Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Uputstva
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dodavanje prijevoda na Divx (Avi, Mkv, Mpg)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dodavanje prijevoda na Divx (Avi, Mkv, Mpg)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka
ponirski View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ponirski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 23:39
televizor je Panasonic TX-39AS500E, smart je
hvala pogledati ću opcije koje ste dali
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 23:43
Čekaj malo, ako je smart, da li ima sopstveni softver ili radi na Android sistemu?
Ako ima Android, možeš da mu ubaciš Free BS plejer, na kome možeš podesiti
sve što ti treba za gledanje.
Na vrh
ponirski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ponirski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 23:59
ima sopstveni softver koji updatuje, a za android zaista nisam vidio niti znam da android ima
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 00:08
Da, sad sam i ja malo potražio po netu, nema Android, šteta.
Na vrh
ponirski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ponirski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2015 u 15:22
odgovorili su mi iz panasonic.hr da nema mogućnosti za moj titl, usput guglao sam i na jednom mjestu isto piše
čitao sam što ste dali koliko sam mogao, probao softwere, ali kad pomislim za svaki video da moram lijepiti titl
dakle odustajem
hvala i pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.