Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanjce
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanjce

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
chimbi037 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chimbi037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanjce
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 21:56
Nadam se da ne krsim neko pravilo ovim mojim pitanjemEmbarrassed
Zanima me zasto nije odobren prevod za film Wall Street: Money Never Sleeps (2004) za BDRip Xvid ZMG koji sam uploadao. Titl nije isti kao original, ja sam ga preradio i doterao za moju dusu na srpski jezik i pozeleo da podelim i drugim ljudima. Navedeno je ko je originalni prevodilac, dodao sam na kraju da sam ga ja doradio, i iskreno me zanima sta nisam uradio kako treba. Inace ovaj isti titl je odobren na drugom sajtu (podnapisima).
Ne bih da me pogresno razumete, ali stvarno sam zbunjen i samo zelim da znam dali sam nesto uradio pogresno da to ne bih radio u buducnosti. Izvinjavam se na ovom mom pitanju

Hvala puno
Na vrh
GRAYFOX View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GRAYFOX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 22:40
Jednostavno! Zato jer već postoji titl za istoimeni release,i to baš na srpskom!
Nikakav drugi razlog.
Pročitaj pravila za uploadanje titlova i uvjeri se sam.
Točka 2.

P.S. Ispričavam se ako guram nos di mu nije mjesto.

Ažurirao GRAYFOX - 10.Prosinac/Dec.2010 u 22:52
[URL=http://profile.xfire.com/chombecro][/URL]
Na vrh
chimbi037 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chimbi037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 23:00
Originalno postovano od strane GRAYFOX GRAYFOX piše:

Jednostavno! Zato jer već postoji titl za istoimeni release,i to baš na srpskom!
Nikakav drugi razlog.
Pročitaj pravila za uploadanje titlova i uvjeri se sam.
Točka 2.

P.S. Ispričavam se ako guram nos di mi nije mjesto.

Stvar je u tome sto to nisu isti prevodi, kao sto rekoh ja sam ga preuredio i sredio na srpski - ekavicu, u odnosu na original koji je objavljen kao srpski ali je ijekavski, kao i jos neke izmene (vremena itd). Kao sto rekoh titlovi sad nisu isti, ovaj je drugaciji u odnosu na original zbog ovih navedenih izmena
Na vrh
GRAYFOX View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GRAYFOX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 23:02
nema veze ako si ga preuredio,pročitaj pravila.
Isti release!
Ako se ne varam,nemožeš postavit dupli titl,žišku?
Mislim da je to problem.

Ažurirao GRAYFOX - 10.Prosinac/Dec.2010 u 23:04
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 23:03
Grayfox, ostavi administraciji da riješi taj problem. Wink

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
GRAYFOX View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GRAYFOX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 23:07
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Grayfox, ostavi administraciji da riješi taj problem. Wink
Imaš pravo,ali samo sam htio kolegu uputit na pravi put.

Ažurirao GRAYFOX - 10.Prosinac/Dec.2010 u 23:07
Na vrh
chimbi037 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chimbi037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2010 u 23:15
Originalno postovano od strane GRAYFOX GRAYFOX piše:

nema veze ako si ga preuredio,pročitaj pravila.
Isti release!
Ako se ne varam,nemožeš postavit dupli titl,žišku?
Mislim da je to problem.

kada sam skinuo taj titl je bio za BRRip XVid AC3 Vision, inace je meni trebao prevod za BDrip XVid-ZMG i prema kojem sam ja doradio ovaj titl (pomerio vremena prema releasu koji sam skinuo, sredio ijekavicu u ekavicu i druge stvari). Iskreno sve mi je jedno ali stvar je u tome sto sada stvrano titlovi nisu isti (zahvaljujuci originalnom prevodiocu i mojim izmenama) Confused 
Na vrh
GRAYFOX View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GRAYFOX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2010 u 01:01
A i ja se pravim pametan a nisam,neću više gurat nos gdje mu nije mjesto.
S kolegom sam riješio sve na PM.
Odsad pa nadalje i ubuduće,neću više ostavljat glupe izjave po forumu...
Samo ću skidat titlove kao "gost".
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2010 u 12:01
Originalno postovano od strane chimbi037 chimbi037 piše:

Nadam se da ne krsim neko pravilo ovim mojim pitanjemEmbarrassed
Zanima me zasto nije odobren prevod za film Wall Street: Money Never Sleeps (2004) za BDRip Xvid ZMG koji sam uploadao. Titl nije isti kao original, ja sam ga preradio i doterao za moju dusu na srpski jezik i pozeleo da podelim i drugim ljudima. Navedeno je ko je originalni prevodilac, dodao sam na kraju da sam ga ja doradio, i iskreno me zanima sta nisam uradio kako treba. Inace ovaj isti titl je odobren na drugom sajtu (podnapisima).
Ne bih da me pogresno razumete, ali stvarno sam zbunjen i samo zelim da znam dali sam nesto uradio pogresno da to ne bih radio u buducnosti. Izvinjavam se na ovom mom pitanju

Hvala puno

Poslednja tri dana, pod tvojim nickom nije bilo uploada za Wall Street: Money Never Sleeps. (godina je valjda 2010, a ne 2004)
Da li bi mogao da ponoviš upload pa da proverimo?

Ažurirao bojanadj - 11.Prosinac/Dec.2010 u 12:02
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.