| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tut (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Tut (2015)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2015 u 19:03 |
![]() Žanr: Biografski, Drama, Istorijski Jezik: Engleski Država: Kanada Uloge: Ben Kingsley ... Ay (3 episodes, 2015) Avan Jogia ... King Tutankhamun (3 episodes, 2015) Sibylla Deen ... Ankhe (3 episodes, 2015) Alexander Siddig ... Amun (3 episodes, 2015) Kylie Bunbury ... Suhad (3 episodes, 2015) Mini serija "Tut" otkriva, po prvi put na televiziji, priču o egipatskom Faraonu, jednom od najpoznatijih vladara u ljudskoj istoriji. Ova ambiciozna serija pripoveda priču o Tutankamonovom dolasku na vlast i njegovim naporima da vodi Egipat ka slavi, dok njegovi najbliži savetnici, prijatelji i ljubavnice štite sopstvene bezočne interese. "Tut" otvara fascinantan prozor ka svetu srcolomnih romansi, epskih bitaka, političkih intriga, zavera, ljubomore i čak i ubistava, dokazujući da njihov tadašnji svet nije tako daleko od našeg današnjeg i da je njegova vladavina kao najmlađeg egipatskog kralja bila životna drama za sva vremena. ![]() Preveo: Movie Master ![]() Ažurirao Movie Master - 19.Kolovoz/Aug.2015 u 20:08 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2015 u 23:35 |
|
Prevode je najavio Movie Master ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2015 u 19:28 |
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2015 u 21:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Anodomini
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2015 u 22:05 |
|
Hvala Movie Master !!!
|
|
![]() |
|
Zolala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 08.Rujan/Sep.2014 Lokacija: Harare Status: Offline Points: 730 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2015 u 18:25 |
|
Predobra serija, sigurno nije potpuno potkrepljena istorijskim činjenicama, ali dobro..
|
|
|
Još nisi instalirao f.lux?
![]() u.to/ewM5Dg |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |