Atlas (2024)
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=105438
Datum ispisa: 04.Kolovoz/Aug.2026 u 20:21 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Atlas (2024)
Objavio: jojo385
Tema: Atlas (2024)
Datum objave: 27.Svibanj/May.2024 u 11:42
|
Hvala za prevod.
Film ....malo Star Trek : Enterprise....malo Space Odissey i
HAL9000 I puno eksplozija... pucacine i najpunije Jenifer...
Nike lose odglumila gledajuci trenutnu ponudu filmova.
Za ubiti vrijeme ....nije lose.
|
Odgovori:
Objavio: 00-goran-mirkovic
Datum objave: 29.Svibanj/May.2024 u 21:33
|
Trud glumice treba priznati...a to što današnji filmovi liče na i sam ne znam koko se izraziti...toliko zdravo pameti poteza u filmu...možda današnja generacija to guta....film za ubiti vrijeme...na razmišljati nego gledat...i vrijeme prođa par sati bliže penziji i onda na pecanje
|
Objavio: puppet_master
Datum objave: 29.Svibanj/May.2024 u 21:41
Jedva gledljivo, toliko šuplje, priča izlizane ideje, površno preko svake granice moje izdržljivosti.Jedino što sam bio premoren da bih ustao i ugasio, pa nekako izdržah da mi šljašti na ekranu.
|
Objavio: ar8c
Datum objave: 30.Svibanj/May.2024 u 15:52
|
Bilo bi mi baš puno da se i sa ovim zlopatim ovih dana.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 30.Svibanj/May.2024 u 16:40
puppet_master piše:
Jedino što sam bio premoren da bih ustao i ugasio |
Svaki problem ima jednostavno rješenje. Prestani biti premoren! 
|
Datum objave: 30.Svibanj/May.2024 u 21:22
|
Bolestan sam, grlo mi je upaljeno, izrazito visoka temperatura, malaksalost, te kada nekako pustim film, srušim se nazad u krevet i to je onda to, nema više tek tako nazad da gasim, "premotavam" unapred, ovo-ono, nego gledam i ćutim, pa posle mogu da gunđam, to mi je-što mi je.
Ovo je tipični, old school površni i nekalorični hollywoodski filmić, vidi ti kada se naš glavni negativac, samosvesni A.I. android beše krije u, pazi sad, Andromeda galaksiji ?! Koliko je to, dva + miliona svetlosnih godina, pa samo preći nekako tu razdaljinu, imati tu mogućnost, je tema za čitav film, kao ustalom i druga planeta sa svojom florom (neka i faunom), pa su tu i nepregledne mogućnosti za priču o neurolinku, povezivanju ljudi sa A.I. što je pa tema za sebe, dok se ovde bavi izlizanom pričom, avaj trenutno aktivnoj i dalje, o eto pobuni veštačke inteligencije, svojevrsnog rata sa ljudima, jeftinim obrazloženjem, kao kod Disney negativaca, zašto je to tako. Slab sam na SF, pa makar bila pulpy do besvesti, tek mi istovremeno eto ponekada bude teško da gledam kako ofrlje prelaze preko sjajnih tema, samo da bi se bavili sranjcem, i to na glupav način pride.
|
Objavio: EldoradoGuy77
Datum objave: 30.Svibanj/May.2024 u 21:25
puppet_master piše:
Jedva gledljivo, toliko šuplje, priča izlizane ideje, površno preko svake granice moje izdržljivosti.Jedino što sam bio premoren da bih ustao i ugasio, pa nekako izdržah da mi šljašti na ekranu.
|
Ote mi čovjek riječi iz usta . Apsolutno se slažem, kolaga, sa svim što si napisao, samo što ja nisam dirao daljinski, izdržao sam nekako do kraja. Mogu samo još dodati, ja sam pogledao da vi ne morate - na ovo ne vrijedi gubiti svoje dragocjeno vrijeme.
|
Datum objave: 30.Svibanj/May.2024 u 21:30
Pa odgledah ga i ja do kraja, baš rekoh da nisam imao snage da ga ugasim koliko god me je iritiralo toliko toga što se dešava na ekranu.
|
Objavio: JoxerTM
Datum objave: 30.Svibanj/May.2024 u 23:38
puppet_master piše:
Bolestan sam, grlo mi je upaljeno, izrazito visoka temperatura, malaksalost |
Koronaši svih zemalja, ujedinite se! 
|
Datum objave: 31.Svibanj/May.2024 u 03:25
Biće dobro ako je samo korona 
Zezaj, zezaj, daleko bilo da me pitaš da li mi je potreban neki lek, kako ću sam samcit do apoteke 'vako kljakav, kako do pijace, marketa, kako ću kuvati sa +40 dok se tresem (mogao bih palačinke  ne mogu mi zagoreti ako držim tiganj dok se pod temperaturom đilitam kao Travolta). Vala ne moram ni jesti dok ne ozdravim. Bitno je da mogu gledati, koliko-toliko, filmove i serije, pa šta mi već zapadne. Dok sam 'vako u bunilu, svašta mi može biti i zanimljivije nego što već jeste.  Atlas, ipak ne. 
|
Objavio: contritum
Datum objave: 09.Lipanj/Jun.2024 u 01:30
|
Predobar film, JLO forever <3
|
Objavio: marcobobby
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2024 u 14:30
|
Jennifer Lopez u SF avanturi. Gledajte, što da ne, protraćićete samo dva sata vašeg života.
|
|