Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brick 2006
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brick 2006

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brick 2006
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 12:54
Cao!

Da li moze neko da napravi titl ima ovde engleski

Hvala!
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2006 u 13:01
I meni treba al cu uzeti ipak danas da ga odgledam
Nego sacekaj malo pojavice se valjda titl cim i zadje film na ulice

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:33
Nabavila sam pevod, zakacila sam ga na sajt

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:34
super
Na vrh
st4rbuck View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st4rbuck Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 02:22
Brick... evo bas sam veceras pokusala odgledati Brick i to s engleskim titlom i iako jako dobro razumijem engleski (stovise odlicno), film je sav u slengu i ne samo u slengu neko koristi metafore i ostale stvari u jeziku tako da mu je dijalog osnovna stvar koja ga podize... i vrlo je tesko razumljiv...

prijevod koji je stigao ovdje sam malo pogledala, ali mislim da nikako ne moze docarati original dijalog u filmu...

koliko citam na stranim forumima, tesko ga razumiju i oni kojima je engleski materinji jezik...

ako je netko mozda citao knjigu Paklena naranca (Clockwork orange), e pa ovaj film bi se po "rjecniku" koji se koristi u filmu mogao usporediti s tom knjigom (iako je Paklena naranca puno laksa)...
zato svima koji znaju engleski - bolje pogledajte s engleskim titlom... bit ce nejasno, al to je i namjera filma... uglavnom, u hrvatskom prijevodu ce skroz biti nejasno jer ce neke rijeci koje trebaju nest drugo znaciti biti prevedene doslovno... tako da bi lako film mogao ispasti vrlo dosadan i glup uz krivi prevod...

just my two cents...

Ažurirao st4rbuck
nekad bila Mrs.Smith
Na vrh
skoda_emil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 11:16
Originalno postovano od strane McConnico McConnico piše:

ne da mi se spamati ovde samo zato sto volim mrs smith....sitan ali dostatan razlog..

Potpisujem
Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 12:12
Originalno postovano od strane kljokan kljokan piše:

vdr

koji je tebi s tim p.hilton slikama???????
daj onda barem ubacuj slike neke fakat dobre trebe...glupa&small boobs&anoreksična mi i nije baš neka kombinacija
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 13:15
Znaci...Ne bi je ni stapom dirao...
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 13:15
Ni orah joj iz ruke ne bi uzeo.
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
st4rbuck View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st4rbuck Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 17:56
Originalno postovano od strane McConnico McConnico piše:

ne da mi se spamati ovde samo zato sto volim mrs smith....sitan ali dostatan razlog..

? samo kazi...
nekad bila Mrs.Smith
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 19:14
Originalno postovano od strane st4rbuck st4rbuck piše:

Brick... evo bas sam veceras pokusala odgledati Brick i to s engleskim titlom i iako jako dobro razumijem engleski (stovise odlicno), film je sav u slengu i ne samo u slengu neko koristi metafore i ostale stvari u jeziku tako da mu je dijalog osnovna stvar koja ga podize... i vrlo je tesko razumljiv... prijevod koji je stigao ovdje sam malo pogledala, ali mislim da nikako ne moze docarati original dijalog u filmu... koliko citam na stranim forumima, tesko ga razumiju i oni kojima je engleski materinji jezik... ako je netko mozda citao knjigu Paklena naranca (Clockwork orange), e pa ovaj film bi se po "rjecniku" koji se koristi u filmu mogao usporediti s tom knjigom (iako je Paklena naranca puno laksa)... zato svima koji znaju engleski - bolje pogledajte s engleskim titlom... bit ce nejasno, al to je i namjera filma... uglavnom, u hrvatskom prijevodu ce skroz biti nejasno jer ce neke rijeci koje trebaju nest drugo znaciti biti prevedene doslovno... tako da bi lako film mogao ispasti vrlo dosadan i glup uz krivi prevod... just my two cents...

Ja sam film gledala BEZ prevoda pa sta mislis kako je meni bilo
Mada je film malo cudan ali dobar

Na vrh
st4rbuck View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj st4rbuck Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2006 u 03:04
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Ja sam film gledala BEZ prevoda pa sta mislis kako je meni bilo
Mada je film malo cudan ali dobar

ma ja cu ga jos jednom pogledati u cjelosti s engleskim titlom... al vjerovatno cu morati premotavati malo nazad ponekad da razumijem..

inace, mislim da bi mi film bio savrsen samo kad bi jos bolje znala engleski jer bas takve filmove volim...

nekad bila Mrs.Smith
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.