Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem - simultani audio prevod
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem - simultani audio prevod

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mstojan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mstojan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem - simultani audio prevod
    Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 13:07
Trazio sam po raznim forumima, ali nazalost nigdje nisam pronasao da procitam, kako da iz DivX filma, odnosno iz audio streama utisam ili izbacim (PL) simultani prevod. Engleski audio u filmu se cuje ali utisano a Poljski simultani prevod dosta pojacano.
Naime, radi se o poznatoj TV seriji "North and South(1985)" i od 07 dela do 12 dela je sa PL simultanim prevodom.
Prvih 6 delova je u Engleskom audiju a od 07 dela pa dalje je simultano u PL jeziku. To me dosta iritira iako imam i Srbske titlove, pa sam mislio da nekako sa nekom programom probam bar utisati PL prevod.
Zamolio bi nekoga na forumu (ko se u to malo bolje razumije) da mi savetuje kako bi se to dalo sa nekim rpogramom popraviti? Trazio sam na RapidShare drugu polovinu serije u Engleskom audiju ali nazalost postoji samo download "North and South.Lektor.PL.DVDRip.AC3" linkovi koji rade. Ja sam ih downlodo misleci da cu vjerojatno moci kasnije popraviti audio stream u VirtualDubMod-u, ali nazalost mi to neide od ruke jer je izgleda audio samo jedan kanal, a neznam kako da ga popravim, i dali se to uopste moze izvesti.
Molim za pomoc.
Svima na forumu lepi pozdrav!

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 13:18
AKo je jedan kanal ne mozes nista uraditi

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2009 u 14:39
Tacno, ako je samo jedan kanal mislim da je nemoguce. Mozes probati sa Sony sound forge ako je moguce razdvajanje po frekvencije ili silcno.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.