Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Podešen prevod a nema ga
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Podešen prevod a nema ga

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
srdjan89 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srdjan89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Podešen prevod a nema ga
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2014 u 00:50
Nedavno sam naučio da skidam filmove i da podešavam prevod. Nakon što mi je pao sistem skinuo sam nekoliko novih filmova i skinuo sam i prevod, podesio ga kao i prije ali kad otvorim GOM player film ide bez prevoda. Opcija Show Subtitles mi je uključena, pokušavao sam i sa drugim programima, prevoda nema. Zna li neko u čemu je problem, da li je sistemski ili? Hvala unapred!
Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2014 u 09:37
kako to "podešavaš" prijevod? što točno radiš s njim? dovoljno je da ga raspakiraš, a onda nakon što pustiš film, jednostavno "odvučeš" datoteku s prijevodom u prozor filma.
Na vrh
srdjan89 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srdjan89 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2014 u 13:37
Na to sam i mislio, nađem ga na titlovima, prevučem u folder gdje je film ali ga ne evidentira, film ide bez prevoda. Čak sam i sistem reinstalirao, ne vrijedi!
Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2014 u 14:04
ako ga stavljaš u folder gdje je film, moraš prijevod nazvati isto kao i naziv filma.

npr, ako imaš film:

The.Hobbit-The.Desolation.of.Smaug.2013.DVDScr.XVID.AC3.Hive-CM8.avi

onda prijevod mora biti

The.Hobbit-The.Desolation.of.Smaug.2013.DVDScr.XVID.AC3.Hive-CM8.srt

ali kao što sam ti prije napisao, možeš jednostavno nakon što pustiš film, datoteku s prijevodom odvući u sam prozor u kojem se film prikazuje.

ili možeš u alatnoj traci playera navigirati do datoteke s prijevodom
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2014 u 14:49
Nekada za najveće probleme rešenja budu najjednostavnija.

Originalno postovano od strane srdjan89 srdjan89 piše:

Na to sam i mislio, nađem ga na titlovima, prevučem u folder gdje je film ali ga ne evidentira...

Prvo. Većina prevoda je zapakovana u .rar ili .zip fajlove. Da li raspakujete fajl koji skinete odavde? (desni klik na fajl - extract here ili otpakuj ovde)

Drugo, pokušajte da identično imenujete prevod i film (da razlika bude samo u ekstenziji, tj u .avi/mkv... i .srt/sub)

Treće. Kažete da ste uključili opciju da vam prikaže prevod. Proverite da li su vam u redu podešavanja boje, veličine i položaja fonta u prikazu prevoda.

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Masinac85 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masinac85 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2014 u 15:54
Ma nije raspakovao prevod, samo je to u pitanju 100%.
7th Son of a 7th Son
Na vrh
Dr IggY View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr IggY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2014 u 17:38
Ne mož' to bez kabla sinak...
Trn u tudjem oku svi vide,a panj u svom niko.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.