| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
WUSA (1970) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: WUSA (1970)Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2016 u 01:36 |
|
WUSA (1970) ![]() Režija: Stuart Rosenberg Scenarij: Robert Stone prema vlastitom djelu Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 115 min Paul Newman ... Rheinhardt Joanne Woodward ... Geraldine Anthony Perkins ... Rainey Laurence Harvey ... Farley Pat Hingle ... Bingamon Don Gordon ... Bogdanovich Michael Anderson Jr. ... Marvin Cinični skitnica Rheinhardt dobije posao voditelja na desničarskoj stanici WUSA u New Orleansu i zadovoljno prenosi reakcionarni stav u eter, čak i kad se ne slaže s njim. Rheinhardtov ciničan stav izazvali su prijateljica Geraldine i Rainey, susjed i problematični idealista koji je postao svjestan WUSA-ine skrivene i pokvarene namere, a kada se počnu događati nekontrolirane stvari, čak i Rheinhardt shvati da mora zauzeti stav. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |