Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Criterion collection prijedlog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Criterion collection prijedlog

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Kayser Soze View Drop Down
Uploader
Uploader

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kayser Soze Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 01:11
pozdrav ljudi . .

eto  .. stavljam ovdje link za preostale filmove iz criterion collection . .. jer jednostavno . . na zalost vise nemam tolko vremena . ..

kao so sam rekao nisam vise studen . .. radim . . honorarno i jos jedan posao  .trening .. + cura i sve ostalo  . za ovo je sve manje vremena .. . a to se i vidi . .iz toga kolko sam titlova slozio u nazad 2-3 mj . ..

ovdje je 47 titlova koji fale da se upotpuni tablica. . e sad ako ce to netko stavljat .. ili moze i odovuda uzimat. . .

svi titlovi imaju orginalan naslov koji u vecini slucajeva nije onakav kakav je u tablici . . znaci ukucat to u imdb i potrazit engleski naslov . .onaj koji je oznacen .. . aka known as:   to ima u  release dates . .

ovo se moze skintu . .puno puta jer je premium acc . .

a ja se nadam da cu u budnucnosti jos moci doprinjeti ovom sajtu i da cu ostati u kontaktu s mnogim entuzijastima s ovog mjesta . . koji svoje slobodno vrijme daruju drugima prevodeci serije i filmove .. a od toga im ostaje samo osobna satisfakcija da su pomogli nekome .. .

ljudi zivjeli . .

link:

http://rapidshare.com/files/299317609/criterion.rar

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 02:25
Hvala na velikom trudu, ko stigne uploadat će, a s projektom krećemo uskoro, kad malo raščistimo situaciju kod ostalih projekata... 
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2009 u 04:01
Originalno postovano od strane Kayser Soze Kayser Soze piše:

link:

http://rapidshare.com/files/299317609/criterion.rar

Svi engleski titlovi s tog linka su sada uploudani sem onih za koje vec postoji prevod

na jednom od nasih jezika, a to su:

2 ou 3 choses que je sais d'elle (1967)

Antonio Gaudí (1984)

Biruma no tategoto (1956)

Brand Upon the Brain! (2006)

Cría cuervos (1976)

Gycklarnas afton (1953)

If.... (1968)

Le deuxième souffle (1966)

W.R. - Misterije organizma (1971)

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2009 u 23:12
Koliko sam uspio vidjeti, imamo ovdje samo engleski titl za film Jeana Renoirea RIJEKA (1955, mislim). Kako me prijatelj zamolio, napravit ću prijevod za izdanje CC
buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
buja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
12.11.1954. - 31.10.2011.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj buja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 18:10

THE RIVER (1951) directed by Jean Renoir  http://www.imdb.com/title/tt0043972/

Hrvatski titl postavljen za release DVDRip.XviD-SAPHiRE  - 23,976 fps - 1 CD - Criterion Collection
za http://www.divx-titlovi.com

Prijevod može poslužiti i za release XviD_AC3_DVDRip_by_vrib (1 CD),
samo sva vremena treba smanjiti za 27 sekundi (Adjust delay -27 sec for all subtitles)

buja

Da je život ozbiljna stvar, ne bi bio tako masovna pojava!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.