| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei (1996)Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 20:03 |
|
Poslije serija: Zaboravljeni slučaj & John Doe
mi je palo na pamet da počnem sa prijevodima ove serije. (Sad vremenski kad bi to bilo stvarno ne znam) Nego zanima me vaše mišljenje. Voljela bi raditi na nečemu što će se ljudima sviđati i što ih zanima. A normalno i meni bi ovo bilo od koristi. Njemački sam učila 8 god. ali ga upotrebljujem samo u razgovoru sa turistima i u razgovoru sa kumovima iz Njemačke. Ok, iskreno, ni ne volim ovaj jezik baš previše ali opet... ![]() Zanima me vaše stajalište o seriji... Ako se tema mora negdje prebaciti, slobodno je prebacite. ------------------------------------------------------------------------------------------ Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei je njemačka serija koja govori o kriminalu u Njemačkoj. Serija se snima od 1996. godine. Podijeljena je na 23 sezone. (Ja sam uspijela doci do 20 sezona) Moćni motori, neustrašivi policajci, spektakularne potjere bez milosti, autoceste bez ograničenja brzine... Policajci žive brzo i opasno, njihov radni dan je neprekidna i neumorna utrka sa smrću. Neprijatelji su im ubojice, otmičari, dileri droge, kradljivci u očajničkom bijegu. To je neprestana borba bez milosti u kojoj vrhunski istrenirani tim svakodnevno hvata svoju opasnu lovinu po autocestama ali i po gradskim ulicama gdje brzina donosi mnoge nove opasnosti. "Cobra 11" je jedna od klasičnih akcijom nabijenih serija, čijoj spektakularnosti pridonose sjajni specijalni efekti ultrabrzog ritma akcijskih sekvenci. Od senzacionalnog debija koji je širom Njemačke izazvao pravu gledateljsku groznicu, serija se proširila Europom. Zapaljiva smjesa vrhunske akcije, vrtoglavih potjera i zanimljivih policijskih slučajeva jamči prvoklasnu televizijsku zabavu. Tokom cijele serije slučajeve rješavaju dva inspektora. Glavni lik je Semir Gerkhan (Erdogan Atalalaj). Semirovi partneri su se mijenjali: Frank Štolte (Joanes Brandrup), Andre Fluks (Mark Keler), Tom Kranih (Rene Štajnke), Jan Rihter (Kristian Oliver), Kris Riter (Gedeon Burkard) i Ben Jeger(Tom Bek) ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------- Zvanični sajt serije Uzbuna za Kobru 11-Spoiler Ažurirao roNNa_taproot - 20.Ožujak/Mar.2010 u 20:19 |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Ziledin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 52 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 22:17 |
|
Obožavao sam ovu seriju.
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2010 u 22:20 |
|
meni je ta serija extra, uvek sam je gledao na rtl- u, a na nemačkom idu nove epizode.
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:12 |
|
Uf, vidim ima zainteresiranih al ne baš previše....
![]() Nek anketa ostane do daljnjeg pa ćemo vidjeti kaj ćemo. ![]() |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:15 |
|
ja od Cobre 11 i Klauna dobijem tikove...
|
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:16 |
|
u moru serija mislim da je kobra 11 ništa,,tako da sam glasovao za nikako...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:19 |
|
meni se sviđa zbog auta, jer obožavam brze aute i brzu vožnju
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
asvalttina
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2743 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:19 |
![]() ![]() +1..nikako |
|
|
|
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:27 |
|
Yap, svatko ima drukčaji doživljaj serije... Ali kakvih sve serija ima, meni je Cobra 11
relativno dobra serija. Zato je i anketa stavljena. Ali ako zvjezdašima dugo treba da se izjasne. kako li je teksa ostatkom članova koji dođu ovdje samo da otvore temu "trebam hitno prijevod" ![]() |
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:35 |
|
brzo dodju, jos brze "odu" =)
Ažurirao Sentinel - 22.Ožujak/Mar.2010 u 16:35 |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 19:02 |
|
Ja sam odledao prilican broj ep. ove serije na tv. Ne cini mi se nesto posebno dobra, ali onako je lajt, i ne mora se + nista u njoj ne vuce da se redovno pogleda svaka ep. redom.
Ima mnogo boljih detektivsko-policijskih serija. |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2010 u 23:10 |
|
100% za!! Jurnjava s BMW-ima, Mercedesima i Alfama umjesto već dosadnih Pontiaca, Fordova ili Chevroleta!! I, naravno, brdo razbijenih golfova dvojki, kadetta i kockica s otpada...
5+! Samo naprijed roNNa! Počasti nas koji ćemo pogledat!
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 00:25 |
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 400 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 01:59 |
|
A razbili su oni i par novih BMW trojki i CLK koji su bili k'o fol službeni, sjećam se nešto. Nisam baš pratio seriju na TV-u jer mi se nije dalo čekati, a i išla je u krivo vrijeme. Poslije mi je bilo pomalo žao, ali naravno, samo zbog jurnjave. Ma znali su razlupat i novijeg Porschea (vjerojatno nekakvog iz žice), ali najviše tih starih kanti koje bi još na Balkanu ili poljacima bez problema ušećarili za neku lovu, pa makar i bez papira za dijelove.
Uostalom, tko kaže da nisu i tak skršeni završili u dijelovima negdje kod nas. Možda neki prvi naš susjed s dvojkom vozi homokinetički koji je glumio u Cobri 11.![]() ![]()
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 02:16 |
|
Meni je serija bila sasvim lajt, sasvim ok, pogledam epizodu sasvim zabavno, ali nije mi bilo da me nesto privuce da sledim redovno, samo kad nacekam trenutak da ide u emitovanju.
Mozda da su smutili po nesto da povezuje ep. uz ep. bilo bi bolje. |
|
|
|
![]() |
|
ByShebo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2010 u 02:39 |
Ma nema šanse da bih zbog te serije ostao doma ili tako nešto. Ali da mi je u kompu, bilo bi drukčije. Dosta puta sam pomislio kako bi bilo dobro pogledati koju epizodu Cobre, ali u nekim određenim trenucima, kad sam se zaželio malo zabave i akcije na ekranu. Uvjeren sam da bih gledao barem 6-7 epizoda mjesečno kad bih imao titlove. Dobar film je dobar film, ali takav rijetko pruža laganu zabavu punu jurnjave s autima, ma koliko god ta jurnjava neuvjerljiva bila. |
|
![]() |
|
masters82
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2010 u 18:09 |
|
E ocvo je definitivno jedna meni od najboljih serija, bilo bi lijepo imati titlove za ovu seriju, samo naprijed sa prijevodima !!!
Pozdrav!!!
|
|
![]() |
|
IvanBM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Points: 286 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 13:42 |
|
Znači ovo nije prošlo????
vidm da još uvijek nema prijevoda.
|
|
|
S Poštovanjem!
Ivan B.M. |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2011 u 13:45 |
|
John Doe,serija, nazalost nije prevedena.... a odlicna je....
Cobra 11 samo cu se
![]() |
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Nikolabns
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2011 u 21:50 |
|
Ne mogu da verujem da nema nigde prevod za ovu seriju ja skino 9 epizoda i hteo da nadjem prevod kad sam video da nema odma sam se razocaro.
Ali kolko mi se svidja serija gledacu je makar i bez prevoda ako ne bude izaso negde prevod :( |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |