| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tracey Ullman's Show (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tracey Ullman's Show (2016)Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2016 u 00:02 |
|
Tracey Ullman's Show (2016) ![]() Režija: Dominic Brigstocke Scenarij: Kevin Cecil Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona, 6x30 min Tracey Ullman ... Maggie Smith / ... (6 episodes, 2016) Lucy Montgomery ... Krystyna / ... (5 episodes, 2016) Daniel Lawrence Taylor ... Jose / ... (5 episodes, 2016) Jason Forbes ... Allende / ... (4 episodes, 2016) Joan Linder ... Kay's Mum / ... (4 episodes, 2016) Jamie Demetriou ... Car Owner / ... (4 episodes, 2016) Aaron Neil ... MP Norman / ... (4 episodes, 2016) Geoffrey McGivern ... Bus Driver / ... (3 episodes, 2016) Tracey Ullman, koja živi i radi u Americi, vraća se na Britanske male ekrane, prvi put nakon 1980-tih, sa mnoštvom raznolikih i upečatljivih likova. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |