Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zoo (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zoo (2015)

Zoo

Zoo (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zoo

Godina:

2015

Žanr:

drama, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

42 min

Autor:

Josh Appelbaum
, André Nemec
, Jeff Pinkner

Glavne uloge:

Billy Burke
  >  Mitch Morgan
Kristen Connolly
  >  Jamie Campbell
Nonso Anozie
  >  Abraham Kenyatta
James Wolk
  >  Jackson Oz
Nora Arnezeder
  >  Chloe Tousignant
Alyssa Diaz
  >  Dariela Marzan
Josh Salatin
  >  Logan
Peter Outerbridge
  >  General Davies
Ken Olin
  >  Professor Robert Oz
Tom Butler
  >  Greg Trotter
Joanne Kelly
  >  Allison Shaw
Carl Lumbly
  >  Delavenne
Madison Wolfe
  >  Clementine Lewis
Jason Cermak
  >  Sgt. Mansdale
Marcus Hester
  >  Evan Lee Hartley

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zoo (2015)
    Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2015 u 20:39

Opis:
Nasilni napada životinja preplavili su planetu Zemlju. Pošto su napadi postali sve češći i nasilniji, Džekson Oz (James Walk), mladi naučnik i zoolog, mora brzo da otkrije misteriju pandemije pre nego što ljudima ponestane mesta za skrivanje od životinja.

Žanr: drama, triler, SF
Kanal: CBS
Premijera: 30. 6. 2015.

Ažurirao Gor@n88 - 25.Travanj/Apr.2015 u 12:59
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2015 u 18:30
jel gleda tko seriju? kakva je?? jelprevodi tko ?? Nazalost ocito nitko :(
Na vrh
Aky000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aky000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2015 u 01:09
Čini se kao vrlo dobra i zanimljiva serija. Nešto malo drugačije za promjenu od ostalih tv serija. Vidim da si je član "mirelovac" dao truda i da se pobrinuo za prijevod na srpskom. Mene zanima ima li koja dobra duša da ga prilagodi na hrvatski jezik možda?

Hvala veliko unaprijed. ;)
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 22:21
Obnovljeno za 2. sezonu Smile
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Grmeclija View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grmeclija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2016 u 06:47
U mojoj zgradi svi gledaju. Žao im je što nema nastavka prevoda ove serije. Enormna je vrućina, pa razumemo naše vredne prevodioce. No ipak svakodnevno i više puta pratimo sajt, očekujući prevod. Hvala unapred.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2016 u 21:04
Obnovljeno za 3. sezonu Wink
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 14:49
Sezona 1 OK, sezona 2 mi je bila slabija, a trenutno sam video trejler za sezonu 3 koja mi deluje tako lose da je mozda necu ni gledati.
Na vrh
Bojan979 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bojan979 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 16:31
Odlična serija, pratim je od početka!
Na vrh
dacan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dacan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2017 u 20:52
ne sviđa mi se
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2017 u 09:28
Pratio sam prve dvije sezone, ali ovu treću ću preskočiti. I pred kraj druge sezone su pretjerali da sam skoro prekinu gledati, pogotovo sa onim hibridnim životinjama! Prvu sezonu sam ocijenio sa 7,5/10, drugu sa 5/10 a kada sam vidio trailer za treću sezonu, rekoh ne hvala!
Na vrh
BojsiDO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BojsiDO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2017 u 17:09
Originalno postovano od strane bokidante bokidante piše:

Pratio sam prve dvije sezone, ali ovu treću ću preskočiti. I pred kraj druge sezone su pretjerali da sam skoro prekinu gledati, pogotovo sa onim hibridnim životinjama! Prvu sezonu sam ocijenio sa 7,5/10, drugu sa 5/10 a kada sam vidio trailer za treću sezonu, rekoh ne hvala!

Potpisujem,s tim da sam ja prestao pratiti još početkom 2.sezone..jednostavno loše je ovo da bi se i dalje pratilo.
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2017 u 00:47
Odlicna serija.Gledacu je dok bude emitovana i dok bude prevoda, za koje zahvaljujem.Ako se onoliko preteruje u Streli,Flesu (zemlja 1,2,3,...) Shields,Legende(vreme napred-nazad) i da ne nabrajam vise.Zasto se samo ovoj seriji zamera to isto?Potpisujem da cu je bas zbog neprevde (i zbog toga sto mi se dopada) pratiti do kraja sa velikim zadovoljstvom.
Na vrh
repcent View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj repcent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2017 u 03:50
Slazem se sa tantalom , serija je odlicna i nema logike pricati o "preterivanju" kada se govori o SF naslovima . SF se voli ili ne voli i to je to ...
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2017 u 02:23
Otkazano nakon 3. sezone Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.