Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Atlas (2024) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
jojo385 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27.Svibanj/May.2024 u 11:42 |
Hvala za prevod.
Film ....malo Star Trek : Enterprise....malo Space Odissey i
HAL9000 I puno eksplozija... pucacine i najpunije Jenifer...
Nike lose odglumila gledajuci trenutnu ponudu filmova.
Za ubiti vrijeme ....nije lose.
|
|
![]() |
|
00-goran-mirkovic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 04.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trud glumice treba priznati...a to što današnji filmovi liče na i sam ne znam koko se izraziti...toliko zdravo pameti poteza u filmu...možda današnja generacija to guta....film za ubiti vrijeme...na razmišljati nego gledat...i vrijeme prođa par sati bliže penziji i onda na pecanje
|
|
![]() |
|
puppet_master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 73454 |
Jedva gledljivo, toliko šuplje, priča izlizane ideje, površno preko svake granice moje izdržljivosti.
Jedino što sam bio premoren da bih ustao i ugasio, pa nekako izdržah da mi šljašti na ekranu.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 798 |
Bilo bi mi baš puno da se i sa ovim zlopatim ovih dana.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4964 |
Svaki problem ima jednostavno rješenje. Prestani biti premoren! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 73454 |
Bolestan sam, grlo mi je upaljeno, izrazito visoka temperatura, malaksalost, te kada nekako pustim film, srušim se nazad u krevet i to je onda to, nema više tek tako nazad da gasim, "premotavam" unapred, ovo-ono, nego gledam i ćutim, pa posle mogu da gunđam, to mi je-što mi je.
Ovo je tipični, old school površni i nekalorični hollywoodski filmić, vidi ti kada se naš glavni negativac, samosvesni A.I. android beše krije u, pazi sad, Andromeda galaksiji ?! Koliko je to, dva + miliona svetlosnih godina, pa samo preći nekako tu razdaljinu, imati tu mogućnost, je tema za čitav film, kao ustalom i druga planeta sa svojom florom (neka i faunom), pa su tu i nepregledne mogućnosti za priču o neurolinku, povezivanju ljudi sa A.I. što je pa tema za sebe, dok se ovde bavi izlizanom pričom, avaj trenutno aktivnoj i dalje, o eto pobuni veštačke inteligencije, svojevrsnog rata sa ljudima, jeftinim obrazloženjem, kao kod Disney negativaca, zašto je to tako. Slab sam na SF, pa makar bila pulpy do besvesti, tek mi istovremeno eto ponekada bude teško da gledam kako ofrlje prelaze preko sjajnih tema, samo da bi se bavili sranjcem, i to na glupav način pride.
|
|
![]() |
|
EldoradoGuy77 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 05.Lipanj/Jun.2022 Status: Offline Points: 4 |
Ote mi čovjek riječi iz usta
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa odgledah ga i ja do kraja, baš rekoh da nisam imao snage da ga ugasim koliko god me je iritiralo toliko toga što se dešava na ekranu.
![]() |
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4964 |
Koronaši svih zemalja, ujedinite se! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Biće dobro ako je samo korona
![]() Zezaj, zezaj, daleko bilo da me pitaš da li mi je potreban neki lek, kako ću sam samcit do apoteke 'vako kljakav, kako do pijace, marketa, kako ću kuvati sa +40 dok se tresem (mogao bih palačinke
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
contritum ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator ![]() ![]() Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 321 |
Predobar film, JLO forever <3
|
|
![]() |
|
marcobobby ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 16 |
Jennifer Lopez u SF avanturi. Gledajte, što da ne, protraćićete samo dva sata vašeg života.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |