| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Predlog za sređenje baze podataka |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Predlog za sređenje baze podatakaObjavljeno: 23.Ožujak/Mar.2011 u 14:54 |
|
Sad kad ste završili sa sređivanjem duplih titlova i svega ostalog, ako smijem predložio bih još jednu glavobolju koja se tiče serija.
Dakle, ako je jedan isti prevoditelj, na istom jeziku i istom ripu postavio sve epizode jednoe sezone ili cijelog serijala pojedinačno (epizoda po epizoda), da se otvori nova tema u kojoj se to može prijavljivati. tj, da oderatori skinu sve te epizoda i ubace ih pod jedan link,a sve ostalo obrišu, radi jednostavnost, jer je dosta zamorno skidati svaku posebno. Ima već ona tema za prijavljivanje, ali u njoj to nitko ne prijavljiva Jedan primjer: Serija Heimat sve je uradio isti prevoditelj, isti ripovi, ovo bi e moglo sve staviti u 3 linka
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:24 |
|
To se odavno radi, bez obzira da li su titlovi od jednog ili više prevodilaca, kada serijal, tj. sezona serijala bude završena. Uslov je samo da su na istom jeziku (HR,SR,BOS,MK,SLO) i da potpisi nisu brisani. U slučaju više autora, postavlja se pod titlovi.com.
E sad, koliko je šta zamorno... |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2011 u 17:49 |
|
super, treba li onda ovakve stvari prijavljivat tamo u onoj temi, ili to vi sami radite?
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2011 u 18:06 |
|
Hvala, nije potrebno prijavljivati. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |