| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
War Horse (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: War Horse (2011)Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2012 u 00:48 |
War Horse (2011) - IMDbdrama,ratniSAD, 2011 Režija: Steven Spielberg Scenarij: Richard Curtis, Lee Hall Uloge: Jeremy Irvine, Emily Watson, David Thewlis, Benedict Cumberbatch, Tom Hiddleston Distributer: Continental Film Epska avantura redatelja Stevena Spielberga, „Put rata“ priča je o lojalnosti, nadi i ustrajnosti postavljena u pozadinu ruralnih područja Engleske i Europe tijekom Prvog svjetskog rata. Film „Put rata“ započinje nevjerojatnim prijateljstvom između konja imena Joey i mladića Alberta koji ga dresira. Nakon što ih silom razdvoje, film prati zaprepašćujuće putovanje Joeyja kroz rat i njegovo mijenjanje i inspiriranje života svih kojih susretne putem – britanske vojske, njemačkih vojnika te francuskog farmera i njegove unuke – prije nego priča dosegne svoj emotivni klimaks... Prevod najavio Bambula ![]() http://mojtv.hr |
|
|
|
|
![]() |
|
nisamdarac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2012 u 10:20 |
|
Bravo Bambula
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2012 u 15:40 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |