| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
X-Ray Earth (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: X-Ray Earth (2011)Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2013 u 20:06 |
|
X-Ray Earth (2011) ![]() IMDb Scenarij: John Coll Metcalfe, David Rajter Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 120 min Lokesh Bali ... Himself James Balog ... Himself Dr. Jack Barth ... Himself Brian Beveridge ... Himself Dr. Michael Goodchild ... Himself Peter Hartwell ... Himself R.J. Honicky ... Himself Dr. Travis Huxman ... Himself Dr. Alexander MacDonald ... Himself Cassandra Martin ... Herself Ed Medina ... Himself Dr. Russell Schnell ... Himself Dr. Pieter Tans ... Himself Dr. Geoffrey West ... Himself Harry Pritchett ... Narrator (voice) Mislite da znate sve o planeti zovete domom? Razmislite ponovo i pripremite se da budete zapanjeni ovim dokumentarnim filmom. Pogledajte planetu onako kako je nikada niste videli, bez predrasuda o svetu u kome živimo. Planeta Zemlja je naš dom, utočište i kolevka civilizacije. Ona je oblikovala evoluciju, istoriju i sve ono što nas čini ljudima. Uzpomoć najsavremenijih naučnih sredstava, bacićemo pogled duboko u unutrašnjost Zemlje, u morske dubine. Videćemo planetu iz satelita i pogledati je iz perspektive naših najmodernijih gradova. Rezultat svega toga je sveobuhvatni portret planete, koji će nam pokazati da je Zemlja u stvari veliki živi organizam koji zajedno sa nama diše i pulsira u ritmu života. Prevod je najavila LjubicaSP Ažurirao Kneginja - 21.Rujan/Sep.2013 u 20:09 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 20:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51186 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 21:12 |
|
Bravo Knegi, kad pre?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |