| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 293031 |
| Korisnik | |||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2020 u 20:48 |
||
+1
|
|||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2020 u 22:27 |
||
Valjda tri "ti".
![]() |
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2020 u 23:06 |
||
Čitam ovaj post više puta... i uvek se nasmejem Svaka čast Edenu na drugarstvu i shvatanju da je ovo samo igrica, zezanje i druženje. Mnogi "Vidovnjaci" su popizdeli u Selu kad ne uspeju da ubede druge da poslušaju glas "razuma". Zato je "Selo" tako specifična i zanimljiva igra... čak i kada je nešto očigledno reći ćeš sebi "Ma, neeeeee, ovo je neka Edenova prevara. Isuviše je lako da bi bilo istinito. 2+2=5 u Selu. Bilo i biće. A bilo je nekada i slučajeva "E, baš da te ne poslušam pametnjakoviću". Sudbina Sela uvek zavisi od skoncentrisanosti i motivisanosti igrača da odigraju svoju ulogu... za jednu ili drugu ekipu... doduše, mračna ekipa je uvek motivisanija..I sjajno je da sada braniš Selo a sutra imaš ulogu da ga uništiš... Čestitke Edenu, bio je sjajan Vidovnjak. Odigrao je savršeno, namirisao i pogodio Vukodlake a vremenom se broj njegovih "vernika" smanjivao. Imali smo set-meč loptu ali eto... promaši se i čist zicer ponekad. Posle toga je kao i u svakom sportu posle promašaja usledila "kazna". Sjajna i nezaboravna partija. Hvala svima na učešću i druženju. Bili ste sjajni...
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2020 u 23:19 |
||
Neka uđe u zapisnik: Još u prva dva kruga. ![]() ![]() A i vidi moj prvi post ove partije. ![]() Time je tvoja krivica još veća.
![]() |
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 00:03 |
||
Ovde sam mislio na Edena Vidovnjaka iz ranijih partija. Imao je nekada procenat npr. 2/10 ili 3/12... Ovo je bio neki NOVI Eden. * i nije ovo uvlačenje ili laskanje zbog nekog budućeg linča, to stoji, ne menja se, samo sam relan i što da ga javno ne pohvalim. ** kad sam počeo sa statistikom verujem da je bilo svima jasno da sa sam zamlata od Seljanina... dobro ne baš svima... ...ali ko normalan spasava sumnjivca pred linč? Samo izdajnik, koji OPET glasa za svog "šefa". Fenomenalna taktika. Zamisao mi je da kilnemo Bahu ili Isu, win-win... ali nije upalila. Ne valja mnogo "tupiti" po Selu. Ne izađe na dobro.
|
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 00:21 |
||
Edene, razmišljam koliki smo mi srećnici što poznajemo jednu tako divnu osobu, unikatnog momka kao što si ti. Lično, mislim da bi smo bili na velikom gubitku... ali srećom, sreli smo te i zavoleli ovde na ovom našem sajtu. Hvala ti i uvek budi takav kakav si sada.
|
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 00:48 |
||
|
Evo da otpevam nešto u Selu...
Mojom dragim Seljanima... bivšim, sadašnjim i budućim... ![]() * u žalosti sam, ali napraviću izuzetak noćas... |
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 07:10 |
||
Vidim da me linčujete od tolike ljubavi. ![]() PS. Volim cure, čisto da znaš.
|
|||
![]() |
|||
klen
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Drvodelja Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2011 Lokacija: Banja Luka Status: Offline Points: 13257 |
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 09:47 |
||
Ma daj, poslije ovakvog posta , možeš i malo da se žrtvuješ!
|
|||
|
Jest' il' nije!
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 10:56 |
||
|
Dovoljno ste me puta žrtvovali do sad.
|
|||
![]() |
|||
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒 Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 2927 |
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 11:38 |
||
E da meni netko hoće tako nešto lijepo napisati, ja bi se svaki puta žrtvovala!
|
|||
|
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
|
|||
![]() |
|||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 12:06 |
||
Nek' sam i ovo doživio...
![]() |
|||
![]() |
|||
baho
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴 Pridružen: 29.Svibanj/May.2010 Lokacija: Selendra Status: Offline Points: 19014 |
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 12:09 |
||
Neke stvari nikad ne dosade...
![]() |
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 12:35 |
||
Čovek nije svestan kad se "stolovi okrenu".
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 21:22 |
||
Dela (nelinčovanje), ne reči.
![]() |
|||
![]() |
|||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 21:38 |
||
Eden je naša maskota Sela pa zato ima prednost... inače za svakog od vas bih isto, doslovno napisao.
|
|||
![]() |
|||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2020 u 21:58 |
||
|
To se sad vadiš da te ne linčuju u sledeću partiju.
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 293031 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |