| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
What's the Worst That Could Happen? (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: What's the Worst That Could Happen? (2001)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2014 u 22:28 |
|
What's the Worst That Could Happen? (2001) ![]() Žanr: Krimi, Komedija Trajanje: 94 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Sam Weisman Scenario: Matthew Chapman po romanu Donald E. Westlakea Uloge: Martin Lawrence ... Kevin Caffery Danny DeVito ... Max Fairbanks John Leguizamo ... Berger Glenne Headly ... Gloria Sidell Lopov Kevin Caffery svoju novu priliku za lakom zaradom prepozna u bogatašu Maxu Fairbanksu. Međutim, tijekom provale u Maxovu kuću, Kevina primijeti i uhvati sam bogataš, koji ga pod prijetnjom pištoljem zadrži do dolaska policije. Kada se policija pojavi, Max napravi i korak više te policajcima kaže kako prsten na Kevinovoj ruci zapravo pripada njemu. Naravno, policajci mu nemaju razloga ne vjerovati i natjeraju Kevina da skine prsten, koji mu je poklonila njegova nova djevojka. Kevin se s time ne može pomiriti i napravit će sve da vrati svoj prsten. Brza, zabavna i urnebesna screwball komedija "Gore od najgoreg", redatelja Sama Weismana, temeljena je na duhovitom romanu Donalda E. Westlakea, za koji je od objavljivanja bilo jasno kako predstavlja odličan filmski predložak. Priča o dva naizgled potpuno različita čovjeka - statusom, imovinskim stanjem, sposobnostima, željama - ispričana je uz mnoštvo prvorazrednih gegova i sekvenci koje će vas nasmijati do suza. Danny DeVito i Martin Lawrence pripadaju različitim komičarskim školama i razdobljima, no zajedno funkcioniraju besprijekorno, pokazujući nam koliko, zapravo, sličnosti postoji između dva čovjeka na dijametralno suprotnim krajevima društvene skale. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |