Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Unlawful Killing (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Unlawful Killing (2011)

Unlawful Killing

Unlawful Killing (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

dokumentarni

Režija:

Keith Allen

Scenarij:

Victor Lewis-Smith
, Paul Sparks

Glavne uloge:

Tony Curtis
  >  Himself - Actor, Friend of Dodi (archive footage)
Howard Stern
  >  Himself
Mohamed Al-Fayed
  >  Himself
Keith Allen
  >  Himself
Lauren Booth
  >  Herself - Journalist
Lauren Booth
  >  Tony Blair's Sister-in-Law
Oliver James
  >  Himself - Clinical Psychologist
Kathleen Madigan
  >  Herself - Comedian
Piers Morgan
  >  Himself
Mark Steel
  >  Himself - Writer
Tony Benn
  >  Himself
James Williams Jr.
  >  Himself - Undercover Reporter
Michael Mansfield
  >  Himself - Counsel to Mohamed Al Fayed (as Michael Mansfield QC)
Kitty Kelley
  >  Herself - Investigative Author
Noel Botham
  >  Himself - Author, The Murder of Princess Diana
Laurie Taylor
  >  Himself - Sociologist (as Professor Laurie Taylor)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Unlawful Killing (2011)
    Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2011 u 10:04

Žanr: Dokumentarni

Režija: Keith Allen

Zemlja porekla: Velika Britanija

Jezik: Engleski

Povodom 50 godina od rođenja britanske princeze Dajane objavljen je trejler kontraverznog dokumentarca "Unlawful Killing" koji verovatno nikad neće biti prikazan u Britaniji.
Film Kita Alena koji je premijerno prikazan na Festivalu u Kanu, opet je podgrejao sumnje da je njena smrt bila isplanirana, i da su od javnosti sakriveni mnogi dokazi iz istrage.

Kit je za film iskoristio intervjue, Dajanaina pisma u kojima kaže "da nema vremena za prave hobije jer je njena glavna preokupacija da ostane živa", kao i do sada neobjavljene fotografije, među kojima je i slika mrtve princeze samo nekoliko minuta nakon nesreće 1997. godine.
Naime, reditelj i producent filma, britanski glumac Kit Alen, inače otac Lili Alen, odlučio je da u filmu prikaže šokantne fotografije tela pokojne princeze, snimljene nekoliko trenutaka pošto se Mercedes zabio u zid tunela u Parizu.

Sagovornici reditelja u filmu uglavnom tvrde da je britanski establišment isplanirao nesreću kako bi se rešili Dajane. Osim toga, ističe se da su mediji, posebno BBC, pogrešno izveštavali o istrazi i presudi, da su dokazi o ubistvu skrivani i da se niko nije usudio da ispita članove kraljevske porodice.

U filmu se može čuti i Dajanina izjava da je kraljevska porodica želela da je strpa na psihijatriju, zatim je rekla da je smetnja mužu i da žele da je se reše. Osim toga, nekoliko ljudi tvrdi da je ostavila pisanu poruku u kojoj govori da muž planira da je ubije i to u saobraćanoj nesreći, a četiri godine kasnije je poginula.
'Ova faza mog života je najopasnija. Moj muž planira 'nesreću' s mojim autom kako bi mogao da se oženi' navodno je napisala Dajana.

"Unlawful Killing" će sigurno biti prikazan u Rusiji, Španiji, Belgiji i Holandiji, a u toku su pregovori za distribuciju u SAD, Japan, Italiju i Australiju.
Alen je skoro pa siguran da se niko u Velikoj Britaniji neće "usuditi" da ga prikaže, a pregovori za njegovo pojavljivanje na londonskom filmskom festivalu su na "klimavim nogama".

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1979385/
Zvaničan sajt: http://www.unlawfulkilling.com/
Vikipedija: http://en.wikipedia.org/wiki/Unlawful_Killing_%28film%29

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
sempeRFidelis View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sempeRFidelis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2013 u 15:57
Moja malenkost je uradila titl. :)15 dana teškog rada...
FIAT IVSTITIA PEREAT MVNDVS
Na vrh
MrDaky78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MrDaky78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2013 u 22:00
SAmo polako. Ne žuri se, a ako negdje zapne, tu smo svi da ti pomognemo.
Puno pozdrava!
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2013 u 23:07
Originalno postovano od strane sempeRFidelis sempeRFidelis piše:

Moja malenkost je uradila titl. :)15 dana teškog rada...

Sad vidiš kako je nama ostalima LOL Gore nego branje višanja, kičma i mozak stradaju LOL
Šalim se ja malo, baš sam planirala da pogledam film, pa ću taman s tvojim prevodom.

Hvala ti puno i nadamo se da nećeš tu stati... Wink

Prevod možete preuzeti ovde. Clap
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sempeRFidelis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2013 u 23:50
Znam još sa faxa da je prevođenje rudarski posao, ali "titlovanje" je duplo teže. Hvala na podršci, a što se filma tiče, daj Bože da ga uspiješ naći na regularnim sajtovima, banovan je samo tako. Prevodiću i ubuduće u slobodno vrijeme, navukla sam se na ovo. No, uglavnom dokumentarce, i to one "škakljive"... Taj sam tip ...;)
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sempeRFidelis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2013 u 23:55
Originalno postovano od strane MrDaky78 MrDaky78 piše:

SAmo polako. Ne žuri se, a ako negdje zapne, tu smo svi da ti pomognemo.Puno pozdrava!

O, hvala... Vi ste svi ovde tako ljubazni, sad mi žao što se ranije nisam priključila... otpozdrav :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.