Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - football manager 06
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

football manager 06

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 23:03
opcije,opcije,opcije,zato je tu varanje,kad su real,valencia i barca nakon 6,7 sezona u ispadanju iz 1 lige onda malo bolje razmisli kolko sam ih okrao!!! a i kak se nebi moglo doc u ligu prvaka,uzmes da vodis dragovoljac,dodes u 1 hnl,osvojis prvenstvo,udes u ligu prvaka,predes kvalifikacije i evo te u skupinama!! kaj nisi jos varao???

nego, jel ima tko gresku na Hrvoju Caleu DL(dinamo),kad ga stisnem igra mi zablokira i izbaci mi iz igre? to valda neki bug?
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 23:36
pa eto, kazes nerealno a koristis varanje. Pa koji je gust igrati s varanjem?
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2006 u 12:22
osjecam se sretnim!!    
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
ddodo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:21
Zna li tko zašto mi valutu uvijek vraća na tajlandske bahte i kad kupim igrača uzme mi duplo love od bužeta. Npr. platim ga 10 milijona, a buđet mi se smanji za 20. Sve to se dešava na samom početku igre. Probao sam patcheve 6.0.2. i 6.0.3.  ali uvijek isto.
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:43
di bas na tajlandske bahte??? vjerojatno neki bug,moj manager isto ima rupa al moram zivjet s tim!!   
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.