Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Verneshisya Pogovorim aka We'll Talk When You Get Back (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Verneshisya Pogovorim aka We'll Talk When You Get Back (2015)

Vernyoshsya - pogovorim

Vernyoshsya - pogovorim (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

44 min
 Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Verneshisya Pogovorim aka We'll Talk When You Get Back (2015)
    Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 22:42
Verneshisya Pogovorim aka We'll Talk When You Get Back (2015)
Ruski naslov:
Вернешься – поговорим
Mini serija - 4 epizode

IMDB
КиноПоиск

Melodrama

Svi putnici u avionu, na komercijalnom letu Saratov - Soči, poginuli su pri padu aviona u pokušaju poletanja. Muževi dve različite žene, Nađe i Aljone, trebali bi da su među poginulima, ali čistom slučajnošću, oba muža su imala isto ime i prezime, Ivan Tihonov. Kad ožalošćene žene saznaju da je jedan od njihovih muževa izašao iz sudbonosnog aviona neposredno pre poletanja, javlja im se tračak nade.
Ali čiji je to bio muž i gde se sad nalazi? Povezane istom tragedijom i zajedničkom nadom, Nađa i Aljona počinju svoju potragu.

Režija: Alina Čebotareva
Scenario: Irina Kašnjickaja, Ksenija Osadčenko
U glavnim ulogama: Pjotr Krasilov, Natalija Lukejčeva, Anastasija Zadorožnaja, Mihail Himičev, Elena Drobiševa, Andrej Fedinčik

Prevod:
kumek
TITLOVI

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2016 u 00:55

Serija je prevedena, kumek hvala ruza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.