Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Atlas (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Atlas (2024)

Atlas

Atlas (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Atlas

Godina:

2024

Žanr:

drama, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

118 min

Režija:

Brad Peyton

Scenarij:

Aron Eli Coleite
, Leo Sardarian

Glavne uloge:

Jennifer Lopez
  >  Atlas Shepherd
Paul Ganus
  >  Ranger Rodman
Lana Parrilla
  >  Val Shepherd
Mark Strong
  >  General Jake Boothe
Jared Shimabukuro
  >  Ranger Shindo
Michelangelo Hyeon
  >  SFS Technician
Briella Guiza
  >  Young Atlas Shepherd
Sterling K. Brown
  >  Colonel Elias Banks
Zoe Boyle
  >  Zoe
Howland Wilson
  >  Tech
Logan Hunt
  >  Ranger Hughes
Gregory James Cohan
  >  Smith
Simu Liu
  >  Harlan Shepherd
Adia Smith-Eriksson
  >  Ranger West
Justin Walker White
  >  SFS Commander
Abraham Popoola
  >  Casca Decius
Gloria Cole
  >  Arc Pilot
Ashley J. Hicks
  >  Ranger Ora

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Atlas (2024)
    Objavljeno: 27.Svibanj/May.2024 u 11:42
Hvala za prevod. Film ....malo Star Trek : Enterprise....malo Space Odissey i HAL9000 I puno eksplozija... pucacine i najpunije Jenifer... Nike lose odglumila gledajuci trenutnu ponudu filmova. Za ubiti vrijeme ....nije lose.
Na vrh
00-goran-mirkovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 00-goran-mirkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 21:33
Trud glumice treba priznati...a to što današnji filmovi liče na i sam ne znam koko se izraziti...toliko zdravo pameti poteza u filmu...možda današnja generacija to guta....film za ubiti vrijeme...na razmišljati nego gledat...i vrijeme prođa par sati bliže penziji i onda na pecanje
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2024 u 21:41
Jedva gledljivo, toliko šuplje, priča izlizane ideje, površno preko svake granice moje izdržljivosti.
Jedino što sam bio premoren da bih ustao i ugasio, pa nekako izdržah da mi šljašti na ekranu. 

Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 15:52
Bilo bi mi baš puno da se i sa ovim zlopatim ovih dana.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 16:40
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Jedino što sam bio premoren da bih ustao i ugasio

Svaki problem ima jednostavno rješenje.
Prestani biti premoren! Cool
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 21:22
Bolestan sam, grlo mi je upaljeno, izrazito visoka temperatura, malaksalost, te kada nekako pustim film, srušim se nazad u krevet i to je onda to, nema više tek tako nazad da gasim, "premotavam" unapred, ovo-ono, nego gledam i ćutim, pa posle mogu da gunđam, to mi je-što mi je. 

Ovo je tipični, old school površni i nekalorični hollywoodski filmić, vidi ti kada se naš glavni negativac, samosvesni A.I. android beše krije u, pazi sad, Andromeda galaksiji ?! Koliko je to, dva + miliona svetlosnih godina, pa samo preći nekako tu razdaljinu, imati tu mogućnost, je tema za čitav film, kao ustalom i druga planeta sa svojom florom (neka i faunom), pa su tu i nepregledne mogućnosti za priču o neurolinku, povezivanju ljudi sa A.I. što je pa tema za sebe, dok se ovde bavi izlizanom pričom, avaj trenutno aktivnoj i dalje, o eto pobuni veštačke inteligencije, svojevrsnog rata sa ljudima, jeftinim obrazloženjem, kao kod Disney negativaca, zašto je to tako.  Slab sam na SF, pa makar bila pulpy do besvesti, tek mi istovremeno eto ponekada bude teško da gledam kako ofrlje prelaze preko sjajnih tema, samo da bi se bavili sranjcem, i to na glupav način pride. 
Na vrh
EldoradoGuy77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EldoradoGuy77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 21:25

Jedva gledljivo, toliko šuplje, priča izlizane ideje, površno preko svake granice moje izdržljivosti.
Jedino što sam bio premoren da bih ustao i ugasio, pa nekako izdržah da mi šljašti na ekranu. 

Ote mi čovjek riječi iz usta Smile. Apsolutno se slažem, kolaga, sa svim što si napisao, samo što ja nisam dirao daljinski, izdržao sam nekako do kraja. Mogu samo još dodati, ja sam pogledao da vi ne morate - na ovo ne vrijedi gubiti svoje dragocjeno vrijeme.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 21:30
Pa odgledah ga i ja do kraja, baš rekoh da nisam imao snage da ga ugasim koliko god me je iritiralo toliko toga što se dešava na ekranu. LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2024 u 23:38

Bolestan sam, grlo mi je upaljeno, izrazito visoka temperatura, malaksalost

Koronaši svih zemalja, ujedinite se! Tongue
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2024 u 03:25
Biće dobro ako je samo korona LOL

Zezaj, zezaj, daleko bilo da me pitaš da li mi je potreban neki lek, kako ću sam samcit do apoteke 'vako kljakav, kako do pijace, marketa, kako ću kuvati sa +40 dok se tresem (mogao bih palačinke LOLne mogu mi zagoreti ako držim tiganj dok se pod temperaturom đilitam kao Travolta). Vala ne moram ni jesti dok ne ozdravim. Bitno je da mogu gledati, koliko-toliko, filmove i serije, pa šta mi već zapadne. Dok sam 'vako u bunilu, svašta mi može biti i zanimljivije nego što već jeste. LOL Atlas, ipak ne. Approve
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2024 u 01:30
Predobar film, JLO forever <3
Na vrh
marcobobby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2024 u 14:30
Jennifer Lopez u SF avanturi. Gledajte, što da ne, protraćićete samo dva sata vašeg života.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.