| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tokyo Godfathers (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kostap5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 317 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tokyo Godfathers (2003)Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 22:00 |
|
Tokyo Godfathers (2003) ![]() Žanr: Anime, Drama, Avantura Trajanje: 92 min Država: Japan Jezik: Japanski Režija: Satoshi Kon i Shoga Futuya Scenario: Satoshi Kon i Shoga Futuya Uloge/Glasovi: Gin..........Emori Toru Hana..........Umegaki Yoshiaku Miyuki..........Okamoto Aya Kiyoko..........Koorogi Satomi Tročlana grupa beskućnika, sačinjena od devojke koja je pobegla od kuće, travestita i alkoholičara, pronalaze napušteno novorođenče u novogodišnjoj večeri. Uz pomoć podataka, ostavljenih uz bebu, oni započinju potragu za roditeljima. U toj pustolovini oni se polako prisećaju svojih straih života koje su olako napustili. Ažurirao Kostap5 - 13.Veljaca/Feb.2014 u 22:00 |
|
![]() |
|
sinna
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Travanj/Apr.2017 Lokacija: Dalmatia Status: Offline Points: 5570 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2017 u 14:19 |
|
Evo valjda sam prvi koji će dati komentar na ovaj crtić iako je tako dobar da zaboraviš da gledaš crtić već igrani film (live action movie).Ili sam ga jedini pogledao?No matter ,Odlično osmišljeno i tako realno da se izgubiš u mišljenju što u stvari gledaš,maštu,zbilju ili nečiji san.Ma film je odličan i tako dobro animiran da je realan na momente.Pogledajte ga svi koji možete i zagrijte malo srca i duše.
|
|
|
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2022 u 22:30 |
|
Takodje meni zanimljiv i dobar animirani film. Meni je prijao tada, mada davno to bese, ali ga pamtim. Mislim da nije na odmet da se pogleda u `moru` novih igranih, cak i pre nekih kojima se podosta daje prostora i pridaje paznja.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |