| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vicious (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vicious (2013)Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2013 u 01:36 |
|
Vicious (2013) ![]() IMDb Autor serije: Mark Ravenhill Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona Derek Jacobi ... Stuart Bixby (6 episodes, 2013) Ian McKellen ... Freddie Thornhill (6 episodes, 2013) Frances de la Tour ... Violet Crosby (6 episodes, 2013) Iwan Rheon ... Ash Weston (6 episodes, 2013) Marcia Warren ... Penelope (4 episodes, 2013) Philip Voss ... Mason (3 episodes, 2013) Serija o dvoje starijih ljubavnika i partnera, Freddiju i Stuartu, koji već skoro 50 tak godina žive zajedno u stanu u centru Londona. Freddie je pretenciozni glumac sa ne baš uspješnom karijerom, a Stuart je nekad bio šanker u pubu u kojem su se upoznali. Oboje su u penziji, te sada dane provode u šetnjama njihovog psa, čitanjem knjiga i prepirkama. Prevode je uradio dalmatinoST TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
dalmatinoST
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 09.Srpanj/Jul.2012 Lokacija: Split Status: Offline Points: 588 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2013 u 09:15 |
|
Hvala puno za ubacivanje opisa serije.
Podsjećam još jednom, treba se prikazati i specijalna epizoda negdje oko Božića.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |