Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - program za prebacivanje txt u sub format
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

program za prebacivanje txt u sub format

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
starchild8 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj starchild8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: program za prebacivanje txt u sub format
    Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 20:25
postoji li program za lagano prebacivanje iz txt formata u .sub format kod subtitlova?
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 20:54
ili u srt. bez stelanja poslje.
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 22:30

Postoji, zove se preimenovanje fajlova, selektujes ekstenziju .txt i umesto nje ukucas .sub

Ako hoces u srt, e, za to vec treba program, moze Subtitle Workshop, otvoris prevod iz Workshop-a, i kazes Snimi kao....

pa izaberes Subrip u ponudjenim opcijama.

Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj starchild8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 22:47

ma problem je šta sam skinuo film .bin ekstenzijom pa ga moram gledat na nekom VLC media playeru.

napravio sam što si rekao i nije upalilo.jednostavno taj program .txt ne prepoznaje,ni kad ga prebacin.film je kung pow:enter the fist.

Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2006 u 23:13

Probaj da instaliras ogg vorbis kodek....

On je za filmove sa ogm ekstenzijom, i kad ga instaliras, film u ogm ekstenziji mozes da gledas iz obicnog plejera, BS ili Radlajta, MV2 i sl... kao i avije i vobove....

Mozda ce da natera i bin ekst. da prosljaka iz obicnog plejera, nikad se ne zna...

A binove, ogmove i slicno prebacivati u avi je velik posao....

Titlovi sa tim nemaju nikakve veze, u kojoj god da su ekstenziji.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 01:13
Originalno postovano od strane starchild8 starchild8 piše:

ma problem je šta sam skinuo film .bin ekstenzijom pa ga moram gledat na nekom VLC media playeru.

napravio sam što si rekao i nije upalilo.jednostavno taj program .txt ne prepoznaje,ni kad ga prebacin.film je kung pow:enter the fist.

Lenštino!!! Da si samo malo prošetao po forumu video bi objašnjenje za .bin fajlove.  Instaliraj Alcohol 120% ili Daemon Tools i taj fajl .bin učitaj u virtuelni drajv, koji ti napravi jedan od ovih programa. Onda će ti se verovatno otvoriti najnormalniji .avi ili .mpeg fajl sa normalnim prevodom... VLC Media Player nije NEKI , on ti je jedan od najboljih...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj starchild8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 08:55
napravio sam to sve sa Alcohol,otvorim film i prijevod ne odgovara, a nemogu namještat jer subtitile workshop ne očitava,ni bin .ni .dat.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 10:05
Kad otvoriš sa Alcohol120% koje ti je ekstenzije film a koje prevod?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj starchild8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 10:43

kad otvorin sa alcohol bude mi video cd i iden u folder MPEGAV i upalin file AVSEQ01.DAT sa BS playerom i skinen subtitilove sa ove stranice i ranije se prikazuju.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 11:33
Aha. To je neko napravio (S)VCD. Jel nemaš nalepljene titlove na taj film? Rešenje ti je ili da središ  preuzete titlove u Subtitle Workshop-u ili da nekim od konvertora prebaciš fajl .dat u fajl .avi, i podesiš mu FPS na željenu brzinu... ( konvertor izaberi sam, ima ih mali milion i svi su manje više OK)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj starchild8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 11:57

thanx darije.

samo preeporuči mi koji konverter u .avi format.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 12:21
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 19:53
Originalno postovano od strane DoDo DoDo piše:

Postoji, zove se preimenovanje fajlova, selektujes ekstenziju .txt i umesto nje ukucas .sub

Ako hoces u srt, e, za to vec treba program, moze Subtitle Workshop, otvoris prevod iz Workshop-a, i kazes Snimi kao....

pa izaberes Subrip u ponudjenim opcijama.

Je al mi onda poslje titl ne pase, treba ga stelati,a nemoj se smijati, to mi nikak ne ide da ga nastelam kak treba.
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 20:51
pa jel znaš kako se to radi?
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:09
Ma odaberes koliko treba titl pomaknuti napred, nazad, al nikak da ga uskladim,
Meni je osmeh leit-motiv
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:15
pa probaj s onim da zabilježiš vremena prve i zadnje rečenice tj.prevedenog titla pa da po tome uskladiš..
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:19
Kad konvertujes titl, uvek treba da podesis i odgovarajuci FPS (23,976, ili 25 ili 29,97....) Pogledas sta pise na BS plejeru, pa u padajucem meniju izaberes odgovarajuci FPS, a tek onda kazes Snimi kao....srt, micro dvd itd.....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2006 u 22:25
da,i to je važno..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.