| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wild (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wild (2014)Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2015 u 10:50 |
|
Wild (2014)
![]() Žanr: Biografski, Drama Režija: Jean-Marc Vallée Scenarij: Nick Hornby, Cheryl Strayed (memoir "Wild Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 115 min ![]() Uloge: Reese Witherspoon ... Cheryl Laura Dern ... Bobbi Thomas Sadoski ... Paul Keene McRae ... Leif Michiel Huisman ... Jonathan Kada je imala samo šest godina, Cheryl je izgubila oca; napustio je porodicu i nikada se više nije pojavio. Kada je imala dvadeset i dve godine, Cheryl je počela gubiti sve ostalo; majku, brak, dostojanstvo, zdravlje i – samu sebe. Ne našavši način da se nosi sa bolom i prazninom nakon što joj majka umire od raka, Cheryl polako klizi u haos vlastitog života; preljuba, razvod, neimaština, jednonoćne seksualne veze bez ljubavi, eksperimentiranje s drogama. Četiri godine nakon majčine smrti, nemajući više šta da izgubi, Cheryl donosi možda najimpulsivniju odluku u životu: prepešačiće Pacific Crest Trail od pustinje Mojave preko Californije i Oregona sve to države Washington. Sama! Bez ikakvog prethodnog iskustva, priprema se samo uz pomoć knjige – štampanog vodiča kroz Pacific Crest Trail, u nadi da će u sedmicama koje će provesti hodajući sama kroz neukroćenu prirodu, pronaći način da popravi sebe i svoj život. TITL Iako tema filma nije originalna, Wild ipak zavređuje vašu pažnju zbog finesa svog scenaria, lepe estetike i ponajviše interpretacijom Resse Witherspoon. I ovog puta u ovom filmu, kojeg potpisuje Jean-Marc Vallée, imamo posla sa marginalizovanim i izmučenim likom koji je uništen sopstvenim ekcesima i koji želi da preuzme život u svoje ruke, da povrati smisao života i svoje dostojanstvo. Ne treba da vas podsećam da ovaj sjajni reditelj stoji iza prošlogodišnjeg oskarizovanog filma Dallas Buyers Club koji je doneo Oskare svojim glavnim glumcima (McConaughey i Jared Leto).Više o ovom filmu potražite na Mega blogu. |
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 21:34 |
|
Prevod je najavio danijel-jedrisko ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2015 u 03:25 |
|
Meni se film svideo, vidi se da je rađen po knjizi... Neka vrsta unutrašnjeg monologa glavne glumice... Ima poruku, kadrove lepih predela i dobre dijaloge i naraciju... Preporuka za one koji vole spore filmove ovog tipa...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2026 u 21:50 |
|
Pponovo sam odgledao ovaj dobar film zanra drama-avantura
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2026 u 21:53 |
|
I drago mi je da je moja ocena popravila isto za ovaj film koji je bio Tako Tako ali zahvaljujuci mojoj oceni ista se i popravila u Odlicno jer film je dobar. Barem moje misljenje a misljenje i ukusi se razlikuju tako da....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |