| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Velikaya voyna aka The Great War aka Soviet Storm: WW2 in the East (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Velikaya voyna aka The Great War aka Soviet Storm: WW2 in the East (2010)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2013 u 16:33 |
|
Soviet Storm: WW2 In The East (2010) ![]() Režija: Anna Grazhdan Scenarij: Artem Drabkin, Aleksey Isaev Žanr: Dokumentarni Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 18 epizoda Dokumentarna serija 'Soviet Storm: WW2 In The East' prikazuje najvažnije događaje i bitke iz Drugog svjetskog rata na Istočnom frontu upotrebom kompjuterske grafike, filmske slike, snimke ratne stvarnosti i inovativne rekonstrukcije. Epska serija o Istočnom frontu nam daje do sada neviđenu rusku perspektivu. Ovo je sukob nevjerojatnih razmjera i divljaštva: četiri od pet njemačkih vojnika poginulih u Drugom svjetskom ratu poginulo je na Istočnom frontu, Crvena armija pretrpjela je deset puta više mrtvih nego zapadni saveznici, a ukupni broj mrtvih na svim stranama bio je više od 30 milijuna, od kojih su većina bili civili. Obe strane su doživljavale rat kao borbu za opstanak i u tom svijetlu, Hitler i Staljin su bili spremni prihvatiti bilo kakve gubitke da bi postigli konačnu pobjedu. Episoda 01: Operation Barbarossa Episoda 02: Kiev, 1941 Episoda 03: The Defence of Sevastopol Episoda 04: The Battle for Moscow Episoda 05: Leningrad Episoda 06: Rzhev Episoda 07: Stalingrad Episoda 08: The Battle for Caucasus Episoda 09: The Kursk Bulge Episoda 10: From the Dnieper to the Oder Episoda 11: Operation Bagration Episoda 12: War in the Air Episoda 13: War in the Sea Episoda 14: The Partisan Movement Episoda 15: Secret Intelligence of the Red Army Episoda 16: The Battle for Germany Episoda 17: Berlin Episoda 18: War Against Japan Prevode uplouduje kosmonaut TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2013 u 20:42 |
|
Ko ovo ne pogleda taj nema prava zivjeti u novi svjet buducnosti!!!
Ažurirao prijatel-MKD - 26.Kolovoz/Aug.2013 u 21:06 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
IvanDzGrozni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2014 u 19:55 |
|
Gde da nađem prevod za ove dve epizode?
Episoda 16: The Battle for Germany Episoda 18: War Against Japan Hvala unapred. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2015 u 15:56 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
simeonf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 09:33 |
|
a nakom torentu mogu ovo da vidimt,e da simnem serijal
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |