| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
While We're Young (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: While We're Young (2014)Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2015 u 15:59 |
|
While We're Young (2014) ![]() Žanr: Komedija, Drama Trajanje: 97 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija i scenario: Noah Baumbach Uloge: Naomi Watts ... Cornelia Ben Stiller ... Josh Maria Dizzia ... Marina Adam Horovitz ... Fletcher Matthew Maher ... Tim Rutina sredovečnog bračnog para totalno se poremeti kada u njihov život stupi mladi umetnički par. Jer, za Džoša i Korneliju druženje sa mladima predstavlja izazov, i oni sve više zanemaruju Prevod uradio MHB1403 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 21:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
MHB1403
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 12.Lipanj/Jun.2015 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2015 u 22:32 |
|
Nema na čemu, nadam se da će se svidjeti gledateljima.
Dosta pasivan film ispočetka, nikako ne spada u klasičnu "komediju". Sadrži i dosta stručnih izraza koje vjerojatno nisam baš najbolje prilagodio, ali vjerujem da neće bitno utjecati na cjelokupan dojam filma. Rasplet je već dosta zanimljiviji i s nekim stvarima se čovjek može poistovjetiti. Tako da toplo preporučujem, prvenstveno fanovima Bena Stillera, a i onima kojima intrigantne drame nisu strane :). |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |