacEvil SmileNo ja bih riskirao i s tobom i s Anči, bilježim se s štovanjemTongue

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:19
1. Robi

-------------
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:22
Šta si ti nešto naopaka? 🤭

Ne mogu da čitam sve ono, Tihi se raspištoljio penkalom, budem kasnije svakako.

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:24
Pa juče si valjda čitao... Svi ste se raspištoljili sa pisanjem, tako da sam imala šta čitatiLOL
Prijavljuješ se ko hrabri Robin ili?LOL

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:30
Nisam čitao, video naslov 🤭 tek po imenu mom i Ljubinom skontao da smo agenti 🤭 blage veze nemam šta se dešava u priči ☺️

Što mili, oš se ljubiš sa mnom? 🙁
Ej, bre, ja radim za vladu, nemo' te privedem, kakva korupcija vladinih agenata, di to ima??? 😡

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:41
Tačno! Ti si moj partner, ovaj, kolega EmbarrassedLOLLOL
Nego, imaju li ovi u pritvoru uopšte pravo glasa?

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:41

Zloguzić je vjerovatno lik kome se fudbalerka proteže čitavim rutavim tijelom. No isto tako bar jedno od dvoje FBI agenata je sumnjivo. Mislim da mu ili Ljube ili Riči pokrivaju rutavo dupe.

Nisam išta ovoga puta, svega mi 😄

No da me ne zaobiđu linč Il zubOVI, eto ja sam vukodlak, vidovnjak i izdajnik (probamo Tihi i ja nešto novo 🤭), pa naval'te 🤭

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:47

Tačno! Ti si moj partner, ovaj, kolega embarrassedlollol
Nego, imaju li ovi u pritvoru uopšte pravo glasa?

Ima da budemo ko one dve nesreće, sve prigušeno, tenzije se katanom mogu seći, ovlaš dodiri prstiju, no sve ipak strogo po JUS-u, pos'o, vlada, zadatak po zadatak, ljubav ostaje da visi u vazduhu, našim prepirkama i skrivenim pogledima...dok nas ne linčuju ili požderu napasti.

Hej, moglo je i gore 🤭

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 10:51
Znači Ljuba je izdajnica? Malo prevelikom brzinom si štancujem neprijatelje. Mogo bi ja noćas nekome bit obrok..

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 11:02
Vučićima bi bolje bilo da jure vidovnjaka što pre, bez nasumičnog ždranja. Ako se pogodi brzo jedan dlakavac, drugom potom mož biti mukica preživeti i sa izdajnikom 🙂

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 11:33
Da su oni s vana znali kako smo svi sinoć pozaspali... ko klade... mogli su komotno provaliti i sve pobiti...
Zasad mi je teško bilo šta pogoditi...

P.S. Dobro je da u priči ima i neko krvoločniji od samih seljana... Smile

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 11:37
Pospan je forum noću, nema tu leka, biće verovatno zgužvano sve večeras 🙂

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 12:08
a gle, još nema ni podvučenih, osim EdenaLOLa već 4 strane. Što bi mi htjeli, bit će opet 100 strana ako Subi ne sjebe...Cool

Objavio: klen
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 12:19

Da su oni s vana znali kako smo svi sinoć pozaspali... ko klade... mogli su komotno provaliti i sve pobiti...

Da oni vani znaju s kim imaju posla, davno bi se razbježali.... krvoločniji... teškoLOLLOLLOL

-------------
Jest' il' nije!

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 12:22
Originalno postovano od strane bonenise bonenise piše:

lol

1. Robi

Opaaaaaa....       Nek vam je sa srećom.    

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 13:26
Doooruuučak.     

I za Vukodlake... još ima dosta do večere.   

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 13:57

...osim što je loš pekar ( zna samo radit burek, nema tu kruvalol)...

Domaći tradicionalni slavonski kruh - samo za našeg dragog Robija.    
* odlični postovi Robi.

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 14:27
Tiho je bome. ☹️

Zatišje pred buru ❤️

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 14:32
Anice, ne reče li ti da ćeš imati vremena, di su sumnje, optužbe, klevete, šta god? ☹️

A i ti Danči, niđe analiza, grafikona, teza i antiteza 🙁 mada, bureci su potaman ❤️

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 14:38

Em puštena iz ćelije, em imam oružje....
LOL

Evo pregled likova:

O ovome ćemo da popričamo Luka
To moraš s Tihim... Vidiš i kako divno prezime ti dade... Smile

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 14:41
Odo ja po kafu, ćudumrem. 😄

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 14:57
Ako nas vukodlaci ne pobiju ili ovi s vana, ne gine nam trovanje hranom. Smile

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 14:58
Originalno postovano od strane klen klen piše:

Da oni vani znaju s kim imaju posla, davno bi se razbježali.... krvoločniji... teškoLOLLOLLOL

I ta ti je pametna... Smile

Objavio: Ana Thishpetana
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 15:32

Anice, ne reče li ti da ćeš imati vremena, di su sumnje, optužbe, klevete, šta god? ☹️

Tu sam ja uvik
Mada skitam po kiši

-------------
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE" rel="nofollow - https://youtu.be/jxYtpv6UMmE

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 15:39
Originalno postovano od strane klen klen piše:

Dobra priča! Robi... Fina ti je ta teorija, ali ja ću pdmah,iz sentimentalnih razloga da glasam za Edena

Dakle, tako ćemo! Kriminalci protiv murija.

Ali mogao si za one koji su te priveli, a ne za mene.

-------------
https://goo.gl/hcghNH" rel="nofollow - | Repertoar https://goo.gl/GTXC59" rel="nofollow - | Selo | https://goo.gl/tsVsdQ" rel="nofollow - Nađi špijuna |

Objavio: Ispravljac14
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 15:46

Samo daj, Danilo, ovom mom partneru duša u nosu. Spadaju mu i naočare LOLLOLLOL

Di je burek titlovi-moderator

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:22
Originalno postovano od strane Ana Thishpetana Ana Thishpetana piše:

Tu sam ja uvik
Mada skitam po kiši

Tako i treba 🤭

I ovde je kiša btw, upravo krećem kući, biće to zabavnih sat i nešto

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:24
Originalno postovano od strane Ispravljac14 Ispravljac14 piše:

Svež, tuzlanski, 650 kg...      Prijatno.    

Ps.u Vranju sunčano, u Nišu oblačno. Toplo, ni kap kiše.    

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:27
Bavio sam se stvarnim i ozbiljnim poslom, preveo sam film " The Dark", jerbo sam danas slobodan. Moram na groblje još stić' pa me nema tu, vidim da se društveni život sveo na ćaskanja. Nigdje ozbiljnih optužbi, teških riječi i sumnjičenja. Ovo neka prijateljska partijaOuch

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:32
Nije ni čudo što je Tihimungus eliminisao našeg dragog Hogija već na početku priče/epizode.    
* pazi minđuške.

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:36
Ajde za Robina, jer kaže da niko nikoga ne optužuje, pa da se ne oseća zapostavljeno.

Plus, i onako samo nepotrebno zauzima mesto za ostale zatvorenike.

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:37

Nigdje ozbiljnih optužbi, teških riječi i sumnjičenja. Ovo neka prijateljska partijaouch

Ma svi dragi Robi čekamo na Vidovnjaka 22:00h pa da u zadnjih 15 min navalimo na glasanje.    

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:58
Edene, Edene, iskusan si ti mačor..Čim ti glasaš za mene, mutiš vodu. Nemoj misliti da sam zaboravio da upravo kada si Vukodrek ili izdajnik dovučeš dupe zeleno do kraja ili gotovo do kraja partije...Angry Nisam još siguran da si išta ili ništa pa neću iz osvete potegnit glas na tebe. I ja budem čekao vidovite, mada mi se čini da je bio pucanj u "prazno" upit ovoga kruga...Dead

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 16:59
Još mi je sumnjiv Zloguzić, a vidiš za tebe je glasao...Ne znam Edene, ne znamUnhappy

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:03

Još mi je sumnjiv Zloguzić, a vidiš za tebe je glasao...Ne znam Edene, ne znamunhappy

Tražio si optužbe i dao sam ti je, a sada se žališ.

Osim toga, pružam(o) ti krov iznad glave, a ti bi protiv mene (i šefa).

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:19
Zli AngryzeleniAngry stvore, nisam ni riječ još rekao protiv tvoga šefa (šerifa) Bahe, što lažeš i opet mutiš vodu?

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:19
Osim ako......

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:20
Osim ako ti šef nije u stvari Zloguzić, pa igrate neku čudnu igruConfused

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:26
Uostalom slikaj se ZeleniLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:26
GLASANJE - 1. DAN

Baho Degenek  (0) >> ?
Eden Rookijevski (2) >> Robi Pajser
Ljubica Skulić (0) >> ?
Riči Mulderić (0) >> ?
Klen Badasić (0) >> Eden Rookijevski
Ana Cajić (0) >> ?
Iso Krafna (0) >> ?
Bonita Rospijić (0) >> ?
Robi Pajser (1) >> Eden Rookijevski
Alen Klošarević (0) >> ?
Subi Regularac (0) >> ?
Danilo Perec (0) >> ?
Glasalo: 3/12
Svi imaju kviska
Rok za glasanje: 22:15

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:28
Hm... čudan početak partije... Nema šta...

P.S. Ako sam koga preskočio na listi javite.

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:49
Teško je išta pogoditi, ali imam neku ideju ko bi mogao biti vidovit. Naravno, to neću reći, da vukovi ne budu prepisivali...

Objavio: Ispravljac14
Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 17:56

Pa i nije nešto čudan...Svi navalili na Zelenog LOL

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 18:00

Samo daj, Danilo, ovom mom partneru duša u nosu. Spadaju mu i naočare lollollol

Zaboga Iso, eno dvanaest vrsti pita i bureka svuda po temi a biće još do kraja, makar toga ne fali ❤️🙂

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 18:11

Ma nisu baš kako sam očekivao... Smile
Stvarno, svi su nešto mirni...

I još ste navalili na te bureke, ko da ste iz Bijafre došli...

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 18:13
Ja jesam, iz Biafre :maše zastavom, puca se u grudi, slavi pleme: no nisam još probao burek, začudo. A jesam i izgladneo 😄 ne danas doduše, već uopšte. 😊

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 18:14
Mislim, ovo za bureke (i ostale pite - da se razumijemo, burek je pita s mesom... nikako drugačije ne priznajem), to liči na ono kad ljudi nemaju o čemu pričati.
Ovo dobiješ u Bosni kad naručiš burek sa sirom:

Kažu da ako neko povede priču o vremenu, onda sagovornici zapravo nemaju o čemu pričati.
Ovdje je to izgleda isto, samo što je umjesto vremena burek.

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 18:18

Osim ako ti šef nije u stvari Zloguzić, pa igrate neku čudnu igruConfused

Pomešao sam lončiće. facepalm

Mislio sam da mi je Klen šef, a ono Baho. LOL

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 18:20

Za sada, samo kriminalci navalili na nevinog policajca. LOL

-------------

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 18:22
Pa ne znam za Danila, on valjda dobi takvu ulogu, pekar?

A meni je zabavno (još mi se i može) da pričam i o bureku, samo što ne stižem jbg ☹️, šta ću kada sam limitiran, dok me pričice o vukodlacima itsl ne ispunjavaju, mene ovde niko ikada i nije zvao zbog toga 😄

Datum objave: 01.Studeni/Nov.2018 u 18:23
Nikako da pročitam celu priču, a volim um Tihog, zbilja ne stižem 🙁

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk