Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - football manager 06
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

football manager 06

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: football manager 06
    Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2006 u 21:43
ev, otvorio sam temu za fm 06,pa ako netko ima neki savjet i prijedlog za poboljsanje ekipe samo pucajte!! mene zanima kak popraviti agresivnost igraca jer mi po tekmi rade svega 2,3 faula od kojih je 50% penali??
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2006 u 00:50
Koji manager,tko to još igra!
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
xlavier View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xlavier Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2006 u 23:39
Mariajne, Marijane...
Zajebavaš tu, zajebavaš na ogame...
Srami se!
http://www.grego-sailing.hr/
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 23:21
Originalno postovano od strane Marijan_123 Marijan_123 piše:

kaj ti oces samo skupit koji post,il ti se samo zajebava?

mario_turkovic@net.hr
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 23:42
Originalno postovano od strane turky_ turky_ piše:

Originalno postovano od strane Marijan_123 Marijan_123 piše:

kaj ti oces samo skupit koji post,il ti se samo zajebava?

Pa nemoj sad zaspamat svaku temu
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 00:17
zasto ne?!?
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 00:31

Ažurirao blackpantera84
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 00:35
pantera?
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2006 u 02:22
Evo ja igram FM2006 stalno. Agresivnost? pa brate, stavi na hard i stavi often da se priblizavaju igracu. Stavi i ovima u sredini svakom posebno da budu agresivni. S kojim timom igras?

Ažurirao Rodman
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 18:53
dinamom ,probat cu s tim kaj si napisao! napad i veza mi sljakaju nego obrana mi je u banani,imaju bezvezne propuste,od 2 udarca u okvir sa 20-ak metara jedan je gol,neznam,mozda mi golman nevalja(a ne cini mi se tak),a mozda zbog tog sto sam ostavio corluku i drpica unutra umjesto da sam kupio neke druge??imam ove ruse i brazilce koji su predobri al kaj cu kad ih nemogu koristit u HNL-u( FGN ),u europi su mi dobri!! preporucas neke iz HNL-a??
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 19:39
Ne igram te nase lige, to slabo, za 2 godine budem 30 bodova ispred drugih. Ne zato sto sam ja jak nego zato sto drugi jako oslabe. I golman ti je najvazniji, ako je golman u banani cjeli tim ce ti lose igrati jer nemaju povjerenja u njega a samim tim pada moral. preporucio bi ti Limberskog, jeftin, Ceh a razvaljuje, meni u Arsenalu ima oko 7.8 prosjecno.
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 19:59
e to mi je problem kad ovi igraci iz liga petice nece doc u hrvatske klubove,mislim ono,dam mu 3x vecu placu i veli da mu odlazak u hr klub nije dobro za karijeru,a ja ono gotovo svaku godinu najmanje u polufinalu lige prvaka??!!?? kaj se tice golmana,imam rusa mandrykin-a iz CSKA i daria kresica iz triera,solidni su al opet... lova mi nije problem,(zato postoje spanjolski klubovi da se opljackaju),nego status kluba...!!
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 20:02
e da,ovo tvoje ne sljaka,utakmica dinamo-medimurje,faula 2:24 ,a rezultat ponizavajuc 2:0??? mislim???
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 20:05
ja sam jednom odigrao 0-0 a imao sam oko 35 udaraca u okvir gola 
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 20:12
Ja sam jednom dobio Bayern u Minhenu sa Anderlechtom a u sutevima bio 31-1 za njih.   
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 20:16
ROFL

ali igra stvarno zna biti nerealna ali meni je mozda jedina igriva uz PES5, AA i Pokerstars
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 21:45
sto nerealno, realnija je da ne moze biti, ovo se desi jednom u 100 godina, to se naravno desi i u stvarnosti.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 21:55
LOOOOOOOOOOOOOOL

ronaldihno dobije crveni LOL to je realno my ass
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 22:32
kak nije realno, ak sam sa H. Dragovoljcem mogo proc u ligu prvaka u skupine bez poraza, a u skupini dobit 33 komada a dat 2 gola onda je sve realno i ak betis,sevilla i valladolid mogu igrat u cetvrtfinalu lige prvaka a barca i valencia ispast u pretkolu kupa uefe onda je sve realno il najbolje kad prodas realu 17-godisnjaka za 73 milijuna funti a godinu kasnije ga dovedes za 350 tisuca funti i postane pojacanje stoljeca (Zoran Simunovic) onda je itekako sve moguce i realno....a kad se i sjetim kaj je jos kod mene bilo...!!!!!!...nego,obrana?? ko ima za prodat igrace??
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2006 u 22:51
Meni se to nikad nije dogodilo, jedino da ti uzmes real pa da kupis tog mladog igraca pa da odmah das otkaz. Barca i Valencia ne mogu igrati u pretkolu uefe zbog koeficijenata. Mozda bi mogao malo bolje opcije podesiti. I ne kuzim kako se sa Dragovoljcem moze doci u LP. Jedino nekakvim varanjem.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.