Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wild (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wild (2014)

Wild

Wild (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Divljina

Godina:

2014

Žanr:

biografski, drama, avantura

Trajanje:

115 min

Režija:

Jean-Marc Vallée

Scenarij:

Nick Hornby
, Cheryl Strayed

Glavne uloge:

Laura Dern
  >  Bobbi
Gaby Hoffmann
  >  Aimee
Reese Witherspoon
  >  Cheryl
Cliff De Young
  >  Ed
W. Earl Brown
  >  Frank
Cathryn de Prume
  >  Stacey
Michiel Huisman
  >  Jonathan
Mo McRae
  >  Jimmy Carter
Kevin Rankin
  >  Greg
Thomas Sadoski
  >  Paul
Brian Van Holt
  >  Ranger
Will Cuddy
  >  Josh
Nick Eversman
  >  Richie
Ray Buckley
  >  Joe (as Ray Mist)
Leigh Parker
  >  Rick
Keene McRae
  >  Leif
Randy Sean Schulman
  >  Therapist
Kurt Conroyd
  >  Greg's Friend

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wild (2014)
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 10:50
Wild  (2014)

Žanr: Biografski, Drama

Režija: Jean-Marc Vallée

Scenarij: Nick Hornby, Cheryl Strayed (memoir "Wild

Država: SAD

Jezik: Engleski

Trajanje: 115 min

Uloge:

Reese Witherspoon ... Cheryl
Laura Dern ... Bobbi
Thomas Sadoski ... Paul
Keene McRae ... Leif
Michiel Huisman ... Jonathan

Kada je imala samo šest godina, Cheryl je izgubila oca; napustio je porodicu i nikada se više nije pojavio. Kada je imala dvadeset i dve godine, Cheryl je počela gubiti sve ostalo; majku, brak, dostojanstvo, zdravlje i – samu sebe.

Ne našavši način da se nosi sa bolom i prazninom nakon što joj majka umire od raka, Cheryl polako klizi u haos vlastitog života; preljuba, razvod, neimaština, jednonoćne seksualne veze bez ljubavi, eksperimentiranje s drogama.

Četiri godine nakon majčine smrti, nemajući više šta da izgubi, Cheryl donosi možda najimpulsivniju odluku u životu: prepešačiće Pacific Crest Trail od pustinje Mojave preko Californije i Oregona sve to države Washington.

Sama!

Bez ikakvog prethodnog iskustva, priprema se samo uz pomoć knjige – štampanog vodiča kroz Pacific Crest Trail, u nadi da će u sedmicama koje će provesti hodajući sama kroz neukroćenu prirodu, pronaći način da popravi sebe i svoj život. 

TITL

Iako tema filma nije originalna, Wild ipak zavređuje vašu pažnju zbog finesa svog scenaria, lepe estetike i ponajviše interpretacijom Resse Witherspoon. I ovog puta u ovom filmu, kojeg potpisuje Jean-Marc Vallée, imamo posla sa marginalizovanim i izmučenim likom koji je uništen sopstvenim ekcesima i koji želi da preuzme život u svoje ruke, da povrati smisao života i svoje dostojanstvo.

Ne treba da vas podsećam da ovaj sjajni reditelj stoji iza prošlogodišnjeg oskarizovanog filma Dallas Buyers Club koji je doneo Oskare svojim glavnim glumcima (McConaughey i Jared Leto).

Više o ovom filmu potražite na Mega blogu.

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 21:34

Prevod je najavio danijel-jedrisko Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2015 u 03:25
Meni se film svideo, vidi se da je rađen po knjizi... Neka vrsta unutrašnjeg monologa glavne glumice... Ima poruku, kadrove lepih predela i dobre dijaloge i naraciju... Preporuka za one koji vole spore filmove ovog tipa...
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2026 u 21:50
Pponovo sam odgledao ovaj dobar film zanra drama-avantura
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2026 u 21:53
I drago mi je da je moja ocena popravila isto za ovaj film koji je bio Tako Tako ali zahvaljujuci mojoj oceni ista se i popravila u Odlicno jer film je dobar. Barem moje misljenje a misljenje i ukusi se razlikuju tako da....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.