Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I've seen enough horror movies to know that any weirdo wearing a mask is never friendly!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I've seen enough horror movies to know that any weirdo wearing a mask is never friendly!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Extream View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extream Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I've seen enough horror movies to know that any weirdo wearing a mask is never friendly!
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 16:43
Hello everybody,
i nakon godina koriscenja vaseg sajta za prevode koji su mi trebali, napokon sam odlucio da se i registrujem. A razlog je taj sto zelim da dam neki doprinos u prevodjenju filmova/serija (u granicama koje mi slobodno vreme dozvoli).
Inace imam 30 godina i veliki sam fan horor filmova (pre svega Azijski deo kinematografije,mada i dobra ostvarenja sirom sveta se ne propustaju Tongue). Takodje ne znam ni sam koliko serija pratim, tako da veselo uvek sa skidanjima filmova/serija.

Uskoro cu najaviti par prevoda i nadam se da ce te biti zadovoljni mojim radom... Smile

I'm seeking to elicit a negative emotional reaction from viewers by playing on the audience's primal fears.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 17:01
dobrodosli
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 17:08
Zamalo pomislih da si neki bot da ti obrisem temu i tebeLOL
dobrodosli
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 17:23
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 17:27
dobrodosliwelcomedobrodosli
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 17:28
dobrodoslidobrodoslidobrodosli

Ima puno horora u potražnji, neće vam biti dosadno... Smile
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 18:41
.dobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodoslidobrodosli.
Na vrh
Neshoo10 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Neshoo10 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 19:35
dobrodoslidobrodosli
Samo su ljudska glupost i univerzum beskonačni, za univerzum nisam siguran.
Na vrh
Extream View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extream Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 20:05
@icemaher hehe sorry za quote, ali nikako nisam fan suvoparnih i kurtoaznih pozdrava... Smile

@NikolaJe pregledacu sta se sve trazi, pa cu taman da vidim da nekim od tih filmova otvorim sezonu... Smile

I'm seeking to elicit a negative emotional reaction from viewers by playing on the audience's primal fears.
Na vrh
mile-zuber View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mile-zuber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 21:13
dobrodosli
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2014 u 21:26

neshaVrucina dobrodosli neshaVrucina

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 08:55
 dobrodosli
Naš Doca je veliki ljubitelj horora i sigurno će se radovati što njegov žanr dobija još jednog prevodioca, ali ipak nemoj njega pitati šta da prevodiš... Ja ti to onako prijateljski i iz iskustva kažem. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Extream View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extream Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 09:51
@bojanadj hehe mislis zbog njegovog izbora filmova? Pa iz iskustva ljudi koji nisu fanovi horora nikako ne mogu da nas shvate... Tongue Tako da cu morati da se konsultujem sa njim i da reskiram, pa sta bude... Wink
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 11:10
Bila sam spremna da prevedem horor, nije problem u tome. Njegov predlog... To je već posebna priča... Uostalom, uveri se sam. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Emma-O View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
aka muhacc

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Emma-O Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 12:41
welcome....sve mogu samo horore ne, ni sa upaljenim svjetlom LOLLOL

Ažurirao Emma-O - 16.Listopad/Oct.2014 u 12:41
Na vrh
Extream View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extream Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 16:16
@ bojanadj haha pa pazi sto je najgore imao sam iskustva sa tim filmovima koji te ostave bez teksta (u smislu sta mi je ovo trebalo u zivotu). Smile Najludji film (u nedostatku ikakvih drugih alternativa) koji sam gledao je bio neki norveski horor (bez ikakvog titla, a norveski razumem kao sto razumem i bantu crnce) cija je vrednost daleko ispod ostvarenja koje si gore navela... Big smile
@ Emma-O horori dobro dodju da upoznas sebe, da naucis koji su tvoji strahovi...Smile
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 17:46
dobrodosli

Jao horrori ... obožavaaam ih
Novi prevodilac ... jupiiiii
Hvala unaprijed za svaki prijevod i dobro nam došao kolega
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
Na vrh
JOBAH View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JOBAH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 18:41
Moram ovo da pozdravim...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2014 u 19:26
Originalno postovano od strane Extream Extream piše:

@ bojanadj haha pa pazi sto je najgore imao sam iskustva sa tim filmovima koji te ostave bez teksta (u smislu sta mi je ovo trebalo u zivotu). Smile Najludji film (u nedostatku ikakvih drugih alternativa) koji sam gledao je bio neki norveski horor (bez ikakvog titla, a norveski razumem kao sto razumem i bantu crnce) cija je vrednost daleko ispod ostvarenja koje si gore navela... Big smile

Ovaj odgovor ću uvažiti tek kad pogledaš onaj moji film. LOL Dovoljno će biti i samo prvih dvanaest minuta, gore pomenutog. LOL

Na vrh
fAzazel View Drop Down
Administrator
Administrator
Nečastivi

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fAzazel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2014 u 00:27
O ne, još jedan sa kojim ću se morati hrvati oko najave za prevod  LOL

dobrodosli
My name is Legion, for we are many
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.