| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks (2013)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 17:26 |
|
We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks (2013) ![]() IMDb Režija: Alex Gibney Scenarij: Alex Gibney Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 130 min Julian Assange ... Himself (archive footage) Chelsea Manning ... Herself (archive footage) (as Bradley Manning) John 'Fuzface' McMahon ... Himself Robert Manne ... Himself (as Prof. Robert Manne) Heather Brooke ... Herself Michael Hayden ... Himself (as Gen. Michael Hayden) J. William Leonard ... Himself Daniel Domscheit-Berg ... Himslf Smári McCarthy ... Himself Birgitta Jónsdóttir ... Herself Adrian Lamo ... Himself Timothy Douglas Webster ... Himself (as Tim Webster) Jason Edwards ... Himself Dokumentari film režisera Alexa Gibneya prikaže nam stvaranje Julian Assangeove kontroverzne web stranice koja opisuje najveću prijetnju sigurnosti u povijesti SAD-a. Osnivač WikiLeaksa Julian Assange optužio je režisera Gibneyja da je izgubio objektivnost dok je snimao film. Assange kod snimanja nije htio sudjelovati. NAGRADE: 2013: Golden Trailer Awards Nominacija za najbolji dokumentarni film Prevod je uradio Masinac85 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |