Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - All the King's men 2006
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

All the King's men 2006

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: All the King's men 2006
    Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2006 u 22:47
Da li neko moze da prevede ubacio sam engleski titl.

Hvala!
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2006 u 00:32
A meni bi trebao za onaj stari film, ALL THE KINGS MAN....ne ovaj novi.

Ima neko nesto?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 10:03
Za staru verziju filma ima isto engleski titl mogu da postavim ako ti nesto znaci?
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 21:27
Postavi, meni upload ne radi a i nemam talenta za prevodjenje, najblaze receno.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2006 u 21:56
Postavio sam ti za 1CD i za 2CD-a.

Pozdrav!
Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 03:53
Dobila sam veceras prevod za All the King's Men, ali supalj je k'o babini zubi :D
Engleskih recenica oko 1500, srpskih oko 800 :D
Svejedno, okacicu ga u toku dana :)
Ruka koja daje uvek je iznad ruke koja prima.
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2006 u 11:08
Ma nema veze ti okaci pa ce nasi majstori
(Sentinel, Batistuta ili mozda neko drugi) da poprave Smile
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 12:53
Zamolio bih nekoga ko radi ovaj prevod da uradi za verziju aXXo dvd rip jer je najbolja!

Hvala!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 14:18
I ja bih da neko prevede onaj stari film, bilo koju verziju....al yebiga....da mi je ma kakav prevod, nije tesko srediti ga.

Schopenhauer
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2006 u 18:01
zaboga ljudi, dobijem zelju da se svadjam sa vama, ali necu jer vidim da ste stari i redovni posetioci, ali ukljucite malo mozak, zaboga!!!

pa ja sam napravio za 5 minuta verziju za diamond dvdrip, od onog sto je DODO poslala...

naucite se vec jednom da postojeci prevod prilagodite vasoj verziji filma, ajde sto ne znate ili necete da prevodite, ali da naucite da sredite prevod - to mozete, nemojte ocekivati sve na izvolte....

pa imaju ljudi i pametnija posla nego da ispunjavaju necije zelje... :(
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2006 u 00:09
Ma nije problem da prilagodim titl nego bih zeleo da neko popravi titl pa onda je ostalo lako

Pozdrav!

Ažurirao madmax86 - 10.Prosinac/Dec.2006 u 00:11
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2006 u 01:03

Pa ne znam bas madmax jer si bas trazio muzicku zelju. Nije bitna grupa, samo da je prevod popunjen, ne kao babini zubi sto neko rece .....

xWolf , nadam se da nisi ovu zaoku uputio meni, jer ja trazim titl za jedan drugi film, za koji jos (nakon vise od pola veka) nema prevoda i to za bilo koju verziju, bilo koji fps. Uglavnom radim sa 25 fps ali nije problem promeniti to i nastelovati titl u SW.

Schopenhauer
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 16:14
Pa sto je to problem ako je wolf-u to 5 minuta moze valjda toliko da mi ucini, sta je to za njega, sitnica Big smile xe xe xe

P.s. Ali ne mora naravno, salim se ja vec je neko postavio odgovarajuci titl!

Ažurirao madmax86 - 11.Prosinac/Dec.2006 u 16:14
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 16:20
jeste.... isto govno kao i predhodna dva
:(

titl treba da se dopuni
a ne samo da se prilagodi, osim ako ti nije frka sto 50% recenica nema prevod
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 16:54
Ma nije meni frka kad ti postojis, ne brinem se uopste,
uostalom, sta je to za tebe... 5 minuta Smile

Pozdrav!
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 19:56
nemoj da se salis sa mnom na taj nacin
mada je ok...

ali mene to nervira.... samo hocu da te ispostujem jer ipak ucestvujes na neki nacin u prici sa prevodima....

za promenu brate uzmi subtitle workshop ili subtitle adjuster i neki dobar txt editor sa sitne popravke koje program ne moze da uradi (recimo deljenje na 2cd precizno), ja preporucujem UltraEdit32... i prilagodjavanje prevoda radi u svojoj reziji, a hajde da ovde raspravljamo o novim prevodima ili popravci starih, ok?

i jos nesto... zna li neko sta se desilo sa ljudima kao sto je Pera Kojot (drzao srpski sajt za prevode 2002/2003/2004 pootnik.net) i sa klokanom onim sto je drzao livadu...?

ili je ovaj sajt samo evolutivni korak napred nastao na kostima prethodnih (baza jeste velika, ali i dalje nema svih prevoda sa livade i pootnika a I PRVI PUT MI SE DESILO JUCE DA NE MOGU DA UPLOADUJEM prevod za DC verziju kultnog filma Kids , preradio sam postojecu verziju na moju koja je 5 minuta kraca pa hocu da je podelim sa drugima - kad ono PRC)
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 23:21
wolf, posalji dariju prevod, njemu radi upload.  Sto se tice prevoda, istina je, neki prevodi postoje ali ih ljudi ljubomorno cuvaju. Odavno nisam bio na livadi i tamo sam bio samo zbog nekih tutorijala da ih skinem pre dosta vremena...

PeraKojot super genije bi trebao da je aktivan ovde?  Gresim li?

Schopenhauer
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2006 u 23:36
to sam ga ja krstio pera kojot super genije (ako je to isti covek)
on je samo prihvatio salu...

eh, ta lepa vremena kad je pootnik i livada radio punom parom.. pa su saradjivali oko prevoda...  i tako to

pa je bila lista "HOT" prevoda koji nisu isli u public za ove sto kukaju "daj novi, daj novi" nego su prvo 2-3 nedelje razmenjivali ljudi koji rade prevode s tim da uradis jedan prevod, imas pravo na 4-5 drugih....  pa su ljudi i prevodili...

sad je jadno... prevode jedva nekoliko ljudi, ovo ostalo ako se neko smiluje da skine prevode sa piratskih cd/dvd koji kruze ulicom...  ako ne , zali boze...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2006 u 00:01

Ja nemam ni te titlove sa ulice, jer filmove skidam direktno sa neba (od boga-direktno)  putem ss2 kartice pa konvertujem u zeljeni format, xvid/divx ali jurim stare filmove, a njih niko ne prevodi.

Yebiga, i to je zivot

Schopenhauer
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2006 u 20:49
Axxo je majstor!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,482 sekundi.