Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Blade Runner 2049 (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Blade Runner 2049 (2017)

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, misterij, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

164 min

Režija:

Denis Villeneuve

Scenarij:

Philip K. Dick
, Hampton Fancher
, Michael Green

Glavne uloge:

Harrison Ford
  >  Rick Deckard
Edward James Olmos
  >  Gaff
Mark Arnold
  >  Interviewer
Ryan Gosling
  >  Officer K
Wood Harris
  >  Nandez
Vilma Szécsi
  >  Angry Old Lady
Tómas Lemarquis
  >  File Clerk
Sallie Harmsen
  >  Female Replicant
Ana de Armas
  >  Joi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
Korisnik
Poruka
DX6811G View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DX6811G Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2018 u 00:07
dober film
Na vrh
DX6811G View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DX6811G Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2018 u 00:07
dober film
Na vrh
neshtry View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neshtry Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 22:19
Extra je odavno nisam toliko uzivao u nekom filmu....
Na vrh
neshtry View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj neshtry Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2018 u 22:19
Extra je odavno nisam toliko uzivao u nekom filmu....
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2018 u 03:37
Šta reći... nastavak filma iz 1982. opet nedorečen i otvoren za novi nastavak.    

Nisam impresioniran ovim filmom iako ima nešto manje grešaka od originala... ipak... što se tiče priče... poprilično traljav pokušaj vrlo nerealan...

Film je predugačak, drži pažnju, odlična scena ali puno propusta: oružje isto, automobili bez airgag-ova koji danas postoje, besmislena tuča, nizak nivo radijacije, đubretari iz 2049, Enjoy Fucking Coca Cola, Sony logo isti, šta reći...

Prednost filma je da od upadljivo predvidljivog ode u nepredvidljivi, a zatim katastrofalna i nelogična završna scena. "Hej, jesi li dobro. Ajde ćao zdravo!" Što je mnogo, mnogo je. A o sceni pre toga... prvo sam pomislio... pogrešno davljenje.

Prednost je i odličan izbor Ryan Gosling za glavnu ulogu. Ana de Armas - odličan dekor filma, Jared Leto - odličan izbor za evil mastermind, Robin Wright - skoro nevidljiva, Edward James Olmos - višak ali neophodan link, Harrison Ford - bleda kopija originala...

Leto je predstavljen kao zli lik iz neke video igrice... master evil... a revolucija još nije ni krenula... čeka treći deo Blade Runner-a.

Sama pričica da je sve bilo izrežirano u originalu je pokušaj da se pokrpe rupe u filmu.

Mislim da je sama priča poprilično tupava, toliko tupava da je zovu "čudom" u samom filmu. Čudo kome neminovno sledi nastavak.    

* neko već napisa u ovoj temi, velika lova je uložena ovde, treba to da se oplodi i vrati investitorima.

Nađoh i neke klipove koji su uvertira filmu a kojih nema u filmu. Možda naprave i treći film čija je radnja između originala 1982. i nastavka 2017.

Ažurirao Danilo-Naissus - 01.Prosinac/Dec.2018 u 03:48

Na vrh
mmilo42 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmilo42 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2019 u 07:01
odličan
Na vrh
DX6811G View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DX6811G Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2019 u 07:02
superClap
grega
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2019 u 18:20
Nije mi se svideo film ali reziser je pogodio atmosferu.
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2025 u 22:52
vrhunski film. uredno gledam jednom godišnje. reko bi top 10 u zadnjih 10tak godina.
sve je na vrlo visokom nivou, nema slabe karike. posebno bih istaknuo režiju jer je sve odlično upakirano aka top atmosfera ko što je beogradski napiso.
rijetko se dešava da 2 filma iz istog serijala budu odlična. usporedba sa prvim dijelom... pa, meni je ovaj za stepenicu, dve bolji.
Aaa?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2025 u 23:46
I meni takođe ovaj biva za makar dva koplja bolji od prvog, ma sve mi je bliže prosto, osim Forda, ne prija mi taj tip na ekranu i to mi je. Ali sve ostalo mi čini upravo to što i sam reče, nalazi mesto među dražim filmovima u poslednjih 10ak god.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2025 u 14:48
Iako nije revolucionaran, niti je svetu doneo nešto specijalno novo, meni je takođe nastavak izvnredan, a svakako i draži od originala kome time ne negiram zvanje kultnog. Kao i uvek, ukusi su različiti, a meni u ovom slučaju malo više prija vizija Villeneuvea. Kao i obično, zamka je u očekivanjima. Mnoštvo ljubitelja originala vagaju nastavak iz te neke vizure da nastavak stilski i idejno mora ispratiti original. Ja malo drugačije gledam i osećam. Nastavak - pun pogodak!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 345
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.