| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Youtube Revolution (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Youtube Revolution (2015)Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2015 u 17:40 |
|
|
Youtube Revolution (2015)
National Geographic Channel
![]() Žanr: Documentary Jutjub je upravo napunio 10 godina i za to vreme postao najpoznatiji sajt za deljenje video sadržaja. Ovo je priča o najuticajnijim viralnim video klipovima u istoriji interneta, koji su Jutjubu omogućili meteorski uspon do velikih korporativnih igrača. Ovo je takođe priča o običnim ljudima koji su ga stvorili, o rađanju novih zvezda, ali i državama čije je sudbine promenilo. 23. aprila 2005. godine Džaved Karim, jedan od osnivača Jutjuba, objavio je prvi video 'Vidimo se u zoološkom vrtu'. Deset godina kasnije, Jutjub ima moć da menja svet - promenio je pop kulturu, pravila politike, zbacivao vlade i iz korena promenio prirodu izveštavanja. Ovo je priča o tome kako se sve to odigralo u samo jednoj deceniji. Prevela: teta LjubicaSP Ažurirao cersei - 02.Listopad/Oct.2015 u 17:53 |
||
![]() |
||
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2015 u 17:58 |
|
|
Uvijek u zurbi, vidjela sam samo djelic dokumentarca na TV, no sad ga mogu u miru odgledati odgledati. ![]() Hvala za prevod Ljubica ![]() |
||
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2015 u 08:44 |
|
|
I ja sam ga odgledala na TV.
![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51186 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2015 u 15:19 |
|
Što li sam ga ja onda prevodila ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Sodom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2015 u 15:56 |
|
Izvini Ljubice, ali i ja sam ovo gledao na NG! Nemoj da si razočarana, jer ima i ljudi koji ne gledaju TV, već čekaju prevode na internetu. Eto, ja prevodim seriju "Apokalipsa: Prvi svetski rat", koja je već nekoliko puta reprizirana na NG, a ipak se moj prevod (pomalo) skida! U svakom slučaju, hvala za prevod!!!
![]() |
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2015 u 16:02 |
|
|
meni si prevela, ja ne gledam tv
![]()
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51186 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2015 u 16:09 |
|
|
Ma nisam razočarana, ni najmanje. Gledam i ja ponešto na TV,
ali sve manje jer smaraju s reklamama, a nerviraju me i greške. Dokumentarci dosta zaostaju za filmovima i serijama, čak i na RTS. Pazim samo da neko od kolega nije već preveo. Uostalom, kad pogleda Cersei znači da je vredelo ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2015 u 08:13 |
|
Mene isto reklame ubijaju, ali kad dođem s posla, a deca su u školi, pustim neki od naučnih programa, dok odmaram dušu i telo, pre popodnevne akcije. Tako sam slučajno i odgledala ovaj dokumentarac, ali tebi za ljubav ću ga odgledati opet, ali ovaj put s mojim devojkama. ![]() Ažurirao bojanadj - 09.Listopad/Oct.2015 u 08:14 |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |