Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prevođenje titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prevođenje titlova

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prevođenje titlova
    Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 10:50
Jeli neko zna neki program koji prevodi napr,Engleske titlove u Hrvatske ili tako nešta slično?
NO PROBLEMO
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 10:36

znam ja zove se MOZAK

Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 21:39
Vrlo smješno.hhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh haaaaaaaaaa.
NO PROBLEMO
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 21:49

tako ti je to,   da ima program,   vjerovatno bi ga vec svi imali, i prevodili si sami titlove       hihihihihihihihih

program se i dalje zove MOZAK

Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2005 u 23:12

Kažeš MOZAK ali te moram razočarati ipak je velik taj NET pa sam našo već taj program koji prevodi.Hvala na pažnji.

NO PROBLEMO
Na vrh
jack_r View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack_r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 11:43
Zezas se?
Mozes mi dati link?
Na vrh
flOorKilla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj flOorKilla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 12:02
mislim da jos nema ni hrv-eng rjecnik koji prevodi cjele recenice a kamoli program za prevodjenje titplova
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 15:35
Probajte   NeuroTran 2000
NO PROBLEMO
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 19:00
Originalno postovano od strane ZoranMM ZoranMM piše:

Kažeš MOZAK ali te moram razočarati ipak je velik taj NET pa sam našo već taj program koji prevodi.Hvala na pažnji.

super   budes kacio titilove ovdje     kad prevedeš filmove

gramatiku ti nece prevest     sve rijeci ti nece tocno prevest

opet ces morat rucno sve  

pozdrav,  svaka cast na pronalazenju

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2005 u 20:22

rečenice s kompjuterskim prevodom su užas

opet je potrebno dotjerivanje rukom

Na vrh
SkyAngel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SkyAngel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 14:05
Sve u svemu-ukljucite mozak! il cekajte da netko drugi to napravi za vas
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 17:59

ja sam da svi ukljucimo mozak

pa ce bit prijevoda

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 18:21

Taj kompjuterski prevod je teško sr..je! Da vidiš kako mi je preveo Code 46!  

He he mad, ništa bez mozga!

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 21:35
a ja sm0tt0, pa mozga nema
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 22:38
Neznam kako je kod vas kod mene dobro prevodi osim što se mora izbaciti š,ž,đ.......itd.Meni nesmeta pogotovo ako imate novu inačicu.
NO PROBLEMO
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2005 u 22:45

sta si preveo,    stavi na stranicu

Na vrh
divxgenius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj divxgenius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2005 u 09:02

Originalno postovano od strane ZoranMM ZoranMM piše:

Neznam kako je kod vas kod mene dobro prevodi osim što se mora izbaciti š,ž,đ.......itd.Meni nesmeta pogotovo ako imate novu inačicu.

Daj da vidimo sta si to preveo?!?! Podeli sa ostalima...

Pozdrav,

DivX Genius

Genius Design Inc.

Email: divxgenius@gmail.com
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 02:00
  Ma  izgleda  da  je to neko derpe....nece nis'' podelit ko da ce mu oci ispast!
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 02:15

taj lik nije otada ni bio na forumu

nije teo pokazati da svi vide kak je prevod sranje

bio je na forumu pre 2 dana! napiši mu topic poseban!

Ažurirao kl0kan
Na vrh
raso View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj raso Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2006 u 09:40
ti prevodi su slicni kao kad bi indijanac prevodio
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.