Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Međunarodni incident XD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Međunarodni incident XD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Međunarodni incident XD
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 20:01
Blago onima koji muče muku sa domaćim ''igračima'' Dead, jer se sa njima makar razumeš...
Meni na mail stiže poruka sa Rumunskog prevodilačkog sajta u vidu skretanja pažnje ili opomene, kako god, jer sam koristio GOOGLE TRANSLATE za PHINEAS AND FERB THE MOVIE Dead

Subtitrare

TO: 1 recipient
Show Details
Data viitoare cand traduci ceva, ce-ar fi sa traduci asa cum trebuie, nu cu google translate asa cum ai facut si cu Phineas and Ferb across the second dimension....si ai mai si pus la sfarsit "Tradus de:kampfar".
Aia nu-i o traducere e o bataie de joc...tu chiar crezi ca oamenii is prosti?

Hvala Titivilusu koji mi reče koji je ovo jezik, pa sam protnuo kroz google translate Confused

Next time you translate something that would have to translate it properly, not with Google Translate as you did with Phineas and Ferb across the second dimension .... and put the end of May and "Translated by: kampfar" .
That translation is not a mockery ... you really think that people is stupid?

U stvari, taj crtać sam ja preveo bez pomoći ikakvog prevoda od nule, a neki me baja googlovao, obrisao naš sajt, ostavio moje podatke i okačio na njihov LOL

Odvalio sam nekoliko govnjive tarabe, ko će sa mnom u Rumuniju? LOL

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 20:30

Ja se bojim odlaska u Rumunjsku. Dead

Bio jedan prijatelj jednom, nisam siguran je li se vratio. Shocked

Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 20:39

Pa druže moj, moraš da shvatiš da se komšije puno uzdaju u naše poznavanje Engleskog jezika. Evo da bih te uverio da moraš da paziš LOL kako prevodiš, obavezno proveri komentar u vezi ovog Eng. prevoda.

pa pazi zadnju rečenicu, baš me je nasmejala. IZNENAĐUJUĆI DOBRO...mogu da zamislim.ROFL

Ažurirao mahoni - 11.Studeni/Nov.2011 u 20:40
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 21:35
Dal' da mu odgovorim ''Pa banujte me onda?'' LOL

Fin komentar za taj prevod.
Pa mi radimo 20x bolje od drugih Non'Engleza. Npr. 95% prevoda koji prvo izađu na Španskom pre Engleskog, nemaju blage veze sa onim na filmu.Tačno je prevedeno obično Yes, No, i slično... ali bilo koja druga rečenica složenija se gubi. Bukvalno ono što se otprilike čuje, tako i stoji u prevodu. Čuješ ''SO'', piše 'testera' umesto 'video' itd...
Primetio sam da Holanđani dosta dobro rade kada se pojavi njihov pre Engleskog.

A primetio sam isto da uglavnom Poljaci grabe naše prevode kada se pojave pre nekog Engleskog Dead... Čak mi na nekim prevodima skoro ništa nisu ni menjali LOL

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
mahoni View Drop Down
Administrator
Administrator
štap i šargarepa

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mahoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 21:41

Šta ćeš, nevoljno si postao internacionalac.LOL

P.S. Nemoj da si takav, znaš li koliko znači za jedan film da su Yes, No, hello, stop , dobro prevedeni.AcaNholivud

Jednom sam pokušao da iskoristim Španski prevod i nikad više. Holandske nisam probao.

I ne zajebavaj se sa Rumunima. Ima ih 10-tak puta više, a mi nismo više srčani.ulizica

Ažurirao mahoni - 11.Studeni/Nov.2011 u 21:43
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 22:41
Pa se ti zajCensoredaj sa jednom članicom EU. LOL
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 22:51
Taman ću ti dati 5 leia koji su mi ostali u džepu od puta. Pa kupi neko jaje da možeš da ih gađaš!
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2011 u 23:13
U je...kampfar, tvoji prevodi su na subtitari.ro. Jadni oni, sve me strah da ne skidaju naše prevode, a šta rade posle, eto primera. 
Na vrh
svetlanalane View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj svetlanalane Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2011 u 09:20
E imam i ja leje, samo javi kad krećeš.
Svaka čast internacionalni kolega  bojica_plesacica

A možda se ovako i približimo EU Wink

Ažurirao svetlanalane - 12.Studeni/Nov.2011 u 09:22
Notre vrai tombeau n'est pas dans la terre, mais dans le coeur des hommes.
Na vrh
AESON View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AESON Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2012 u 16:02
Svaka tebi čast na hrabrosti! Ja tako nešto da uradim... pa ne bih mogao!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2012 u 23:50

Zahvaljujuci ovom spinu, tek sad vidim temu........

Znas sta, sto se tice govnjive tarabe....da sam video ovo pre nove godine, lako bi. Ali - upravo mi je istekao pasos. Jedino da bacam preko Dunava iz davidove pracke. Ne znam sta bih drugo.

Bre kolega, ti si translator internacionalac! Nova kategorija na pomolu: junior, translator, translator internacionalac, mega translator, i naravno gaca

Wink

Ažurirao BELI - 01.Sijecanj/Jan.2012 u 23:51
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,157 sekundi.