Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jagten aka The Hunt (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jagten aka The Hunt (2012)

Jagten

Jagten (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lov

Godina:

2012

Žanr:

drama

Trajanje:

115 min

Režija:

Thomas Vinterberg

Scenarij:

Thomas Vinterberg
, Tobias Lindholm

Glavne uloge:

Anne Louise Hassing
  >  Agnes
Jytte Kvinesdal
  >  Inger
Thomas Bo Larsen
  >  Theo
Mads Mikkelsen
  >  Lucas
Alexandra Rapaport
  >  Nadja
Susse Wold
  >  Grethe
Lars Ranthe
  >  Bruun
Troels Thorsen
  >  Bent
Daniel Engstrup
  >  Johan
Hana Shuan
  >  Tiny
Sebastian Bull
  >  Torsten
Annika Wedderkopp
  >  Klara
Lasse Fogelstrøm
  >  Marcus
Steen Ordell Guldbrand Jensen
  >  Lars T
Søren Rønholt
  >  Big Carsten

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jagten aka The Hunt (2012)
    Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2013 u 23:29

Režiser: Thomas Vinterberg
Pisci: Thomas Vinterberg, Tobias Lindholm
Zvezde filma: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp
Žanr: Drama
Nagrade: 3 pobede i 1 nominacija
Vreme: 115 minuta
Premijera: 20.5.2012

Opis: Priča prati masovnu histeriju spram muškaraca kojeg optuže za pedofiliju a sve se dešava u vreme Božića u malenom danskom selu. Lucas je 40-godišnji razvedeni muškarac koji nastoji uspostaviti odnos sa sinom tinejdžerom. Jedna glupa I zlobna laž ugroziće njegov život te će se on morati izboriti za povrat svog izgubljenog ideniteta.

filmopis.com

Prevod najavio kolega jovandekabClap
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2013 u 13:47
Da li se to konačno pojavio engleski titl ? Ja ne uspevam da ga pronađem. 
Na vrh
peromare View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj peromare Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 21:41
Evo engleski...
cekamo drugi prevod...

Ažurirao icemaher - 22.Ožujak/Mar.2013 u 21:49
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2013 u 13:07
Svi engleski titlovi su užasno loši, treba sačekati.
Na vrh
Sailor&Lula View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sailor&Lula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2013 u 18:18
Istina, svi engleski prevodi su užasni i googletranslate-ovani...

Upravo završavamo prevod sa francuskog (upoređujući i sa španskim, koji je, izgleda, jedini pravilan), tako da, očekujte noćas prevod...

(ako slučajno budemo imali problem sa kvačicama, nadam se da će nam neko pomoći sa tim, ako ništa, a ono bar nas uputiti u čitanje nekog tutoriala...)

Pozdrav svima!

Saylor i Lula
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2013 u 21:12
Svu pomoc mozes dobiti ovde Kako da prevedem neki film?, onda ako imas nesto koje ne razumes bas najbolje pitaj ovde A ovo ću prevesti kao..., oko tehnickog kvaliteta prevoda sve mozes pronaci ovde UPUTSTVO ZA PRAVLJENJE PREVODA SUBTITLE WORKSHOP
Samo polako i dobicemo prevod kako treba.
Na vrh
Sailor&Lula View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sailor&Lula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2013 u 02:30
Hvala puno!
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2013 u 20:40
hvala tebi za trud Clap

željno isčekujem prevod mesecima unazad 
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2013 u 15:31
Odličan film Thumbs Up hvala na odličnom prijevodu...
Na vrh
psyzemun View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psyzemun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2013 u 17:48
Uh, uh kakav film, od mene 8,5*. Hvala na prevodu!
Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2013 u 01:19
Odgledao konačno pre par dana (izgubio sam volju za gledanjem u poslednje vreme).

Odlična psihološka drama i mnoge scene meni će biti nezaboravne ali film kao celina na kraju mi nije pružio potpuno zadovoljstvo. Očekivao sam neki šokantan obrt i nešto malo više u samoj priči pa pošto je to izostalo od mene je  dobio na imdb samo 9/10
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2014 u 00:43
Slažem se sa insideman-om, i meni je falilo to "nešto" u filmu da bude perfektan... Ali, ipak je u pitanju sjajan film i ne treba ni razmišljati o tome da se isti ne pogleda...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2014 u 11:58
Ja sam odustao od gledanja cim sam shvatio da ce glavni lik ceo film da dokazuje kako nije kriv.
Ne volim filmove o pederima, pedofiliji...
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2014 u 12:32
Ne znam kako sam uspio propustiti neki film s Mikkelsenom - to ću pregledati za vikend.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Holosko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Holosko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2017 u 10:29
Super film, drzao mi je paznju do pocetka do samog kraja. Preporuka
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2018 u 18:45
Dobar film. A Mads Mikkelsen je glumcina i njegov sam veliki fan.
Na vrh
Holosko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Holosko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 19:44
dobar je film skroz, preporuka ! 
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2018 u 23:02
Ovaj film je žešće precenjen. IMDB: 8,3    

Neko misli da su deca iskrena i da nikad ne lažu. Sa druge strane deca imaju bujnu maštu.

Ali gubitak autoriteta i poverenja koji gradi godinama da se sruši nakon izjave deteta? Ili je nerealno ili mu nije mesto u toj zajednici.

Možda Severnjaci manje pričaju i manje su emotivni ali scenario mi se uopšte ne sviđa. Ima udarnih rupa. Sam detalj o "podrumu" nije razuverila zajednicu da je u pitanju dečija laž. Sama procedura se ne sprovodi tako površno i odokativno kad su ovakve situacije u pitanju.

A i zadnja scena filma dovoljno govori.

Lična ocena: 1,0     

Ažurirao Danilo-Naissus - 16.Studeni/Nov.2018 u 00:49

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.