football manager 06
Web: Titlovi.com
Kategorija: Generalne rasprave i zabava
Ime foruma: Igrice
Opis foruma: Za sve ljubitelje igara: ovo je pravi forum za vas.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=9604
Datum ispisa: 06.Lipanj/Jun.2026 u 16:53 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: football manager 06
Objavio: turky_
Tema: football manager 06
Datum objave: 05.Lipanj/Jun.2006 u 21:43
ev, otvorio sam temu za fm 06,pa ako netko ima neki savjet i prijedlog za poboljsanje ekipe samo pucajte!! mene zanima kak popraviti agresivnost igraca jer mi po tekmi rade svega 2,3 faula od kojih je 50% penali??
------------- mario_turkovic@net.hr
|
Odgovori:
Objavio: Marijan_123
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2006 u 00:50
Koji manager,tko to još igra!    
------------- Na mladima krediti ostaju!
|
Objavio: xlavier
Datum objave: 08.Lipanj/Jun.2006 u 23:39
Mariajne, Marijane... Zajebavaš tu, zajebavaš na ogame... Srami se!
------------- http://www.grego-sailing.hr/
|
Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2006 u 23:21
Marijan_123 piše:
|
kaj ti oces samo skupit koji post,il ti se samo zajebava?
|
Objavio: blackpantera84
Datum objave: 10.Lipanj/Jun.2006 u 23:42
turky_ piše:
Marijan_123 piše:
|
kaj ti oces samo skupit koji post,il ti se samo zajebava?
|
Pa nemoj sad zaspamat svaku temu    
------------- http://www.crtanifilmovi.tk
|
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2006 u 00:17
zasto ne?!?
|
Objavio: blackpantera84
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2006 u 00:31
------------- http://www.crtanifilmovi.tk
|
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2006 u 00:35
pantera?
|
Objavio: Rodman
Datum objave: 11.Lipanj/Jun.2006 u 02:22
|
Evo ja igram FM2006 stalno. Agresivnost? pa brate, stavi na hard i stavi often da se priblizavaju igracu. Stavi i ovima u sredini svakom posebno da budu agresivni. S kojim timom igras?
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 18:53
dinamom ,probat cu s tim kaj si napisao! napad i veza mi sljakaju nego obrana mi je u banani,imaju bezvezne propuste,od 2 udarca u okvir sa 20-ak metara jedan je gol,neznam,mozda mi golman nevalja(a ne cini mi se tak),a mozda zbog tog sto sam ostavio corluku i drpica unutra umjesto da sam kupio neke druge??imam ove ruse i brazilce koji su predobri al kaj cu kad ih nemogu koristit u HNL-u( FGN ),u europi su mi dobri!! preporucas neke iz HNL-a??
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 19:39
|
Ne igram te nase lige, to slabo, za 2 godine budem 30 bodova ispred drugih. Ne zato sto sam ja jak nego zato sto drugi jako oslabe. I golman ti je najvazniji, ako je golman u banani cjeli tim ce ti lose igrati jer nemaju povjerenja u njega a samim tim pada moral. preporucio bi ti Limberskog, jeftin, Ceh a razvaljuje, meni u Arsenalu ima oko 7.8 prosjecno.
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 19:59
e to mi je problem kad ovi igraci iz liga petice nece doc u hrvatske klubove,mislim ono,dam mu 3x vecu placu i veli da mu odlazak u hr klub nije dobro za karijeru,a ja ono gotovo svaku godinu najmanje u polufinalu lige prvaka??!!?? kaj se tice golmana,imam rusa mandrykin-a iz CSKA i daria kresica iz triera,solidni su al opet... lova mi nije problem,(zato postoje spanjolski klubovi da se opljackaju),nego status kluba...!!
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 20:02
e da,ovo tvoje ne sljaka,utakmica dinamo-medimurje,faula 2:24 ,a rezultat ponizavajuc 2:0??? mislim???
|
Objavio: Guests
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 20:05
ja sam jednom odigrao 0-0 a imao sam oko 35 udaraca u okvir gola
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 20:12
Ja sam jednom dobio Bayern u Minhenu sa Anderlechtom a u sutevima bio 31-1 za njih.  
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 20:16
ROFL
ali igra stvarno zna biti nerealna ali meni je mozda jedina igriva uz PES5, AA i Pokerstars
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 21:45
|
sto nerealno, realnija je da ne moze biti, ovo se desi jednom u 100 godina, to se naravno desi i u stvarnosti.
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 21:55
LOOOOOOOOOOOOOOL
ronaldihno dobije crveni LOL to je realno my ass
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 22:32
kak nije realno, ak sam sa H. Dragovoljcem mogo proc u ligu prvaka u skupine bez poraza, a u skupini dobit 33 komada a dat 2 gola onda je sve realno i ak betis,sevilla i valladolid mogu igrat u cetvrtfinalu lige prvaka a barca i valencia ispast u pretkolu kupa uefe onda je sve realno il najbolje kad prodas realu 17-godisnjaka za 73 milijuna funti a godinu kasnije ga dovedes za 350 tisuca funti i postane pojacanje stoljeca (Zoran Simunovic) onda je itekako sve moguce i realno....a kad se i sjetim kaj je jos kod mene bilo...!!!!!!...nego,obrana?? ko ima za prodat igrace??
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 22:51
|
Meni se to nikad nije dogodilo, jedino da ti uzmes real pa da kupis tog mladog igraca pa da odmah das otkaz. Barca i Valencia ne mogu igrati u pretkolu uefe zbog koeficijenata. Mozda bi mogao malo bolje opcije podesiti. I ne kuzim kako se sa Dragovoljcem moze doci u LP. Jedino nekakvim varanjem.
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 23:03
opcije,opcije,opcije,zato je tu varanje,kad su real,valencia i barca nakon 6,7 sezona u ispadanju iz 1 lige onda malo bolje razmisli kolko sam ih okrao!!! a i kak se nebi moglo doc u ligu prvaka,uzmes da vodis dragovoljac,dodes u 1 hnl,osvojis prvenstvo,udes u ligu prvaka,predes kvalifikacije i evo te u skupinama!! kaj nisi jos varao???
nego, jel ima tko gresku na Hrvoju Caleu DL(dinamo),kad ga stisnem igra mi zablokira i izbaci mi iz igre? to valda neki bug?
|
Datum objave: 12.Lipanj/Jun.2006 u 23:36
|
pa eto, kazes nerealno a koristis varanje. Pa koji je gust igrati s varanjem?
|
Datum objave: 18.Lipanj/Jun.2006 u 12:22
osjecam se sretnim!!
|
Objavio: ddodo
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:21
|
Zna li tko zašto mi valutu uvijek vraća na tajlandske bahte i kad kupim
igrača uzme mi duplo love od bužeta. Npr. platim ga 10 milijona, a
buđet mi se smanji za 20. Sve to se dešava na samom početku igre.
Probao sam patcheve 6.0.2. i 6.0.3. ali uvijek isto.
|
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2006 u 23:43
di bas na tajlandske bahte??? vjerojatno neki bug,moj manager isto ima rupa al moram zivjet s tim!!
|
|