| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tres bodas de más Aka Three Many Weddings (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tres bodas de más Aka Three Many Weddings (2013)Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2014 u 02:20 |
|
Tres bodas de más (2013) * Three Many Weddings * ![]() IMDb Režija: Javier Ruiz Caldera Scenarij: Pablo Alén, Breixo Corral Žanr: Komedija Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 94 min Martiño Rivas ... Dani Quim Gutiérrez ... Jonás María Botto ... Jefa de Ruth Rossy de Palma ... Madre de Ruth Inma Cuesta ... Ruth Paco León ... Mikel Octavi Pujades Berto Romero ... Pedro Laura Sánchez ... Álex Bárbara Santa Cruz ... Catalina Mlada univerzitetna naučnica odlazi na vjenčanje svog bivšeg u namjeri da pronađe svoju srodnu dušu. No, pita se ima li išta gore od toga da vaš bivši oženi drugu i još vas pozove na svoju svadbu? Ubrzo ustanovi da ima, kada vas u roku od mjesec dana tri puta pozovu na takvo vjenčanje. NAGRADE: Film je dobinik 4 nagrada i 11 nominacija. Prevod je najavio: Lepi Dzoni |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2014 u 21:39 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |